http://www.supermama...?...9813&st=588

nu gal pasakys kaip ten su tuo A, tas pats, ne tas pats

Bet tie jauciai tooookie panasus savo elgesiu, kad net baisu. O dar kai cia ta A raide ir aviganiai prisidejo

Ai, as savo jauciui, po ilgokos tylos vakar kaip niekur nieko issokusiam skype, isdejau atvirai ka manau, patinka jam ar nepatinka, man dzin, cia jau mano saulio charakteris pasireiske

Ir vakare variau i pasimatyma su vaikinu, kuris yra zuvys

O-tome, 02 Spa 2013 - 09:06, para�ė:
O-tome, 02 Spa 2013 - 09:06, para�ė: ![]()
Nea, vis tik ne tas pats
![]()
Bet tie jauciai tooookie panasus savo elgesiu, kad net baisu. O dar kai cia ta A raide ir aviganiai prisidejo![]()
Ai, as savo jauciui, po ilgokos tylos vakar kaip niekur nieko issokusiam skype, isdejau atvirai ka manau, patinka jam ar nepatinka, man dzin, cia jau mano saulio charakteris pasireiske![]()

Bet tie jauciai tooookie panasus savo elgesiu, kad net baisu. O dar kai cia ta A raide ir aviganiai prisidejo

Ai, as savo jauciui, po ilgokos tylos vakar kaip niekur nieko issokusiam skype, isdejau atvirai ka manau, patinka jam ar nepatinka, man dzin, cia jau mano saulio charakteris pasireiske

saunuole

O-tome, 02 Spa 2013 - 10:06, para�ė:
O-tome, 02 Spa 2013 - 10:06, para�ė: ![]()
Nea, vis tik ne tas pats
![]()
Bet tie jauciai tooookie panasus savo elgesiu, kad net baisu. O dar kai cia ta A raide ir aviganiai prisidejo![]()
Ai, as savo jauciui, po ilgokos tylos vakar kaip niekur nieko issokusiam skype, isdejau atvirai ka manau, patinka jam ar nepatinka, man dzin, cia jau mano saulio charakteris pasireiske![]()

Tai nors tiek gerai, kad ne tas pats

Mute, 02 Spa 2013 - 09:23, para�ė:
Mute, 02 Spa 2013 - 09:23, para�ė: ![]()
Tai nors tiek gerai, kad ne tas pats
O kad pasakei, kas tau nepatinka, tai gerai. nereikia tylėt.

Dabar isizeis jautis iki kaulu smegenu

lelija_, 02 Spa 2013 - 08:52, para�ė:
lelija_, 02 Spa 2013 - 08:52, para�ė: ![]()
Dabar isizeis jautis iki kaulu smegenu

Taip ir yra

nu gal ne, nors šiuo atveju gali visko būti

Papildyta:
O-tome, 02 Spa 2013 - 10:59, para�ė:
O-tome, 02 Spa 2013 - 10:59, para�ė: ![]()
Taip ir yra
Nes atsake i mano visa litanija vienu sakiniu vakar, ir nuo tada tyli
Ai ir gerai, tikiuosi ir tyles, taip man bus lengviau pamirst ir eit toliau, nes vis su tais savo islindimais ir priminimais apie save man visus jausmus vel sujaukdavo

ans dabar gromuluoja, kaip sakytų P47

O-tome, 02 Spa 2013 - 09:59, para�ė:
O-tome, 02 Spa 2013 - 09:59, para�ė: ![]()
Taip ir yra
Nes atsake i mano visa litanija vienu sakiniu vakar, ir nuo tada tyli
Ai ir gerai, tikiuosi ir tyles, taip man bus lengviau pamirst ir eit toliau, nes vis su tais savo islindimais ir priminimais apie save man visus jausmus vel sujaukdavo

Vis skaitau O-Tome ir atrodo, kad as cia buciau rasius

lelija_, 02 Spa 2013 - 09:33, para�ė:
lelija_, 02 Spa 2013 - 09:33, para�ė: ![]()
Vis skaitau O-Tome ir atrodo, kad as cia buciau rasius
JAu tos situacijos tiek zinomos...

Susuko galvas mums tie jauciai, o normaliu santykiu pasiulyt tai ir negali