QUOTE(kudikiss @ 2013 10 03, 22:28)
KAM AKTUALU ALLEGRO.PLdalinuosi patirtim
Įlindau prieš savaitėlę pasidairyt ir aš
o kiek ten visokio gėrio gerom kainom
mol dovanomis pasirūpinsiu ankstokai,trypiau iš džiaugsmo
kadangi esu suvalkietė,tai kroviau į krępšį tol,kol nemokamas siuntimas gavosi iš vieno pardavėjo
Ten panašiai kaip aliexprese krepšelis bendras,bet siuntimas kiekvieno pardavėjo atskiras.
Dar ir aukcione išdidžiai sudalyvavau,stačiau stačiau kėliau kėliau kaip kokia profė...toooks azartas apėmė...ir ką jūs manot IŠLOŠIAU keletą daiktų visai neblogom kainom:lotuliukas:
Patenkinau savo moterišką šopoholizmą,apmokėjau kreditke,džiaugiausi pirkiniais ,
deja,rytojaus dieną pradėjau gauti el.laiškus iš pardavėjų,kad už siuntimą reikia susimokėti,nes nemokamas galioja tik PL,
gavau jų pašto įkainių nuorodą, tikra beprotybė
Negalėjau patikėti kad ES valstybėje tokie siuntimo įkainiai gali būti
su vienu pardavėju pavyko susitarti,kad siuntimą dalinamės,tai damokėjau 30 lt ir nedidukas siuntinukas vakar jau buvo pas mane
Su kitu visaip kaip derėjausi ir lenkiškai ir angliškai ir rusiškai,šiaip ne taip pavyko susikalbėti ir sutarti,kad grąžins pinigus,tipo pervedė,bet iki šiol negavau,rašiau klausiau,sako palauk ateis,dar atsiuntė ale tipo banko pavedimo kopiją,tai va dar vis laukiu 100 lt...
Pas juos nėra tokios sistemos,kad grąžintų pinigus į kortelę,turi pervesti iš savo asmeninės į mano asmeninę sąskaitą,o tai jau gaunasi kaip tarptautinis pervedimas ko gero,tai iš mano 100 lt nelabai kas liks
su trečia pardavėja tai net "susipykome",sako "pani" pati kalta,prisidirbai, negražins pinigų ir basta,mokėk 85 zl už siuntimą,visą savaitę rašinėjomės,trimis kalbomis,niekaip viena kitos nesupratom
galų gale nutariau nesipešioti,pabijojau,kad neatgausiu visai babkių(o visgi gaila 320 zl),prisidėjau dar daugiau daiktų į krepšį,kad vienetui išeitų mažesnės išlaidos,sumokėjau už siuntimą 95 zl (iki 10 kg)
dabar laukiu savo aukso vertės siuntinio
Kooperuotis siuntimui kaip ir neapsimoka,nes siuntimo išlaidos didėja pagal svorį
Tai va tokie mano džiaugsmai ir vargai