elc.co.uk -20% all the toys iki spalio 7 d.
pabandžiau, galioja ir seilui
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 10 04, 13:40)
gal norit padalinti, nes dalintoju nelabai yra
tai galesiu padalint, tik atsiimanciom teks pas mane vaziuoti, nes as be masinos tai tikrai neveziosiu, bet pliusas tas , kad sedziu namie tai ir diena gales atvaziuoti
QUOTE(ToBeOrange @ 2013 10 04, 15:16)
Taip pat ir Mothercare.com! Tik nebandziau su sale.
Don't miss out! 20% off ALL toys this weekend
Aš galėčiau Klaipėdoje rinkti pietinėje dalyje, jei niekas neapsiims. Nes aš kadangi be transporto, man sunku būtų iš terminalo paimti, jei tą dieną vyras ne Klp būtų.
O ir dalinimą vykdyčiau tik vakarais po darbo, ty ne anksčiau 18,30val
jei nebus kitų, tai tada aš apsiimu.
O ir dalinimą vykdyčiau tik vakarais po darbo, ty ne anksčiau 18,30val
jei nebus kitų, tai tada aš apsiimu.
QUOTE(neringuska @ 2013 10 04, 15:06)
jei dalintoju Klaipedoj neatsiras, tai i Kretinga tada aisku juokauju
ziurekite kaip jums patogiau, nes bus bendri siuntiniai ir asmeniniai
QUOTE(dzemute @ 2013 10 04, 15:19)
tai galesiu padalint, tik atsiimanciom teks pas mane vaziuoti, nes as be masinos tai tikrai neveziosiu, bet pliusas tas , kad sedziu namie tai ir diena gales atvaziuoti
nu cia dabar dar vezioti gal aktualiau butu rajonas.
QUOTE(bbiitute @ 2013 10 04, 14:01)
Nu va pasiskambinau striukyte rudenine
Kas del mediniu tarukinuku musu vaikinui pasiteisino 200 procentuku vakar popiete rami ir tyli
Dabar mamai uzduotis daugiau detaliu ir traukinuku dapirkti
Saukit kas zinot kur
Kas del mediniu tarukinuku musu vaikinui pasiteisino 200 procentuku vakar popiete rami ir tyli
Dabar mamai uzduotis daugiau detaliu ir traukinuku dapirkti
Saukit kas zinot kur
As taip pat jungsiuos prie Demariuku uzsakymo galiu apsiimti batuku dalinimu Kretingai , Palangai.....jei laabai nebutu kam, tai ir i Klaipeda vyras atveztu
As Palangoje
As Palangoje
Noretumem ir mes demar batuku,noreciau linka is kurio renkates?dukros pedute beveik 18,koki dydi reiktu imti,aciukas ,kaunas
atsiprasau taip isiverzus su savo uzklausimais
QUOTE(sayonara2 @ 2013 10 04, 16:05)
Noretumem ir mes demar batuku,noreciau linka is kurio renkates?dukros pedute beveik 18,koki dydi reiktu imti,aciukas ,kaunas
28/29
Aš jau neviešai siūliausi. Galėsiu Vilniuje padalinti, taip pat būnu visą dieną namie.
Puiki vieta