Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(kria @ 2007 10 24, 10:55)
Teisingai raso Rugiaveide,niekur mes nedingome,
As irgi buna paskaitau,bet nesiraso man,
Nors as dabar laukiuosiu ir jau mums mazai liko laiko iki gimdymo,as kiekviena diena pagalvoju apie avo angeliuka Danieliuka,mes su vyru nepamirsome ji nei vienai akimirkai,ir nepamirsime niekada...

sekmes Jums 4u.gif kaip faina, kad jau tuoj supuosite mazyli, mes ir labai laukiam kad greiciau tas laikas prabegtu ir pagaliau turetume vaikiuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2007 10 24, 13:58)
sekmes Jums 4u.gif kaip faina, kad jau tuoj supuosite mazyli, mes ir labai laukiam kad greiciau tas laikas prabegtu ir pagaliau turetume vaikiuka  wub.gif

Labai dziaugiuosiu uz Jus

Atsakyti
Kaip saunu skaityti ir tuo paciu suvokti, kad gyvenimas nestovi vietoje, jis nepaliaujamai juda i prieki. Mes niekada JU nepamirsime, kiekviena gyvenimo akimirka JIE bus musu mintyse, sirdyje JIE, vienaip ar kitaip bus salia musu. JIE, musu brangiausieji ANGELELIAI, STEBUKLELIAI.... JIE saugos mus nuo negandu ir nelaimiu, globos savo sesutes ir broliukus,dziaugsis kartu su mumis ir liudes, liudesy pades....
Myliu Jus visas, dalinuosi su Jumis savo sakusmu ir dziaugsmu, savo mintimis ir svajonemis.
Aciu kad esate, linkiu visko kas geriausia Jums ir Jusu seimoms....

tiesiog labai norejau tai parasyti....
Aciu uz isklausyma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2007 10 27, 19:14)
Myliu Jus visas, dalinuosi su Jumis savo sakusmu ir dziaugsmu, savo mintimis ir svajonemis.

...prieš šį didįjį skausmą aš niekad neskaitydavau šių puslapių, neužsudavau į šį skyrelį ( kitur tai kišdavau nosį smalsumo vedama).....
... tikrai negalvojau, kad čia lankysiuos.... tikrai....
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2007 10 27, 19:14)
Kaip saunu skaityti ir tuo paciu suvokti, kad gyvenimas nestovi vietoje, jis nepaliaujamai juda i prieki. Mes niekada JU nepamirsime, kiekviena gyvenimo akimirka JIE bus musu mintyse, sirdyje JIE, vienaip ar kitaip bus salia musu. JIE, musu brangiausieji ANGELELIAI, STEBUKLELIAI.... JIE saugos mus nuo negandu ir nelaimiu, globos savo sesutes ir broliukus,dziaugsis kartu su mumis ir liudes, liudesy pades....

Aciu uz isklausyma  wub.gif

Ačiū tau...
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2007 10 27, 18:14)

Aciu uz isklausyma  wub.gif

tai tau ačiū, kad užeini, kad parašai, kažkodėl man čia labai trūksta tavo postų, matyt todėl, kad tada iš jų semdavaus jėgų tiestis........
Labai tavęs pasiilgau 4u.gif . Gal planuoji grįžti?
Atsakyti
... astyl, kria, Jenifer, ajuka, LedineLedi, Rugiaveide, rugsėja, alde, ispane, žydra30, edita22, @Rasa@.... ir visų kitų mamų vaikiukams mintyse uždegiau po žvakelę.....
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2007 11 01, 16:34)
... astyl, kria, Jenifer, ajuka, LedineLedi, Rugiaveide, rugsėja, alde, ispane, žydra30, edita22, @Rasa@.... ir visų kitų mamų vaikiukams mintyse uždegiau po žvakelę.....

seniai taip verkusi nebuvau, kaip vakar....... bet taip iš širdies...
Martynui pasakėm, kad čia palaidotas jo broliukas.....
paklausiau, ar jis norėtų broliuko ar sesutės... jo atsakymas buvo..... aš noriu tik Lauryno......
sunku.....
Atsakyti
QUOTE(LedineLedi @ 2007 11 02, 06:53)
paklausiau, ar jis norėtų broliuko ar sesutės... jo atsakymas buvo..... aš noriu tik Lauryno......
sunku.....

Ką tu gali padaryti geriausio Martynui ,tai kalbėtis su juo. Vaikai turi lakia fantaziją ir gali prisigalvot nežinia ko. Gal jam tai padėtu jai pasakytum ,kad mirtis nėra pabaiga. Jai aišku tu tuo tiki. Gyvenimas yra stebuklas ir dovana mums ir kitiems žmonėms.
Atsakyti
QUOTE(Happymother @ 2007 11 02, 07:16)
Ką tu gali padaryti geriausio Martynui ,tai kalbėtis su juo. Vaikai turi lakia fantaziją ir gali prisigalvot nežinia ko. Gal jam tai padėtu jai pasakytum ,kad mirtis nėra pabaiga. Jai aišku tu tuo tiki. Gyvenimas yra stebuklas ir dovana mums ir kitiems žmonėms.

labai daug su juo apie tai kalbėjomės. bet jam tik ketveri.
jam aiškinom, kad Laurynas išėjo pas angeliukus, kad Jis pats angeleliukas, kad Jis danguje, kad laukia mūsų, kad kai mes būsime seni, tokie kaip seneliai, susitiksime su uo.
Vakar skaitėm pasaką, apie Pupą. kaip seneliai lipo pupa į dangų, ir ten buvo nupieštas dievas. Tai jis klausė, ar pas tą dievą mūsų Laurynukas. Pasakiau, kad taip......
Ai, sunku man valdytis, bet aiškinam labai daug, paprastai ir vaikiškai. Sakom, kad laurynas dabar gyvena danguje ir mato mus, globoja, kad jis su sparneliais ir labai gražus ir ttttttttt'negaliu rašyt - sunku....
Atsakyti
QUOTE(LedineLedi @ 2007 11 02, 07:32)
labai daug su juo apie tai kalbėjomės. bet jam tik ketveri.
jam aiškinom, kad Laurynas išėjo pas angeliukus, kad Jis pats angeleliukas, kad Jis danguje, kad laukia mūsų, kad kai mes būsime seni, tokie kaip seneliai, susitiksime su uo.
Vakar skaitėm pasaką, apie Pupą. kaip seneliai lipo pupa į dangų, ir ten buvo nupieštas dievas. Tai jis klausė, ar pas tą dievą mūsų Laurynukas. Pasakiau, kad taip......
Ai, sunku man valdytis, bet aiškinam labai daug, paprastai ir vaikiškai. Sakom, kad laurynas dabar gyvena danguje ir mato mus, globoja, kad jis su sparneliais ir labai gražus ir ttttttttt'negaliu rašyt - sunku....

Suprantu tave. Ramybės, stiprybės ir tikėjimo tau.
Atsakyti
QUOTE(LedineLedi @ 2007 11 02, 07:53)
sunku.....

galbut as jau susitaikiau, ar nebeliko asaru, bet vakar nebeverkiau
musu sunukui jau 6m, patikek uzduoda tokius klausimus, kad ... sako kad as jau turiu sesyte, man kaledu senis atnes stebuklinga lazdele, pabursiu ir ji bus cia...
kazkaip mum pasiseke isaiskint kad sesytes nebebus su mumis , kad musu sirdele didele didele ir joje gyvena sesyte, kuria mes labai labai mylime...
apsiblioviau berasydama
vaikui lengviau susitaikyt nei mum, jie daznai patys turi atsakymus i uzduodamus klausimus, mes labai pergyvenam del vaiku reakcijos. as pradzioj galvojau kad sunu reiks pas psichologa vest, bet paskui permasciau kad paciai reik "tvarkytis"
Atsakyti