Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

OOOO koks "derlingas" siuvinukais savaitgalis thumbup.gif ...visi skirtingi, bet savaip šarmingi darbeliukai

Daisiuke 4u.gif
Zeruti 4u.gif
Liama 4u.gif

Va, trumpai šį kart užsukau,kažkaip be žodžių, bet su švytinčiom akim...truputuka pavargau, bet engingeriuką palieku po savęs

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liama @ 2013 10 06, 16:11)

Pasiruošusios aguonos rėminimui.

Labai dailu thumbup.gif wub.gif
QUOTE(zerutis @ 2013 10 06, 17:44)
:
O as visa diena uzsispyrus su programa bandziau dirbt

biggrin.gif thumbup.gif dar galima nuotraukas koleze atskirti tada tai nesusilieja
QUOTE(sobieska @ 2013 10 06, 18:43)

Va, trumpai šį kart užsukau,kažkaip be žodžių, bet su švytinčiom akim...truputuka pavargau, bet engingeriuką palieku po savęs

nepakartojama wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti

blink.gif na ir kuryba,nusprogt is pavydo galima,idomybe wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už gražus žodelius mano darbeliams. Aš pati į tas aguonas neatsižiūriu, bet tai bus dovanėlė draugei, kuri dievina aguonas biggrin.gif (turbūt jau ir aš blush2.gif )

QUOTE(zerutis @ 2013 10 06, 16:44)
O as visa diena uzsispyrus su programa bandziau dirbt

Bet iš karto išryškėjo pats darbelis, net spalvos kitos bigsmile.gif vertėjo pavargti wink.gif 4u.gif

Na o Sobieska kaip visada verčia iš koto lotuliukas.gif
SUPER, labai gražu, stilinga, miela ir pan... wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Na, zinot ka! nepabuk cia vos gera pusdieni ir, kad paziro grozybiu!! saunuoles ir visos vertos pagyru! blink.gif
Atsakyti
Sobieska, kaip visada - be žodžių... good.gif
Atsakyti
Sobieska wub.gif thumbup.gif 4u.gif o kur visa siuvini naudosi?
Atsakyti
Visoms visoms po daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gražūs darbeliai wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Nu va paskutinę vinį (nervinimo) įkalė verysad.gif cry.gif cry.gif cry.gif swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
Sobieska swoon.gif ir stilius ir kokybė- nu bet kur tu tą mūzą tokią talentingą radai? blink.gif , noriu ir aš nors 10-tadalio tokios...
Atsakyti
Oi, tikrai nenusipelniau tokių liaupsių, šią idėją radau žurnaliuky, aš tik ją igyvendinau smile.gif ...bet malonu, kad pastebit mirksiukas.gif wub.gif

O ką darysiu, dar neapsisprendžiau, lauksiu priskrendant apipavidalinimo mūzos. biggrin.gif Pradžioj galvojau, kad aptraukinėsiu didelį sąsiuvinį, bet kažkas nuo tos minties mane sulaiko, taip, kad aš visa atvira pasiūlymams cool.gif

Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 10 06, 21:22)
taip, kad aš visa atvira pasiūlymams cool.gif

man pirma sovusi galvon mintis - bus rankine ar kazkoks tasiukas, maisiukas ir pan. biggrin.gif
Atsakyti