OOOO koks "derlingas" siuvinukais savaitgalis ...visi skirtingi, bet savaip šarmingi darbeliukai
Daisiuke
Zeruti
Liama
Va, trumpai šį kart užsukau,kažkaip be žodžių, bet su švytinčiom akim...truputuka pavargau, bet engingeriuką palieku po savęs
QUOTE(Liama @ 2013 10 06, 16:11)
Labai dailu
QUOTE(zerutis @ 2013 10 06, 17:44)
dar galima nuotraukas koleze atskirti tada tai nesusilieja
QUOTE(sobieska @ 2013 10 06, 18:43)
Va, trumpai šį kart užsukau,kažkaip be žodžių, bet su švytinčiom akim...truputuka pavargau, bet engingeriuką palieku po savęs
nepakartojama
na ir kuryba,nusprogt is pavydo galima,idomybe
Ačiū visoms už gražus žodelius mano darbeliams. Aš pati į tas aguonas neatsižiūriu, bet tai bus dovanėlė draugei, kuri dievina aguonas (turbūt jau ir aš )
Bet iš karto išryškėjo pats darbelis, net spalvos kitos vertėjo pavargti
Na o Sobieska kaip visada verčia iš koto
SUPER, labai gražu, stilinga, miela ir pan...
QUOTE(zerutis @ 2013 10 06, 16:44)
O as visa diena uzsispyrus su programa bandziau dirbt
Bet iš karto išryškėjo pats darbelis, net spalvos kitos vertėjo pavargti
Na o Sobieska kaip visada verčia iš koto
SUPER, labai gražu, stilinga, miela ir pan...
Na, zinot ka! nepabuk cia vos gera pusdieni ir, kad paziro grozybiu!! saunuoles ir visos vertos pagyru!
Sobieska, kaip visada - be žodžių...
Sobieska o kur visa siuvini naudosi?
Visoms visoms po daug
Gražūs darbeliai
Gražūs darbeliai
Nu va paskutinę vinį (nervinimo) įkalė
Sobieska ir stilius ir kokybė- nu bet kur tu tą mūzą tokią talentingą radai? , noriu ir aš nors 10-tadalio tokios...
Oi, tikrai nenusipelniau tokių liaupsių, šią idėją radau žurnaliuky, aš tik ją igyvendinau ...bet malonu, kad pastebit
O ką darysiu, dar neapsisprendžiau, lauksiu priskrendant apipavidalinimo mūzos. Pradžioj galvojau, kad aptraukinėsiu didelį sąsiuvinį, bet kažkas nuo tos minties mane sulaiko, taip, kad aš visa atvira pasiūlymams
O ką darysiu, dar neapsisprendžiau, lauksiu priskrendant apipavidalinimo mūzos. Pradžioj galvojau, kad aptraukinėsiu didelį sąsiuvinį, bet kažkas nuo tos minties mane sulaiko, taip, kad aš visa atvira pasiūlymams
QUOTE(sobieska @ 2013 10 06, 21:22)
taip, kad aš visa atvira pasiūlymams
man pirma sovusi galvon mintis - bus rankine ar kazkoks tasiukas, maisiukas ir pan.