Ar jums yra taip buve, kad siuvineji BS, o jo kaip ir nesimato arba tik vietomis, kur sviesus siulas toks jausmas, kad beprasmi darba darau
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 05, 17:38)
Ar jums yra taip buve, kad siuvineji BS, o jo kaip ir nesimato arba tik vietomis, kur sviesus siulas toks jausmas, kad beprasmi darba darau
Buvo,buvo,kai paskutine masinike siuvinejau,nervavaus ,sakiau kam to reikia,bet bendram vaizde,jis pagyvina detales,tad siuvinek
siuvineju tada toliau ir nebebambu
Zeruti, man cia kazko truksta ir i akis pirmiausia krenta kvietkas, o ne dezute... bet cia gal tik man siandien...
QUOTE(zerutis @ 2013 10 05, 20:33)
o ko dezutei truksta ?
man tie papuosaliukai taip vienas nuo kito atskirai atrodo, gal kitokia kompozicija butu geriau tikus Neseniai Giedruzes valdose maciau ir papuosalu dezute, tai is karto mintyse vaizdus lyginti pradejau, gal todel man cia kazko ir pritruko...
Bet pamaivai, kuri ji skirta, tikrai patiks
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 05, 20:48)
man tie papuosaliukai taip vienas nuo kito atskirai atrodo, gal kitokia kompozicija butu geriau tikus Neseniai Giedruzes valdose maciau ir papuosalu dezute, tai is karto mintyse vaizdus lyginti pradejau, gal todel man cia kazko ir pritruko...
man ir truputi per tuscia,bet to modelio tiek ir tebuvo,nu dar karuna yra,bet man ji visa nepatiko bet taip ziurint,ne nuotraukoj,visai nieko atrodo,bus gerai
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 05, 18:38)
Man dabar tas pats, reikia labai susikaupti, kad nepamesčiau kur siuvinėju, nes nesimato visai Bet, kai pasižiūriu iš toliau pagyvėjęs vaizdas atrodo
QUOTE(zerutis @ 2013 10 05, 19:13)
Oi, Tu darbininkute Faina ta dėžutė, o kaži kaip atrodytų, jei pridėtum nedidelį kaspinėlį po kolje, priderintos spalvos. Juk mažai mergytei, kaip suprantu, skirta, tai gal visai nieko toks papuošimas atrodytų? Ar nusikalbu?
QUOTE(elzeda @ 2013 10 05, 23)
Oi, Tu darbininkute Faina ta dėžutė, o kaži kaip atrodytų, jei pridėtum nedidelį kaspinėlį po kolje, priderintos spalvos. Juk mažai mergytei, kaip suprantu, skirta, tai gal visai nieko toks papuošimas atrodytų? Ar nusikalbu?
Aciu del kaspinelio, reiks pabandyt pridet
nepatinka man tos nuotraukos,ryskumo ner, reiks ryt dienos sviesoj perpaveiksluot
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 05, 16:38)
Mano bijūne irgi vienos spalvos BS paskendęs, bet kaip kitos sako - vis tik pagyvina vaizdą.
Zeruti , šauni dėžutė, gal čia tik nuotraukoje 'kažko trūksta', pritariu kaspinėlio idėjai. Realiai, jaučiu, kitaip atrodo, gyviau
Bandžiau savo aguonas fotkint, na niekaip man nesigauna tikros spalvos, kokios yra realiai, numušė nuotaiką visai jas rodyti
o as atnesu pundeli adatiniu jso bus skirtos 7 siuvejoms kaip kaledine dovana. Uzsake moteris, kuri turi savo siuviklele ir joje dirba 7 siuvejos labai fainai daryt toki darba, kai zinai kad tai bus kaledine dovna net 7 merginoms
na ir dar pora knygeliu tradiciskai
na ir dar pora knygeliu tradiciskai