Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Ar jums yra taip buve, kad siuvineji BS, o jo kaip ir nesimato arba tik vietomis, kur sviesus siulas unsure.gif toks jausmas, kad beprasmi darba darau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 05, 17:38)
Ar jums yra taip buve, kad siuvineji BS, o jo kaip ir nesimato arba tik vietomis, kur sviesus siulas  unsure.gif toks jausmas, kad beprasmi darba darau  doh.gif

Buvo,buvo,kai paskutine masinike siuvinejau,nervavaus ,sakiau kam to reikia,bet bendram vaizde,jis pagyvina detales,tad siuvinek mirksiukas.gif
Atsakyti
aciuks.gif 4u.gif siuvineju tada toliau ir nebebambu biggrin.gif
Atsakyti
Niuuuu....,darbavausi visa nakti doh.gif biggrin.gif

Papuosalu dezute mazai pamaivai ax.gif

user posted image
Atsakyti
Zeruti, man cia kazko truksta g.gif ir i akis pirmiausia krenta kvietkas, o ne dezute... ax.gif bet cia gal tik man siandien... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 05, 20:29)
Zeruti, man cia kazko truksta  g.gif ir i akis pirmiausia krenta kvietkas, o ne dezute... ax.gif bet cia gal tik man siandien...  blush2.gif

Zinau,reikejo nuotrauka apkarpyt,bet nemoku dar blush2.gif o ko dezutei truksta ? g.gif

idesiu kita,Debeseliai man patvarke ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 05 spalio 2013 - 19:45
QUOTE(zerutis @ 2013 10 05, 20:33)
o ko dezutei truksta ?  g.gif

man tie papuosaliukai taip vienas nuo kito atskirai atrodo, gal kitokia kompozicija butu geriau tikus g.gif Neseniai Giedruzes valdose maciau ir papuosalu dezute, tai is karto mintyse vaizdus lyginti pradejau, gal todel man cia kazko ir pritruko...
Bet pamaivai, kuri ji skirta, tikrai patiks mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasuteK: 05 spalio 2013 - 19:50
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 05, 20:48)
man tie papuosaliukai taip vienas nuo kito atskirai atrodo, gal kitokia kompozicija butu geriau tikus g.gif  Neseniai Giedruzes valdose maciau ir papuosalu dezute, tai is karto mintyse vaizdus lyginti pradejau, gal todel man cia kazko ir pritruko...
Bet pamaivai, kuri ji skirta, tikrai patiks  mirksiukas.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif man ir truputi per tuscia,bet to modelio tiek ir tebuvo,nu dar karuna yra,bet man ji visa nepatiko schmoll.gif bet taip ziurint,ne nuotraukoj,visai nieko atrodo,bus gerai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 05 spalio 2013 - 20:08
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 05, 18:38)
Ar jums yra taip buve, kad siuvineji BS, o jo kaip ir nesimato arba tik vietomis, kur sviesus siulas  unsure.gif toks jausmas, kad beprasmi darba darau  doh.gif

Man dabar tas pats, reikia labai susikaupti, kad nepamesčiau kur siuvinėju, nes nesimato visai doh.gif Bet, kai pasižiūriu iš toliau pagyvėjęs vaizdas atrodo smile.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 10 05, 19:13)
Niuuuu....,darbavausi visa nakti  doh.gif  biggrin.gif

Papuosalu dezute mazai pamaivai  ax.gif

Oi, Tu darbininkute smile.gif Faina ta dėžutė, o kaži kaip atrodytų, jei pridėtum nedidelį kaspinėlį po kolje, priderintos spalvos. Juk mažai mergytei, kaip suprantu, skirta, tai gal visai nieko toks papuošimas atrodytų? Ar nusikalbu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 10 05, 23)
Oi, Tu darbininkute  smile.gif Faina ta dėžutė, o kaži kaip atrodytų, jei pridėtum nedidelį kaspinėlį po kolje, priderintos spalvos. Juk mažai mergytei, kaip suprantu, skirta, tai gal visai nieko toks papuošimas atrodytų? Ar nusikalbu? smile.gif

Aciu 4u.gif del kaspinelio, reiks pabandyt pridet mirksiukas.gif
nepatinka man tos nuotraukos,ryskumo ner, blush2.gif reiks ryt dienos sviesoj perpaveiksluot g.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 05, 16:38)

Mano bijūne irgi vienos spalvos BS paskendęs, bet kaip kitos sako - vis tik pagyvina vaizdą. ax.gif

Zeruti , šauni dėžutė, gal čia tik nuotraukoje 'kažko trūksta', pritariu kaspinėlio idėjai. Realiai, jaučiu, kitaip atrodo, gyviau wub.gif 4u.gif

Bandžiau savo aguonas fotkint, na niekaip man nesigauna tikros spalvos, kokios yra realiai, numušė nuotaiką visai jas rodyti unsure.gif
Atsakyti
o as atnesu pundeli adatiniu smile.gif jso bus skirtos 7 siuvejoms kaip kaledine dovana. Uzsake moteris, kuri turi savo siuviklele ir joje dirba 7 siuvejos smile.gif labai fainai daryt toki darba, kai zinai kad tai bus kaledine dovna net 7 merginoms smile.gif
user posted image

na ir dar pora knygeliu tradiciskai smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti