Eina sau koks desertukas
Aciu visoms uz grazu zodeli ,pradesiu antra tokia siuvinet,tai ilgam su darbeliais pradingsiu
Suvalgius toki derini,kazi kas su zarnynu butu
bet proseciukas ir bendras vaizdas
QUOTE(Ciocė @ 2013 10 04, 13:06)
bet proseciukas ir bendras vaizdas
QUOTE(zerutis @ 2013 10 04, 15:45)
tai čia dar tik trečdalis dar ten daug įvairių gėrybių
Ačiū mergikės
Kiek grožybių ir skanumynų
Aš kaip visada prie ne mažiau kaip 3 prapuolus, va ir ketvirtam schemą atsispausdinau
Namie atsirado man konkurentas- sėdi mano vyresnėlis ir Angry bird siuvinėja (bumbėja, kam čia jiems reikia, durna mokytoja, bet kai padariau schemikę- nebeatsitraukia )
Aš kaip visada prie ne mažiau kaip 3 prapuolus, va ir ketvirtam schemą atsispausdinau
Namie atsirado man konkurentas- sėdi mano vyresnėlis ir Angry bird siuvinėja (bumbėja, kam čia jiems reikia, durna mokytoja, bet kai padariau schemikę- nebeatsitraukia )
QUOTE(rasiux- @ 2013 10 04, 18:02)
Kiek grožybių ir skanumynų
Kokia gudra,vyru armija apsimokyt nori,Sobieska !!!, rasiux- mum nosi nusluostyt ir padus parodyt nori
QUOTE(zerutis @ 2013 10 04, 19:46)
Kokia gudra,vyru armija apsimokyt nori,Sobieska !!!, rasiux- mum nosi nusluostyt ir padus parodyt nori
Blyn, einu marčią iš lovos verst, adatą į rankas ikalsiu, nugis reikia frontą laikyt
Aš dabar po pirties,švarios mintys...misliju, kaip savo siuvinuką jums pristatyt, nu jis toks bus nekondicinis, bet gan įdomus
QUOTE(sobieska @ 2013 10 04, 23:10)
Blyn, einu marčią iš lovos verst, adatą į rankas ikalsiu, nugis reikia frontą laikyt
O aš prie dokumentų sėdžiu, jau greit visų Lietuvos bibliotekų fondus žinosiu. Jei ne jūsų visų darbai visai užsilenkčiau.
QUOTE(sobieska @ 2013 10 04, 23:10)
Aš dabar po pirties,švarios mintys...misliju, kaip savo siuvinuką jums pristatyt, nu jis toks bus nekondicinis, bet gan įdomus
As savo chebros neprikalbinu,jau visko prizadejau,nepasiraso nors tu ka,gausiu pati parom varyt
Desertas bus super
Įdomu galutinis variantas
Ir vėl visas 'pritrėkši'
Laukiu nesulaukiu
O aš laukiu medžiagytės ir siūliukų iš darbštuolės kitam darbeliui.
Kai nėr ką siuvinėt, tai atrodo - kad apskritai nieko nenoriu veikt, taip vakar pasijutau. Gerai, kad ciūciką turiu - tai su juo išėjau į lauką 'pamediduot'
Įdomu galutinis variantas
QUOTE(sobieska @ 2013 10 04, 22:10)
misliju, kaip savo siuvinuką jums pristatyt, nu jis toks bus nekondicinis, bet gan įdomus
Ir vėl visas 'pritrėkši'
Laukiu nesulaukiu
O aš laukiu medžiagytės ir siūliukų iš darbštuolės kitam darbeliui.
Kai nėr ką siuvinėt, tai atrodo - kad apskritai nieko nenoriu veikt, taip vakar pasijutau. Gerai, kad ciūciką turiu - tai su juo išėjau į lauką 'pamediduot'
QUOTE(Ciocė @ 2013 10 04, 14:06)
Turėtų smagiai siuvinėtis ši grožybė
Sobieska, laukiam
desertas bus jau dabar seile istiso