Gal zinot kokiu paslapciu kaip isryskint neryskia schemyte ?
Labas vakaras, auksarankes
Kreipiuosi i jus su prasymu Niekur nerandu zodiako zenklu schemuciu, kurios buvo publikuojamos "Rankdarbiu kraitele" zuranaluose 2009-2010 metu numeriuose. Ypac reikalingas Liuto zenklas, jeigu neklystu, turetu buti publikuotas 2009/07 numeryje
Gal kuri is jusu turi tu metu zurnalus? Ir galetu nuskenuoti
Kreipiuosi i jus su prasymu Niekur nerandu zodiako zenklu schemuciu, kurios buvo publikuojamos "Rankdarbiu kraitele" zuranaluose 2009-2010 metu numeriuose. Ypac reikalingas Liuto zenklas, jeigu neklystu, turetu buti publikuotas 2009/07 numeryje
QUOTE(dijakicia @ 2013 12 04, 21:25)
Labas vakaras, auksarankes
sužinokite tų zodiako ženklų schemų dizainerę ,dažnai ant publikuojamų darbų žurnaluose būna parašyta .
QUOTE(Uodegyte @ 2013 12 04, 21:38)
sužinokite tų zodiako ženklų schemų dizainerę ,dažnai ant publikuojamų darbų žurnaluose būna parašyta .
Jau gavau vieną žurnalą su šios kolekcijos vienu zodiako ženklu. Apžiūrėjau visus puslapius, bet visur vadina tiesiog - "Zodiako ženklų kolekcija"
QUOTE(dijakicia @ 2013 12 05, 02:17)
Jau gavau vieną žurnalą su šios kolekcijos vienu zodiako ženklu. Apžiūrėjau visus puslapius, bet visur vadina tiesiog - "Zodiako ženklų kolekcija"
Aš lyg turiu šitus zodiako ženklus, tik va kad nuskanuoti neturiu kur..... paieškosiu šiandien iš darbų grįžus, pagalvosiu kur čia nuskanuoti , žodžiu man AŽ parašykite manau kažką sugalvosim
dream85 , pabandyk gal fotkint blogiausiu atveju dalimis, gal matysis.
Na man irgi nepatiktų, nors realiai sunku pasakyti dėl tamsaus fono už paveiksliuko, prie šviesios sienos gal kitaip žiūrėtųsi. Bet visumoj man kokio balto sendinto ar pilkšvo norėtųsi, sidabrinio ir pasporto gal šviesaus
Šiaip labai gražus
Šiaip labai gražus
Weronica- o rėmą ne pati rinkotės? Mano akimis žiūrint prie tokio žiemiško vaizdo labiau sidabrinis rėmas būtų labiau tikęs, gal negi būčiau paspartą bandžius derinti.
Pats paveikslas labai gražus ir nusipelno būt gražiai įrėmintas
Pats paveikslas labai gražus ir nusipelno būt gražiai įrėmintas
Taiva man irgi kazkaip pilko rėmo norėtusi, bet kadangi ten kur rėmino tiek tikino kad rusvas toks labai tiktų kad itikino... (svarstyklės esu)... Reiks susikaupt finansiniam nuskausminimui ir itariu perrėmint
Šiaip pirma kart ėjau su darbu i rėminimo dirbtuves, anksciau darbo nerodydavau, issirinkdavau rėma savo nuoziura ir kol kas viskas patiko...
Šiaip pirma kart ėjau su darbu i rėminimo dirbtuves, anksciau darbo nerodydavau, issirinkdavau rėma savo nuoziura ir kol kas viskas patiko...
Bet tai ir įtikinėtojai kokie beskoniai
O šiaip aš labai bijosiu savo rožes eit rėmint, nes pirmą kartą, bijau susimauti, o dar jei patars kokias pievas ir pasirašysiu
Papildyta:
Weronica, kur tu čia Kaune rėminai?
O šiaip aš labai bijosiu savo rožes eit rėmint, nes pirmą kartą, bijau susimauti, o dar jei patars kokias pievas ir pasirašysiu
Papildyta:
Weronica, kur tu čia Kaune rėminai?