Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(elzeda @ 2013 11 15, 21:51)
Ačiū  4u.gif Nea, rėmelis iš savexo. O Tavęs nenervina, kad ten šimtą metų nekeisti pasportų pavyzdžiai? Nusičiupinėję labai. Kartais naujas visai kitaip atrodo nei nučiupinėtas ir nuvilia rezultatu.

drinks_cheers.gif nervina, nes tikrai neatitinka realios spalvos dauguma doh.gif nors kol kas dar rezultatas nenuvyle. Bet viena pasiemus paveiksla vasara ilgai ziurejau i pasporta ir jau norejau nesti atgal ir aiskintis, kad ne tas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 11 15, 22:56)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Aš tavo Paryžių atsimenu wub.gif

malionu biggrin.gif wub.gif ir MTSA dar ax.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos,

100 metų praėjo ir bandau grįžt į sektą. Bet ką reiškia gerą pusmetį be adatos pasėdėt doh.gif Kol medžiagą susiskaičiavau, siūlus susirinkau - pusdienio ir nebėr, o kai buvau įgudus - viens du ir yra bigsmile.gif Na, įsivažiuosiu, nes aplink minia reikalauja metrikų 59.gif 59.gif 59.gif 59.gif 59.gif , reiks gamint.

Turiu klausimą: user posted image
Nuo apačios 5 langeliai. Kaip juos suprast? Ar tai, kad tam tikrą plotą užsiuvinėti nurodyta spalva?
Atsakyti
Libaja- ar čia kartais ne gijų skaičius g.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2013 11 17, 18:49)
Nuo apačios 5 langeliai. Kaip juos suprast? Ar tai, kad tam tikrą plotą užsiuvinėti nurodyta spalva?

Kartais būna schemoje pažymėtas tam tikras apibrėžtas plotas skaičiumi, kad nereikėtų didelį plotą užpildyti vienodais simboliais. Tie plotai siuvinėjami tam tikra, rakte pažymėta spalva. Manau, šiuo atveju taip ir yra smile.gif
Atsakyti
ačiū kas pastebejot mano prijuostes 4u.gif
jau nepamenu ar gyriau sobieskos elniuka g.gif ir remukas ir elniukas nerealūs thumbup.gif wub.gif

as turiu klausimėli blush2.gif kaip pritvitinat siuvinuka i atvirutes ruosini g.gif piestukiniais klijais g.gif
Papildyta:
QUOTE(elzeda @ 2013 11 14, 23:32)

Pagaliau ir aš turiu ką parodyti smile.gif

kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 11 17, 23:14)
as turiu klausimėli  blush2.gif kaip pritvitinat siuvinuka i atvirutes ruosini  g.gif piestukiniais klijais  g.gif

Aš (tiksliau MB biggrin.gif, nes jis kruopštesnis) klijuoju dvipuse lipnia juostele. Vyras išklijuoja visą laisvą plotą ir priklijuoja medžiagą. Pas močiutę yra keletas mano dovanotų atvirukų kelių metų senumo, tai nieko jiems nenutikę. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zydrem @ 2013 11 17, 23:14)
kaip gražu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 11 17, 18:41)
Kartais būna schemoje pažymėtas tam tikras apibrėžtas plotas skaičiumi, kad nereikėtų didelį plotą užpildyti vienodais simboliais. Tie plotai siuvinėjami tam tikra, rakte pažymėta spalva. Manau, šiuo atveju taip ir yra smile.gif

Aš irgi taip galvoju, nes tokie plotai yra. gal juos vienpusiu siuvinėt g.gif
Kalbu apie user posted image tokį metriką. Pvz. šalikėlis...
Atsiprašau iškart, jei tai kažkieno darbelis. Seniausiai turiu išsisaugojusi schemą iš interneto, bet autorės nežinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 17 lapkričio 2013 - 21:36
QUOTE(libaja @ 2013 11 17, 23:35)
gal juos vienpusiu siuvinėt  g.gif

Manau, jei juos reiktų vienpusiu siuvinėt, tai būtų nurodyta rakte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 11 17, 22:14)
as turiu klausimėli  blush2.gif kaip pritvitinat siuvinuka i atvirutes ruosini  g.gif piestukiniais klijais  g.gif

as ir dvipusia lipnia juostele. Pirma karta kai klijavau, bandziau piestukiniais klijais, bet man nelaike
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 11 18, 09:26)
as ir dvipusia lipnia juostele. Pirma karta kai klijavau, bandziau piestukiniais klijais, bet man nelaike

ačiū merginos 4u.gif

jos jaučiu reiki ieskoti kokiuose senukuose g.gif ar ir rankdarbiu pardese yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 11 18, 11:34)
jos jaučiu reiki ieskoti kokiuose senukuose  g.gif  ar ir rankdarbiu pardese yra  blush2.gif

Aš senukuose perku. Tik žiūrėk, kad plona ir peršviečiama būtų, nes jos yra visokios. smile.gif
Atsakyti