Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(elzeda @ 2013 11 14, 23:40)
Mielas elniukas  wub.gif Ir rėmas toks įdomus  bigsmile.gif Kiba pas kokį liaudies meistrą užsisakei?  smile.gif

biggrin.gif Aha, pirkau pas "liaudies meistrą" už 1 lt.iš blusturgio
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 11 15, 01:09)
biggrin.gif  Aha, pirkau pas "liaudies meistrą" už 1 lt.iš blusturgio

Turi akį smile.gif

Pagaliau ir aš turiu ką parodyti smile.gif Štai-Hummel "Ready For Rain" (24 DMC spalvos, 5 iš jų sudaryti blendingai, įdomus BS - kai kur net 4 gijos, aida 18):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 11 15, 00:32)
Turi akį  smile.gif

Turėjau siaubingai dideles akis, kai pasakė kainą ir greitas kojas, kad susimokėjus raut kuo toliau nuo "plėšiko pardavėjo " biggrin.gif

Va kokia Liucė miela šmėstelėjo ekrane wub.gif ...rėmukas tai seeeeeeenas labai, neturi pinigiukų naujam įsigyt, nori-dažų paskolinsiu persidažyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 11 14, 23:37)
Ačiū 4u.gif ...ar čia toks tylus prašymas man pabūt Kalėdų seneliu pasidalinant schema... biggrin.gif

biggrin.gif šiemet tai niekaip nespėsiu, bet kitiems metams rolleyes.gif

Tik iki Tavo darbų manau man dar ui kaip toli unsure.gif

O kas įvertins - tai puiki dovana wub.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš turiu ką parodyti smile.gif

thumbup.gif wub.gif gal ir remeli pati dazei ax.gif
Atsakyti
Turi akį  smile.gif
Pagaliau ir aš turiu ką parodyti smile.gif Štai-Hummel "Ready For Rain" (24 DMC spalvos, 5 iš jų sudaryti blendingai, įdomus BS - kai kur net 4 gijos, aida 18):

Va koks grazus,nematytas,neatsibodes thumbup.gif 4u.gif o tai tie batukai ir visi kiti jau veeee..... biggrin.gif
Atsakyti
idejau i schemu tema bet nieks neatsak bandau ir cia, gal nepyksit stipriai nes skubiai reik

Ar kuri turit kazka tokio is schemyciu? user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 11 15, 15:47)
idejau i schemu tema bet nieks neatsak bandau ir cia, gal nepyksit stipriai nes skubiai reik

Turiu ,bet dauguma be rakto ,siūlų nemeriukų nerašo ,dėl nelegalaus platinimo .jai tinka rašykit ax.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 11 14, 17:17)
Mano naujausias tvarinukas...šiemetinis elniukas

Bet tai kaip gerai pritaikyta ,ragiukų forma derinasi su rėmo raštu .Ir man patinka kartais rėmą taikyt prie darbo ,o ne atvirkščiai ,išbandant savo patirtį siuvinėjime .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 15 lapkričio 2013 - 15:58
QUOTE(Uodegyte @ 2013 11 15, 16:56)
Turiu ,bet dauguma be rakto ,siūlų nemeriukų nerašo ,dėl nelegalaus platinimo .jai tinka rašykit  ax.gif

jai visas turit prasau 4u.gif 2 nuo kaires nusipirkau siandien neiskentus, jai domina galiu nufotkint ir atsiust schemyte kuriai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 11 15, 19:42)
jai visas turit prasau  4u.gif  2 nuo kaires nusipirkau siandien neiskentus, jai domina galiu nufotkint ir atsiust schemyte kuriai  ax.gif

prasivalykit žinutes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 11 15, 01:40)
*Va kokia Liucė miela šmėstelėjo ekrane  wub.gif
** ...rėmukas tai seeeeeeenas labai, neturi pinigiukų naujam įsigyt, nori-dažų paskolinsiu persidažyt biggrin.gif

*Dėkui 4u.gif
** lotuliukas.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 11 15, 10:52)
thumbup.gif  wub.gif gal ir remeli pati dazei  ax.gif

Ačiū 4u.gif Nea, rėmelis iš savexo. O Tavęs nenervina, kad ten šimtą metų nekeisti pasportų pavyzdžiai? Nusičiupinėję labai. Kartais naujas visai kitaip atrodo nei nučiupinėtas ir nuvilia rezultatu.

QUOTE(zerutis @ 2013 11 15, 12:10)
Va koks grazus,nematytas,neatsibodes  thumbup.gif  4u.gif o tai tie batukai ir visi kiti jau veeee..... biggrin.gif

Dėkui, labai smagiai jis siuvinėjosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 11 15, 16:56)
Bet tai kaip gerai pritaikyta ,ragiukų forma derinasi su rėmo raštu .Ir man patinka kartais rėmą taikyt prie darbo ,o ne atvirkščiai ,išbandant savo patirtį siuvinėjime .

thumbup.gif drinks_cheers.gif

Aš tavo Paryžių atsimenu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 15 lapkričio 2013 - 20:57