Nu remas,vau ir as tokio noreciau ai dar ten ir kazkoks elniukas ziuri nu labai mielas,noreciau tarpuragi pakasyt Skupycela,prasau schemute duot baik jom krauja kaitint,turbut ne tik,kad uzvire,bet jau ir per issipletimo bakeli visom iskunkuliavo
mona66,cia visad sobieska kalta,kai pradejo isnaujo savo lobyna demonstruot, tai ir uzstrigau,nebepamenu ka siuvinet norejau,tai ir varau ta pati
Nu bet kaip man patinka TEN jas (kai kurias )erzinti...tiesiog savoj stichijoj jaučiuosi
Ačiū , kad sugebėjot elniuką įžvelgt
Ačiū , kad sugebėjot elniuką įžvelgt
oj mona, kad prijuokinai
Sobieska- ne bet tu tikrai nervuoji- kur benueisi, ten ji iš paskos, ir visus gerbėjus atmuša- nedraugausiu Zeruti- davai, palaukiam jos kur už kampo- kudlas suveliam, pėdkelnes apdraskom- užteks jai čia maivytis
Prašau nesupykt- aš kaip visada iš pavydo taip
Sobieska- ne bet tu tikrai nervuoji- kur benueisi, ten ji iš paskos, ir visus gerbėjus atmuša- nedraugausiu Zeruti- davai, palaukiam jos kur už kampo- kudlas suveliam, pėdkelnes apdraskom- užteks jai čia maivytis
Prašau nesupykt- aš kaip visada iš pavydo taip
QUOTE(rasiux- @ 2013 11 14, 21:19)
davai, palaukiam jos kur už kampo- kudlas suveliam, pėdkelnes apdraskom- užteks jai čia maivytis
man patinka linksmi žmonės, tik...vienintelė problema-aš pėdkelnių nenešioju
Šiandien pasiėmiau juodą medžiagą, pavarčiau, pavarčiau, padūsavau...padėjau į šoną...nenoooriu, bet teks
Sobieska, šaunią "puokštelę" darbų pažėrei 'snukiaknygėj'
Superinis elniukas
Superinis elniukas
QUOTE(Ciocė @ 2013 11 14, 21:30)
Ačiū
Kaip matau TEN nemažai savų esama...saviems negaila tikrai
rasiux- pedkelniu nenesioja,tai mes is kalaskiu vertikalias zaliuzes padarysim ten mergos jau pamelusios visos,o ji mat nerimsta vis ugni kursto Sobieska gal rydienai pasilik,siandien uzteks,o tai greitukei sianakt ramybes nebus
einu žirklių galąst
QUOTE(rasiux- @ 2013 11 14, 22:20)
einu žirklių galąst
man nagu uzteks,pasigalandau neseniai
QUOTE(sobieska @ 2013 11 14, 16:17)
Mano naujausias tvarinukas...šiemetinis elniukas
Tokį mielai norėčiau gauti Kalėdoms labai gražus
QUOTE(Tomienė @ 2013 11 14, 23:08)
Tokį mielai norėčiau gauti Kalėdoms labai gražus
Ačiū ...ar čia toks tylus prašymas man pabūt Kalėdų seneliu pasidalinant schema...
QUOTE(sobieska @ 2013 11 14, 17:17)
Mano naujausias tvarinukas...šiemetinis elniukas
Mielas elniukas Ir rėmas toks įdomus Kiba pas kokį liaudies meistrą užsisakei?