Ačiū, dar kartą, visoms pastebėjusioms mano Nimukus ir zerutis, elzed, Višniukė už saulėgrąža
Višniukė, pagarba, už nusibraižytą schemą
Merginos, reikia pagalbos! Turiu išsiuviėti nedidelį darbelį tik pusiniu kryželiu. Esu mačiusi, kad medžiaga susiskersuoja. Girdėjau, kad yra būdas to išvengti. Prašau pagelbėkit
Labas visoms Apie klaidas kalbant, tai man pasitaiko ne ten kryžiuką padaryti, bet daug dažniau pasitaiko, kad susimazgina siūlas blogojoje pusėje ir pamatau per vėlai, tai ir palieku kilpą...Bet visumoje, tai retos klaidos..vis stengiuosi pasitikrinti ir ištaisyti ne per vėlai
Kiek visko praleidau siaubas kokios grožybės: nimukai, dėžutės, prijuostės, angeliukai - mergytės, mano sistros (žėručio) išvis plokštelė sugedo vis tą pačią muziką groti pradėjo (bet liuks darbeliai), sobieskos elnias toks kompaneiskas gavosi, o rėmas - viskas čia paprasta: pakišai lentą po kamazo ratais ir rėmas gatavas . Reiks ir man taip rėmų pasigaminti, nes po langais karts nuo karto furos pravaro - ko bereikalo orą gadina . super darbas. Visoms po daug