Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Višniukė @ 2013 11 13, 09:21)
O cia mano mazoji Lulu angeliuke (schemute piesiausi pati pagal didziaja Lulu ax.gif ) sioji gavosi 1/4 didziosios  biggrin.gif

wub.gif simpatiska
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 11 11, 16:45)
Sveikutės  4u.gif
Rodausi, jog netinginiavau  ax.gif

Fantastiski Nimukai wub.gif

QUOTE(zydrem @ 2013 11 11, 18:04)
mano smulkmė  blush2.gif

Kvepia Kaledom 4u.gif

O cia mano mazoji Lulu angeliuke (schemute piesiausi pati pagal didziaja Lulu ax.gif ) sioji gavosi 1/4 didziosios  biggrin.gif

Puikiai padirbeta. Labai grazu wub.gif
Atsakyti
Rituker Nimue jau koks grooozis wub.gif
Atsakyti

visai simpatiska ta Lulu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2013 11 13, 10:21)

Faina Lulu smile.gif Šaunuolė, su schema puikiai padirbėjai smile.gif
Atsakyti
Ačiū, dar kartą, visoms pastebėjusioms mano Nimukus ir zerutis, elzed, Višniukė už saulėgrąža 4u.gif

Višniukė, pagarba, už nusibraižytą schemą 4u.gif

Merginos, reikia pagalbos! Turiu išsiuviėti nedidelį darbelį tik pusiniu kryželiu. Esu mačiusi, kad medžiaga susiskersuoja. Girdėjau, kad yra būdas to išvengti. Prašau pagelbėkit 4u.gif
Atsakyti
Mano naujausias tvarinukas...šiemetinis elniukas

user posted image
Atsakyti
Koks įspūdingas rėmas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 11 14, 16:59)
Koks įspūdingas rėmas  bigsmile.gif

Rėmas tikrai ne mano gamintas biggrin.gif ...o per jį matėsi mano elniukas...jis taip norėjo perduot linkėjimus wub.gif
Atsakyti
Labai simpatiskas elniukas, bet remas - vau biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Labas visoms
Apie klaidas kalbant, tai man pasitaiko ne ten kryžiuką padaryti, bet daug dažniau pasitaiko, kad susimazgina siūlas blogojoje pusėje ir pamatau per vėlai, tai ir palieku kilpą...Bet visumoje, tai retos klaidos..vis stengiuosi pasitikrinti ir ištaisyti ne per vėlai smile.gif
Atsakyti
blink.gif Kiek visko praleidau siaubas g.gif kokios grožybės: nimukai, dėžutės, prijuostės, angeliukai - mergytės, mano sistros (žėručio) išvis plokštelė sugedo vis tą pačią muziką groti pradėjo (bet liuks darbeliai), sobieskos elnias toks kompaneiskas gavosi, o rėmas - viskas čia paprasta: pakišai lentą po kamazo ratais ir rėmas gatavas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif g.gif g.gif . Reiks ir man taip rėmų pasigaminti, nes po langais karts nuo karto furos pravaro - ko bereikalo orą gadina g.gif g.gif g.gif . super darbas. Visoms po daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mona66: 14 lapkričio 2013 - 16:37