Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(elzeda @ 2013 11 09, 18:17)
Grožiai  wub.gif Kas iš tų skanėstų gausis? Gal atvirukai?

taip biggrin.gif vienas nusedo ant atviruko, o kitas ant kaledinio zaisliuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 11 09, 16:49)
As esu maciusi gyvai issiuvinetus tuos arklius, mane jie ir buvo uzkabine  ax.gif bet pagal kokia schema savininke ji siuvinejus tikrai nezinau  blush2.gif turiu ir ta pacia schema is osinkos parsisiuntus (kur cia buvo nuoroda ideta), bet vis delto nedrisau siuvinet, suabejojau  ax.gif

tai va kad ir man nedrasu, kai neaisku gera ta schema ar ne, nes gaila butu rezultata nekokybiska pamatyt... unsure.gif nu bus matyt, bet kad grazus paveikslas tai nerealiai man bigsmile.gif siuvinetas butu isvis tobulas jauciu wub.gif
Atsakyti
aciu visoms uz pagyrimus smile.gif dziugu cia apsilankyt, tiek daug tuo paciu deganciu, tuo paciu uzsiimanciu smile.gif
Atsakyti
Dar viena puokste ax.gif kitam reme smile.gif

user posted image
Atsakyti
Zeruti, man sitas remas labiau patinka 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 11 10, 12:45)
Dar viena puokste  ax.gif  kitam reme  smile.gif

Man šitas rėmas labai,labai... wub.gif
Atsakyti
bigsmile.gif aciu,aciu 4u.gif 4u.gif kadangi jis liks pas mane,tai rinkausi geeeee....rokai brangesni biggrin.gif
doh.gif bet,kaip man ekru ir balta spalvos ikirejo,nebegaliu,o dar trecia darba tokiom pat spalvom siuvineju doh.gif doh.gif doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 11 10, 12:45)

Tiesiog nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 11 10, 13:45)

Puoštė įrėminta idealiai wub.gif
Atsakyti
Sveikos, interneto platybese radau toki NIMUE, pasirode nematytas (bent jau man), tad labai noriu pasidalint su nimuku myletojom blush2.gif (norincios schemos-kreipkites AZ)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bianca: 10 lapkričio 2013 - 22:28
Aciu visoms 4u.gif 4u.gif man sitas varijantas ir labiau patinka biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Zerutis
pritariu visoms dėl įrėminimo 4u.gif

Senai ką berašiau...bandau pasitaisyti. Rodausi, jog netinginiavau ax.gif

user posted image

ir smulkmė
user posted image