Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Koks gražus tigriukas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir man tigriuks patinka wub.gif ...rodos tuoj įšoks pro monitorių į glėbį biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Laabai gražus tigras bigsmile.gif wub.gif

o aš atėjau pas Jus su klausimu.. labai seniai jau noriu išsisiuvinėti paveikslą su žirgais ir pagaliau radau patinkantį wub.gif wub.gif
spirgu kaip noriu jį išsisiuvinėti, bet gal kuri tiksliai žinot šitą paveiksl? na ar gera, kokybiška jo schema? ar spalvos ir visa kita gerai atitinka? jį radau ir schemą parsisiunčiau iš schemų temos 1psl. ŽIRGAI (19psl.)
nes kartą jau teko nusivilti visišku darbelio nenusisekimu.. nors viską dariau ir susipirkau tiksliai kaip nurodyta schemoj-bet pasirodo kad pačioj schemoj spalvos ir buvo blogai nurodytos,,, doh.gif buvo labai gaila tiek pinigų tiek įdėtų pastangų verysad.gif
todėl prieš pradėdama TOKĮ darbą noriu įsitikinti, ar viskas schemoj tvarkinga ir gausiu tokį rezultatą koks ir turi būt ax.gif nes kitaip geriau visai nepradėt... unsure.gif

Todėl būčiau labai dėkinga už pagalbą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute91 @ 2013 11 08, 20:30)
Labas 4u.gif

Laabai gražus tigras bigsmile.gif  wub.gif

o aš atėjau pas Jus su klausimu.. labai seniai jau noriu išsisiuvinėti paveikslą su žirgais ir pagaliau radau patinkantį wub.gif  wub.gif
spirgu kaip noriu jį išsisiuvinėti, bet gal kuri tiksliai žinot šitą paveiksl? na ar gera, kokybiška jo schema? ar spalvos ir visa kita gerai atitinka? jį radau ir schemą parsisiunčiau iš schemų temos

Todėl būčiau labai dėkinga už pagalbą 4u.gif  4u.gif

įdėkite nuorodą,ar paveiksliuką kaip atrodo,ažiūrėsiu ar kokybiška.
Atsakyti
Labas vakaras XXX smile.gif

Norėjau pasiteirauti tokio dalyko. Šiaip visada bent jau aš kiek esu siuvinėjusi, tai siuvinėju į viena puse. Na ta prasme, kad viršutinis kryžiuko siulas visada gultu į tą pačią pusę. Bet atradau vien puslapį va šitą http://bellalaura555.blogspot.com/ ir jame ten kur išsiuvinėtas levandų laukas, kai iš arčiau parodyta tai net nesuprasi. Vieni į vieną, kiti į kitą. AR taip daroma dėl tam tikrų priežasčių? Kad išgauti efektą kažkokį siuvinio, ar čia tiesiog taip išsiuvinėta? labai jau man parūpo biggrin.gif blush2.gif

Ir dar toks klausimukas. Kokias dažniausiai padarot klaidas siuvinėdamos? Čia va man pasidarė įdomu blush2.gif , nes kai kur aš nieko nepastebiu, o mamos pasisako, kad va pridarė klaidų. Tai va įdomu kokios tos klaidos dažniausiai. Gal ir aš jų pridarau o nežinau biggrin.gif kas labai įmanoma hihihi.gif O gal tos klaidos matomos tik joms pačioms rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 11 08, 22:33)
įdėkite nuorodą,ar paveiksliuką kaip atrodo,ažiūrėsiu ar kokybiška.

Ooj, pamiršau... doh.gif blush2.gif blush2.gif
va šitas

o čia tas puslapis, kur jį radau
http://club.osinka.r...a79595d0f8b469f
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2013 11 08, 23:45)
Labas vakaras XXX smile.gif

Norėjau pasiteirauti tokio dalyko. Šiaip visada bent jau aš kiek esu siuvinėjusi, tai siuvinėju į viena puse. Na ta prasme, kad viršutinis kryžiuko siulas visada gultu į tą pačią pusę. Bet atradau vien puslapį va šitą http://bellalaura555.blogspot.com/ ir jame ten kur išsiuvinėtas levandų laukas, kai iš arčiau parodyta tai net nesuprasi. Vieni į vieną, kiti į kitą. AR taip daroma dėl tam tikrų priežasčių? Kad išgauti efektą kažkokį siuvinio, ar čia tiesiog taip išsiuvinėta? labai jau man parūpo biggrin.gif blush2.gif

Ir dar toks klausimukas. Kokias dažniausiai padarot klaidas siuvinėdamos? Čia va man pasidarė įdomu blush2.gif , nes kai kur aš nieko nepastebiu, o mamos pasisako, kad va pridarė klaidų. Tai va įdomu kokios tos klaidos dažniausiai. Gal ir aš jų pridarau o nežinau biggrin.gif kas labai įmanoma hihihi.gif O gal tos klaidos matomos tik joms pačioms  rolleyes.gif

Kryžiukas gula gerai ,nes siuvinėjama /// ,o poto gryžta \\\\\ ,pusinis dygsnis pagal dizainą .

Mano dažniausios klaidos būna ,kad ne ten kryžiuką padedu ,ar praleidžiu ,taip gali pasistumti ,ir kažkas nesutapti ,todėl tenka ardyti .
Papildyta:
QUOTE(saulute91 @ 2013 11 08, 23:58)
Ooj, pamiršau... doh.gif  blush2.gif  blush2.gif
va šitas

o čia tas puslapis, kur jį radau

lygtais pagal šį siuvinėtas ,palyginau šiek tiek tiek su paveikslėliu kokiu turėtų gautis .jau jums spręsti ,ar vaizdas jus tenkina.

radau internete mokamą schemą ,o šia nelabai pasitikėčiau ,nes spalvų itin daug nuorodyta ,nei originale .
http://www.artizh.ru/items_9189.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 08 lapkričio 2013 - 22:43
QUOTE(Uodegyte @ 2013 11 09, 00:39)
lygtais pagal šį siuvinėtas ,palyginau šiek tiek tiek su paveikslėliu kokiu turėtų gautis .jau jums spręsti ,ar vaizdas jus tenkina.

radau internete mokamą schemą ,o šia nelabai pasitikėčiau ,nes spalvų itin daug nuorodyta ,nei originale .
http://www.artizh.ru/items_9189.htm

jei teisingai supratau, tai nepasitikėti turėčiau ta schema, kurią nemokamai parsisiųsti įmanoma is osinka.ru tinklapio, o mokama tikslesnė...? ar abi jos ne kažką gali būt..?nes nežinau ar mokama schema užtikrintų kokybišką rezultatą...
o tas jau išsiuvinėtas paveikslas kurį įkėlei pagal kurią čia schemą? nes man norėtųsi kad jis būtų tikslesnis ir ryškesnis.....
Atsakyti
QUOTE(saulute91 @ 2013 11 09, 01:04)
jei teisingai supratau, tai nepasitikėti turėčiau ta schema, kurią nemokamai parsisiųsti įmanoma is osinka.ru tinklapio, o mokama tikslesnė...? ar abi jos ne kažką gali būt..?nes nežinau ar mokama schema užtikrintų kokybišką rezultatą...
o tas jau išsiuvinėtas paveikslas kurį įkėlei pagal kurią čia schemą? nes man norėtųsi kad jis būtų tikslesnis ir ryškesnis.....

Kol radau antrą variantą (mokamą) ,susimaišiau .del schemos kokybės nesu tikra,nesimato kokia schema,nes yra nespalvota,jai būtų spalvota ,galima būtų įžiūrėti spalvų perėjimą,ar plėmų nėra,ar nereikalingų pavienių kryželių .o mokamos schemos ,kokybė man atrodo gera,pagal darbą,bet jums spręsti ,jai negražu,ieškotis kitko.ir beto neaišku kieno schema jūsų parodyta,nėra pasirašyta kas ją padarė .galiu paklaust ,gal kas matė siuvinėtą darbą pagal šią schemą,nes google išmeta skirtingus variantus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 08 lapkričio 2013 - 23:32
QUOTE(Uodegyte @ 2013 11 09, 01:30)
Kol radau antrą variantą (mokamą) ,susimaišiau .del schemos kokybės nesu tikra,nesimato kokia schema,nes yra nespalvota,jai būtų spalvota ,galima būtų įžiūrėti spalvų perėjimą,ar plėmų nėra,ar nereikalingų pavienių kryželių .o mokamos schemos ,kokybė man atrodo gera,pagal darbą,bet jums spręsti ,jai negražu,ieškotis kitko.ir beto neaišku kieno schema jūsų parodyta,nėra pasirašyta kas ją padarė .galiu paklaust ,gal kas matė siuvinėtą darbą pagal šią schemą,nes google išmeta skirtingus variantus.

jei gali paklausinek, nes ziauriai noriu issisiuvineti, o net nezinociau kaip ta mokama nusipirkti.. blush2.gif blush2.gif nes internetu niekad nieko neperku..

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
As esu maciusi gyvai issiuvinetus tuos arklius, mane jie ir buvo uzkabine ax.gif bet pagal kokia schema savininke ji siuvinejus tikrai nezinau blush2.gif turiu ir ta pacia schema is osinkos parsisiuntus (kur cia buvo nuoroda ideta), bet vis delto nedrisau siuvinet, suabejojau ax.gif

O mano dazniausios klaidos - ne toj vietoj, ne ta spalva sugule kryziukai, susisukes siulas, pats kryziukas kreivas sleivas (ypac jei daugiau pavieniu ar ne vienoj eilutej issimeciusiu). Jei akivaizdziai klaidos matosi, ardau ir taisau, jei vienas koks kryziukas dideles itakos bendram vaizdui neturi - palieku.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 11 01, 18:49)
Su praėjusiu Helovynu 

Gražūs darbeliai wub.gif Kruopštūs, tvarkingi... Rėminimas labai tinka.

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 11 02, 20:52)
Štai ir aš vėluojanti soriukas  tik užvakar grįžau iš ligoninės.... Teko antrą kartą siuvinėti  nes maniškis per aplaidumą išmetė darbelį. Soory ne kokia foto nes daryta su tel.... Nebeapipavidalinau pirmas išsiuvinėtas buvo adatinė o šį manau priderinsiu ir pasiusiu pagalvėlę

Faini katukai thumbup.gif Lauksim pasirodant su pagalvėle.

QUOTE(P.Sh. @ 2013 11 03, 13:41)
Sveikutės,

Jau labai seniai čia rodžiausi Bet vis užsuku pasigrožėti. O ruduo ir ilgas savaitgalis įkvėpė pasikrapštinėti ir mane:

Įdomus smile.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 11 03, 17:03)
Procesuoju... 

Gražu wub.gif Žinant mano tempus, kol kitą postą parašysiu, šitas darbas jau bus išsiuvinėtas biggrin.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 11 03, 18:51)
As pabaigiau savo nimukus
Ir dar pora skaniu smulkmeneliu  biggrin.gif pradedu ruostis jau Kaledoms 

Grožiai wub.gif Kas iš tų skanėstų gausis? Gal atvirukai?

QUOTE(Daisiuke @ 2013 11 04, 01:11)
Sveikos

Jau kaledoms ruosiuos po truputi:

Likau apšąlus nuo šito grožio wub.gif Negaliu net išskirt, kuris labiausiai patinka.

QUOTE(Justtte @ 2013 11 04, 17:31)
Sveikutės  Esu čia naujokė, ale tiek grožybių prisižiūrėjus čia  Noriu pasigirti ir savuoju procesu, tai didžiausias mano siuvinėjamas darbelis iš visų, laukiu nesulaukiu kol pabaigsiu 

Nors motyvas ne mano skonio, bet užmojai dideli thumbup.gif Lauksim pabaigos.

QUOTE(ikona @ 2013 11 06, 16:46)
Sveikos darbštuolės  va mano siuvinukas.... oj kaip dar stengtis man reikia...na bet yra kaip yra. Kitą sykį geriau pasiseks  gal patarsit kaip rėmint? 

Šaunu thumbup.gif Tigras toks judesy, fainas...

Aš irgi netinginiauju, kiek mažius leidžia smile.gif Vienas darbelis jau baigtas ir įrėmintas, bet vis dar keliauja pas savininkę, tai negaliu dar parodyti. O dabar baiginėju Nimukę smile.gif
Atsakyti