Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(RasuteK @ 2013 11 05, 11:24)
Ko gero taip gaunasi, kai neteisingai rankose laikoma adata g.gif Vakar visa vakara laaaaabai letai siuvinejau ir atidziai save stebejau ir supratau, kad vis pastumiu adata is galo pirstu, va tada ir susibadau. Taip stumiant tikrai reikalingas antpirstis. Vaikystej sededavau ir ziuredavau, kaip mociute rankom dygsniuoja siuvinius, ko gero kazkur galvoj ir uzsifiksavo butent toks adatos laikymas rankoj. Tik ji visada naudojo antpirsti. Isvada - reik keisti iprocius ir saves nebezaloti ax.gif

Būtent taip ir aš darau doh.gif O kitaip sunku įprasti blush2.gif Ypač kai siuvinėju ant smulkios medžiagos su plonyte adata. Jų ir kitas galas būna pakankamai smailas doh.gif , tuomet tiek susivarau pirštą, kad graudu, turiu daryti priverstinę pertrauką, kad užgytų pirštas doh.gif
Atsakyti
Tai gal jūs paprastom adatom siuvinėjat g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2013 11 05, 11:47)

Aš TAIP...labai plona ir trumpa. Netinka man tos DMC, visos adatos net neišpakuotos guli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2013 11 05, 11:47)

Prym arba DMC bukais galais skirtom siuvinėti kryželiu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sela:): 05 lapkričio 2013 - 11:11
Aš irgi paprasta adata.. Iš tiesų net negalvojau, kad yra kažkoks skirtumas tarp siuvinėjimo adatų ir paprastų adatų blush2.gif blush2.gif blush2.gif Reikės pasižiūrėt siūliukus perkantis kitą kartą
Atsakyti
Bent jau man tai jaučias, pradžioj bandžiau paprasta, tai irgi buvau susibadžius, su siuvinėjimui skirta viskas puiku thumbup.gif
Atsakyti
As siuvinejimo adatom dabar jau, man patiko sitos bukos ir patogios jos man biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolės smile.gif) va mano siuvinukas.... oj kaip dar stengtis man reikia...na bet yra kaip yra. Kitą sykį geriau pasiseks smile.gif) gal patarsit kaip rėmint? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ikona @ 2013 11 06, 15:46)
Sveikos darbštuolės smile.gif) va mano siuvinukas.... oj kaip dar stengtis man reikia...na bet yra kaip yra. Kitą sykį geriau pasiseks smile.gif) gal patarsit kaip rėmint?  4u.gif

nu thumbup.gif tigriukas 4u.gif o kas jam negerai,tai tik tu pati matai is arti,svarbiausia,kad matai savas klaidas ir nori,kad kitas darbas butu geresnis thumbup.gif 4u.gif lauksim kitu graziu darbu mirksiukas.gif
Atsakyti
ikona, o jis tau realiai taip susiskersavęs, ar čia dėl to, kad dar neplautas ir nelygintas taip atrodo?... šiaip labai gražus tigrius wub.gif
Atsakyti
Čia jis pakabintas, realiai nėra tiek susiskersavęs , bet šiek tiek-taip.
Atsakyti
QUOTE(ikona @ 2013 11 06, 16:46)
Sveikos darbštuolės smile.gif) va mano siuvinukas.... oj kaip dar stengtis man reikia...na bet yra kaip yra. Kitą sykį geriau pasiseks smile.gif) gal patarsit kaip rėmint?  4u.gif

Tigriukas fantastiškas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti