Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Justtte, nugis gražu thumbup.gif ...laiko besiuvinėjant apmąstymams yra aibė...kokios mintys po galvą blaškosi dėl paveiksliuko panaudojimo smile.gif

Daisiukės atvirukai faini...man su briedžiuku ypač
Atsakyti
doh.gif kol intiko neturejau bigsmile.gif jeeeeetus tu mano,ka pridemonstravot thumbup.gif
Giriu visas ,darbeliai superiniai ir sisiojantys nimukai hihihi.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Justtte thumbup.gif taip ir toliau darbuokis, ir nepamirsk parodyt uzbaigto darbelio mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Justte, saunus procesas 4u.gif
Mergaites, ar kuri nors siuvinedama naudojat antpirsti unsure.gif BS besiuvinedama tiek pirsta susibadziau (ta, kuriuo pastumiu adata), kad net pulinukas susidare doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 11 04, 17:53)
Justte, saunus procesas  4u.gif
Mergaites, ar kuri nors siuvinedama naudojat antpirsti  unsure.gif BS besiuvinedama tiek pirsta susibadziau (ta, kuriuo pastumiu adata), kad net pulinukas susidare  doh.gif

blink.gif g.gif kaip tu ten badai mastau.gif juk bs siuvineji,kaip ir xxx g.gif ,jokiu bedu su pirstu schmoll.gif su antpirsciu net nemokeciau,jis man trugdytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 11 04, 17:58)
blink.gif  g.gif kaip tu ten badai  mastau.gif juk bs siuvineji,kaip ir xxx  g.gif ,jokiu bedu su pirstu  schmoll.gif su antpirsciu net nemokeciau,jis man trugdytu  smile.gif

tai va ir beda, kad nemoku as su jokiais antpirsciais, bet sugebejima pasirodo neeilini turiu doh.gif su xxx viskas normaliai, o va jau antra karta per BS susibadau doh.gif ir niekaip pati nesuprantu, kaip man ten ta adata nuslysta doh.gif
Atsakyti
Čia ne siuvinėjimo, bet labai neblogas failiukas.

http://fljuida.com/post298040882/
Nors tikiuosi , kad auksarankės ir auksagalvės šį ta pritaikys ir siuviniams mirksiukas.gif mirksiukas.gif Juk artėja pelėdos (anot sobieskos biggrin.gif )
Vos nepamiršau pagirti visų darbelių.. super thumbup.gif thumbup.gif (ėch neturiu tiek valios ir kantrybės g.gif g.gif doh.gif doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mona66: 04 lapkričio 2013 - 17:20
QUOTE(RasuteK @ 2013 11 04, 18:15)
tai va ir beda, kad nemoku as su jokiais antpirsciais, bet sugebejima pasirodo neeilini turiu  doh.gif su xxx viskas normaliai, o va jau antra karta per BS susibadau  doh.gif ir niekaip pati nesuprantu, kaip man ten ta adata nuslysta  doh.gif

Tai tu gal bs siuvineji be lankelio,duri per dvi skylutes ? g.gif kai taip siuvinejau ir pirstas kiauras budavo biggrin.gif

mona66 neatidaro tavo nuorodos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 04 lapkričio 2013 - 17:22
Nu kad man atidaro g.gif g.gif , jei ką įsivesk per google nukopinusi adresą (ten advento kalendorių pvz.) g.gif g.gif
Nors tau jau kaip ir nebereikia tavo vaikai dideli, tai mano mažiukui dar reikia šokoladinio kalendoriaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (pernai pirmą kartą neišvalgė viso vienu prisėdimu doh.gif doh.gif lotuliukas.gif .)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mona66: 04 lapkričio 2013 - 18:44
QUOTE(RasuteK @ 2013 11 04, 17:53)
Justte, saunus procesas  4u.gif
Mergaites, ar kuri nors siuvinedama naudojat antpirsti  unsure.gif BS besiuvinedama tiek pirsta susibadziau (ta, kuriuo pastumiu adata), kad net pulinukas susidare  doh.gif

Esu mėginusi siuvinėti su antpirščiu, bet man negavosi doh.gif Be jo smagiau, nors pirštą kartais susibadau blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif ačiū, kad įvertinot procesiuką mano. O šis darbelis pagaliau bus pirmasis, kuris papuoš mano namų sienas. Siuvinėju ne taip jau ir seniai, tai šis darbelis yra 5 (iš tų likusių keturių vienas, deja, labai nevykęs buvo dėl spalvų, tai pasimokiau, kad geriau nesiuvinėti su mažai spalvų), kiti trys darbeliai iškeliavę į svečius, pati namuose nieko neturiu lotuliukas.gif

Dėl piršto ir man kartais buna, kad susibadau iki skausmų ir žaisdelių (bet čia tuomet, kai siuvinėji kelias dienas iš eilės, po daaaaug valandų) smile.gif tuomet siuvinėjimą pakeičiu į nėrimą ir problemos nėra, kol sugyja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu niekaip neįsikertu, kaip gali skaudėt pirštus nuo adatos biggrin.gif ...ir dar žaizdų prisidarot doh.gif

....Ei jums siuvinėjimas pavojingas gyvybei...galit kraujo užkrėtimą susigriebt...juokas juokais, nu bet tikrai nesuvokiu jūsų padėties...jei ką skauda, tai rankas per alkūnes, kai siuvinėju lankeliu arba pradeda tirpt, tenka tada imtis dekupažo, kad kraujotaką atstatyt cool.gif
Atsakyti
Ko gero taip gaunasi, kai neteisingai rankose laikoma adata g.gif Vakar visa vakara laaaaabai letai siuvinejau ir atidziai save stebejau ir supratau, kad vis pastumiu adata is galo pirstu, va tada ir susibadau. Taip stumiant tikrai reikalingas antpirstis. Vaikystej sededavau ir ziuredavau, kaip mociute rankom dygsniuoja siuvinius, ko gero kazkur galvoj ir uzsifiksavo butent toks adatos laikymas rankoj. Tik ji visada naudojo antpirsti. Isvada - reik keisti iprocius ir saves nebezaloti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasuteK: 05 lapkričio 2013 - 10:25