Justtte, nugis gražu ...laiko besiuvinėjant apmąstymams yra aibė...kokios mintys po galvą blaškosi dėl paveiksliuko panaudojimo
Daisiukės atvirukai faini...man su briedžiuku ypač
kol intiko neturejau jeeeeetus tu mano,ka pridemonstravot
Giriu visas ,darbeliai superiniai ir sisiojantys nimukai
Justtte taip ir toliau darbuokis, ir nepamirsk parodyt uzbaigto darbelio
Giriu visas ,darbeliai superiniai ir sisiojantys nimukai
Justtte taip ir toliau darbuokis, ir nepamirsk parodyt uzbaigto darbelio
Justte, saunus procesas
Mergaites, ar kuri nors siuvinedama naudojat antpirsti BS besiuvinedama tiek pirsta susibadziau (ta, kuriuo pastumiu adata), kad net pulinukas susidare
Mergaites, ar kuri nors siuvinedama naudojat antpirsti BS besiuvinedama tiek pirsta susibadziau (ta, kuriuo pastumiu adata), kad net pulinukas susidare
QUOTE(RasuteK @ 2013 11 04, 17:53)
Justte, saunus procesas
kaip tu ten badai juk bs siuvineji,kaip ir xxx ,jokiu bedu su pirstu su antpirsciu net nemokeciau,jis man trugdytu
QUOTE(zerutis @ 2013 11 04, 17:58)
kaip tu ten badai juk bs siuvineji,kaip ir xxx ,jokiu bedu su pirstu su antpirsciu net nemokeciau,jis man trugdytu
tai va ir beda, kad nemoku as su jokiais antpirsciais, bet sugebejima pasirodo neeilini turiu su xxx viskas normaliai, o va jau antra karta per BS susibadau ir niekaip pati nesuprantu, kaip man ten ta adata nuslysta
Čia ne siuvinėjimo, bet labai neblogas failiukas.
http://fljuida.com/post298040882/
Nors tikiuosi , kad auksarankės ir auksagalvės šį ta pritaikys ir siuviniams Juk artėja pelėdos (anot sobieskos )
Vos nepamiršau pagirti visų darbelių.. super (ėch neturiu tiek valios ir kantrybės )
http://fljuida.com/post298040882/
Nors tikiuosi , kad auksarankės ir auksagalvės šį ta pritaikys ir siuviniams Juk artėja pelėdos (anot sobieskos )
Vos nepamiršau pagirti visų darbelių.. super (ėch neturiu tiek valios ir kantrybės )
QUOTE(RasuteK @ 2013 11 04, 18:15)
tai va ir beda, kad nemoku as su jokiais antpirsciais, bet sugebejima pasirodo neeilini turiu su xxx viskas normaliai, o va jau antra karta per BS susibadau ir niekaip pati nesuprantu, kaip man ten ta adata nuslysta
Tai tu gal bs siuvineji be lankelio,duri per dvi skylutes ? kai taip siuvinejau ir pirstas kiauras budavo
mona66 neatidaro tavo nuorodos
Nu kad man atidaro , jei ką įsivesk per google nukopinusi adresą (ten advento kalendorių pvz.)
Nors tau jau kaip ir nebereikia tavo vaikai dideli, tai mano mažiukui dar reikia šokoladinio kalendoriaus (pernai pirmą kartą neišvalgė viso vienu prisėdimu .)
Nors tau jau kaip ir nebereikia tavo vaikai dideli, tai mano mažiukui dar reikia šokoladinio kalendoriaus (pernai pirmą kartą neišvalgė viso vienu prisėdimu .)
QUOTE(RasuteK @ 2013 11 04, 17:53)
Justte, saunus procesas
Esu mėginusi siuvinėti su antpirščiu, bet man negavosi Be jo smagiau, nors pirštą kartais susibadau
Sveikutės ačiū, kad įvertinot procesiuką mano. O šis darbelis pagaliau bus pirmasis, kuris papuoš mano namų sienas. Siuvinėju ne taip jau ir seniai, tai šis darbelis yra 5 (iš tų likusių keturių vienas, deja, labai nevykęs buvo dėl spalvų, tai pasimokiau, kad geriau nesiuvinėti su mažai spalvų), kiti trys darbeliai iškeliavę į svečius, pati namuose nieko neturiu
Dėl piršto ir man kartais buna, kad susibadau iki skausmų ir žaisdelių (bet čia tuomet, kai siuvinėji kelias dienas iš eilės, po daaaaug valandų) tuomet siuvinėjimą pakeičiu į nėrimą ir problemos nėra, kol sugyja
Dėl piršto ir man kartais buna, kad susibadau iki skausmų ir žaisdelių (bet čia tuomet, kai siuvinėji kelias dienas iš eilės, po daaaaug valandų) tuomet siuvinėjimą pakeičiu į nėrimą ir problemos nėra, kol sugyja
Nu niekaip neįsikertu, kaip gali skaudėt pirštus nuo adatos ...ir dar žaizdų prisidarot
....Ei jums siuvinėjimas pavojingas gyvybei...galit kraujo užkrėtimą susigriebt...juokas juokais, nu bet tikrai nesuvokiu jūsų padėties...jei ką skauda, tai rankas per alkūnes, kai siuvinėju lankeliu arba pradeda tirpt, tenka tada imtis dekupažo, kad kraujotaką atstatyt
....Ei jums siuvinėjimas pavojingas gyvybei...galit kraujo užkrėtimą susigriebt...juokas juokais, nu bet tikrai nesuvokiu jūsų padėties...jei ką skauda, tai rankas per alkūnes, kai siuvinėju lankeliu arba pradeda tirpt, tenka tada imtis dekupažo, kad kraujotaką atstatyt
Ko gero taip gaunasi, kai neteisingai rankose laikoma adata Vakar visa vakara laaaaabai letai siuvinejau ir atidziai save stebejau ir supratau, kad vis pastumiu adata is galo pirstu, va tada ir susibadau. Taip stumiant tikrai reikalingas antpirstis. Vaikystej sededavau ir ziuredavau, kaip mociute rankom dygsniuoja siuvinius, ko gero kazkur galvoj ir uzsifiksavo butent toks adatos laikymas rankoj. Tik ji visada naudojo antpirsti. Isvada - reik keisti iprocius ir saves nebezaloti