Sobieska, mmm koks procesas dailus
As pabaigiau savo nimukus
Ir dar pora skaniu smulkmeneliu pradedu ruostis jau Kaledoms
Kokios jūs visos darbštuolės
Sobieska ar labai reikia 317 ? Gal pas mus yra , nes vienoj pardovkėj visokių radau, o kitose ne (DMC)
QUOTE(mona66 @ 2013 11 03, 18:07)
Sobieska ar labai reikia 317 ? Gal pas mus yra , nes vienoj pardovkėj visokių radau, o kitose ne (DMC)
Ačiū už gerus norus, bet tikrai neskubu palauksiu dar
RasuteK dailu...ypač tas kur dubcė matosi nimukas
QUOTE(sobieska @ 2013 11 03, 18:11)
RasuteK dailu...ypač tas kur dubcė matosi nimukas
labai smagiai jie siuvinejosi
Sveikos
Jau kaledoms ruosiuos po truputi:
Jau kaledoms ruosiuos po truputi:
QUOTE(Uodegyte @ 2013 11 01, 10:49)
Labai grazus abu darbeliai, nors abi sventes man, kaip lietuvei, teko prisijaukint emigravus cia.
QUOTE(Bianca @ 2013 11 01, 13:31)
Klausykit, darbstuoles-turiu klausima - dauguma issiuvinejusios reminate darbelius, bet nejaugi jusu namuse sienos paveiksleliais nusetos? geda kam ir pasakyt, bet beveik visi mano darbeliai iskeliave i kitus namus.. turbut neveltui sako batsiuvys be batu tai kaip jusu namai atrodo?
As pasikabinus vos kelis darbelius, iskaitant vaikiskus, butu kokie 8, ne daugiau. Tad sienos tikrai nenukrautos
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 11 01, 13:37)
o čia, kiba, visos helowyną ir švenčiat?
Kadangi gyvenu JAV ir turiu vaiku, tai taip, dedam jiems kaukes ir einam saldainiaut, bet mes, suauge, nesvenciam ir net namu nedekoravau ta tematika. Gal tiksliau reik sakyt "dar ne". Bet dauguma kaimynu - pamise del sitos sventes.
Kelios musu kaimynystes dekoracijos
QUOTE(sobieska @ 2013 11 03, 09:03)
Procesuoju...
Jau zavejaus procesiuku FB. Super, labai grazu
QUOTE(Daisiuke @ 2013 11 03, 17:11)
Labai labai mieli visi darbeliai Mano nuotaikos jau irgi Kaledines, bet kol kas dar Padekos dienos klausimais darbuojuos...
Daisiuke, man labiausiai patiko tas namukas su daug langiuku ir burbulas
Sveikos, seniai berasiau, bet vis paskaitau ir zaviuosi visu darbeliais.
Sobieska, sumaisei peledos vienos akies siulus. Pastebejau, nes pati buvau sumaisius - teko ardyt Labai panasus simboliai ir, jei neryski schema, labai lengva sumaisyt. Palyginimui mano apuokas
Sobieska, sumaisei peledos vienos akies siulus. Pastebejau, nes pati buvau sumaisius - teko ardyt Labai panasus simboliai ir, jei neryski schema, labai lengva sumaisyt. Palyginimui mano apuokas
Aš tai nematau jokio skirtumo- faini tie apuokai ir taškas
Daisiuke- kaip visada nerealiai
Daisiuke- kaip visada nerealiai
Sveikutės Esu čia naujokė, ale tiek grožybių prisižiūrėjus čia Noriu pasigirti ir savuoju procesu, tai didžiausias mano siuvinėjamas darbelis iš visų, laukiu nesulaukiu kol pabaigsiu