Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Bianca, beveik visi darbai lieka mano namuose,viena tik esu padovanojus ir keleta smulkmeneliu, gimtadienio proga, padovanojau sesem mirksiukas.gif Pirmus darbus reikia keist naujais doh.gif kokybe ju pasibaisetina,o sienu dar daug turiu laisvu,darbo keliem metam i prieki biggrin.gif

helovyno ir nesvenciu,vaikam ir tokios sventes nebeidomios,mes turim zydukus tai ir dziaukimes jais ax.gif bet graziais darbais visad smagu pasigrozet,nesvarbu kokia tema jie butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei padaryta kpmpozicija nėra draugų būry aplaistoma ,tai turbūt vadinasi., kad mes nešvenčiam ...bet jeigu su vaikais darom moliūginius veidelius ir į juos sudėdami žvakeles mes džiaugiamės tamsoj gėrėdamiesi...tai turbūt mes mėgaujamės šeimos artumu...kuo vardu tuomet tą jausmą užvadint...
Atsakyti
Štai ir aš vėluojanti soriukas verysad.gif tik užvakar grįžau iš ligoninės.... Teko antrą kartą siuvinėti doh.gif nes maniškis per aplaidumą išmetė darbelį. Soory ne kokia foto nes daryta su tel.... Nebeapipavidalinau pirmas išsiuvinėtas buvo adatinė o šį manau priderinsiu ir pasiusiu pagalvėlę
My Webpage
Atsakyti
labai patinka man sis katinukas su moliugais, pupsiukeli 123 tau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 11 02, 19:52)
Štai ir aš vėluojanti soriukas verysad.gif

simpatiskas darbelis thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 10 31, 07:31)

Labai grazi kompozicija thumbup.gif ir "manekenas" grazuolis wub.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 11 01, 17:49)

labai dailus darbeliai wub.gif wub.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 11 02, 19:52)

Linksmas darbelis 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Jau labai seniai čia rodžiausi smile.gif Bet vis užsuku pasigrožėti. O ruduo ir ilgas savaitgalis įkvėpė pasikrapštinėti ir mane:
user posted image

Gaila niekaip spalvų neišėjo perteikti. Bet bent tiek pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
pupsiukeli123, P.Sh. thumbup.gif 4u.gif
as siandien pranc.mazgelius mokausi doh.gif atrodo lyg ir viskas aisku, kaip juos daryt, nu bet o taciau doh.gif persitraukia jie man i kita puse ir viskas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasuteK: 03 lapkričio 2013 - 13:31
QUOTE(P.Sh. @ 2013 11 03, 12:41)
Sveikutės,

bigsmile.gif koks idomus motyvas thumbup.gif 4u.gif

RasuteK console.gif ir man jie neiseina verysad.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Procesuoju... smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 11 03, 16:03)
Procesuoju... smile.gif

bigsmile.gif negaliu atsiziuret wub.gif prasysiuos pas tave i svecius, pasymokyt xxx deliot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 11 03, 16:35)
bigsmile.gif negaliu atsiziuret  wub.gif prasysiuos pas tave i svecius, pasymokyt xxx deliot  ax.gif

Nu tik jau baik biggrin.gif yra ir pas mane liapsusinių kryžiukų, gal į fotkę jie nelabai papuolė, bet pastudijavus galima aptikt prie ko prikibt cool.gif

Jau baigiau beveik paveiksliuką, bet antra savaitė, kaip 317 siūlo parduotuvė negali įsigyt, net sandėliuose nėra, taip, kad laukiu toliau, o belaukdama dar pjedestalą būsimai fotosesijai nusidekupažuosiu-atnaujinsiu kėdę ir lauksiu pirmojo sniego biggrin.gif
Vaizdą matau, tačiau igyvendint jam gamtinių ingredientų trūksta rolleyes.gif
Atsakyti