Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Ciocė @ 2013 10 31, 11:57)
Sobieska- super  thumbup.gif

Beja,kur tokį šaunų vorą gavai? Pati gal gaminai  bigsmile.gif  Suku galvą kaip čia man iš ko voragyvį pagamint vaikams  doh.gif

Tas voras mane dar vaikystėje gąsdino , o primetus tai , kad dabar siuvinėju siuvinuką savo porcialeninėms vestuvėms...nesunku apskaičiuot kiek jam metų biggrin.gif

mon666 džiugu,kad galiu prisidėti dar vieną pliusiuką prie sakinuko,kad neveltui žemėj gyvenu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 10 31, 08:31)
Linksmo helovyno...kompozicijos pristatymas smile.gif[/url]

Kokia įdomi, nestandartinė ir kitokia adatinė thumbup.gif
Atsakyti
Mano kompozicija sužybės tik rytoj doh.gif Nes pramiegojau g.gif
Atsakyti
Su praėjusiu Helovynu biggrin.gif

Drawn Thread - Happy halloween

user posted image

ir Casey Buonaugurio Irish cream sampler

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 01 lapkričio 2013 - 16:58
grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 11 01, 17:49)
Su praėjusiu Helovynu  biggrin.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif kokios grozybes wub.gif wub.gif
Atsakyti
Klausykit, darbstuoles-turiu klausima - dauguma issiuvinejusios reminate darbelius, bet nejaugi jusu namuse sienos paveiksleliais nusetos? geda kam ir pasakyt, bet beveik visi mano darbeliai iskeliave i kitus namus.. turbut neveltui sako batsiuvys be batu lotuliukas.gif tai kaip jusu namai atrodo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2013 11 01, 18:31)
Klausykit, darbstuoles-turiu klausima - dauguma issiuvinejusios reminate darbelius, bet nejaugi jusu namuse sienos paveiksleliais nusetos? geda kam ir pasakyt, bet beveik visi mano darbeliai iskeliave i kitus namus.. turbut neveltui sako batsiuvys be batu lotuliukas.gif  tai kaip jusu namai atrodo? unsure.gif

pas mane namie tik 5 darbai, 3 iš jų kabo ant sienų smile.gif visi kiti išdovanoti

uodegyte, dailu wub.gif tik aš kai jokio helowyno nešvenčiu, tai man nelimpa tokios tematikos darbai biggrin.gif

o čia, kiba, visos helowyną ir švenčiat? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja_: 01 lapkričio 2013 - 19:38
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 11 01, 20:37)
pas mane namie tik 5 darbai, 3 iš jų kabo ant sienų  smile.gif visi kiti išdovanoti

uodegyte, dailu  wub.gif tik aš kai jokio helowyno nešvenčiu, tai man nelimpa tokios tematikos darbai  biggrin.gif

o čia, kiba, visos helowyną ir švenčiat?  g.gif

as nesvenciu taip pat schmoll.gif
Atsakyti
Didziausius savo darbelius isdovanojus, bet dar tikrai turiu daug noru dar ir savo namams (na mano intensyvaus siuvinejimo dar labai nedidelis stazas, tai dar nespejau sau prisisiuvinet biggrin.gif). O Helovyno irgi nesvenciu, bet graziais darbeliais, nesvarbu kokia tematika jie butu, visada gera pasidziaugti bigsmile.gif
Atsakyti
uodegyte wub.gif labai dailu

o as su tokiu klausimu blush2.gif gal yra kur koks puslapis kaip siuvineti kitokius kryžiukus ,konturus ir t.t g.gif noriu isiuvineti seni besmegeni o ten kontūro linija tokia is mazu mazu rutuliuku g.gif kiek ziurejau google nieko neradau ,nemoku jauciu ieskoti doh.gif
cia sm radau tema su patarimais kaip siuvineti bet,ten neradau atsakymo
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 11 01, 22:25)
uodegyte  wub.gif labai dailu
o as su tokiu klausimu  blush2.gif gal yra kur koks puslapis  kaip siuvineti kitokius kryžiukus ,konturus ir t.t  g.gif  noriu isiuvineti seni besmegeni o ten kontūro linija tokia is mazu mazu rutuliuku  g.gif  kiek ziurejau google nieko neradau ,nemoku jauciu ieskoti  doh.gif
cia sm radau tema su patarimais kaip siuvineti bet,ten neradau atsakymo

gal tu sneki apie french knot?
Atsakyti