Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Egluže- aš hortenzijai paspartus sudėliojau atvikčiai taviesiems- tamsus apačioje, šviesus viršuje biggrin.gif
Darbeliai neabejotinai puikūs wub.gif
Aga irgi nepasiduoda biggrin.gif - šauniai skleidžias rožytės thumbup.gif
Atsakyti
Оооо, atsimenu, kaip nagrinėjau tą HAED thumbup.gif wub.gif
kaip nepažiūrėsi, vis kažkokį naują vaizdą (veikėja / siužetą) aptinki thumbup.gif
bet ir tai abejoju, kad visus suradau biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif nuo tokiu groziu visai susipainiojau,nebeatsimenu ka norejau parasyt lotuliukas.gif
Egluze ziemos abu darbai nuostabus thumbup.gif 4u.gif bet HAED wub.gif wub.gif wub.gif

Aga rozes nuostabios,o del ju spalvos slabneju wub.gif

O as su antra puokste kankinuos doh.gif nu bet jau i ziedyna ilindau,kaip nors iveiksiu ax.gif
Atsakyti
zeruti, pamatytum gyvai kokios spalvos nerealios wub.gif nemoku nufotkint, bet ta gelsva, žalsva, violetinė, čia net nesimato koks grožis wub.gif

Jau šimtai klausimų galvoj kirba apie pabaigą smile.gif Kaip skalbiat?
Atsakyti
Aga- paprastai biggrin.gif , užmerkiam šiltam muiluotam vandeny, palaikom, švelniai pagniaužom (tik netrinam), tada išpurtom paklojam ant rankšluosčio ir apdžiovinam. Gerąja puse į rankšluostį išlyginam ir į rėmus biggrin.gif
Mano kryželiai liūdi be manęs verysad.gif - visai nėr kada prisėst- jei vakare pavyksta 10-20 sukryžiuot, tai jau laimėjimas...
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2013 10 25, 10:43)
Jau šimtai klausimų galvoj kirba apie pabaigą smile.gif Kaip skalbiat?

wub.gif laukiam pabaigos mirksiukas.gif
As pamirkau saltame vandenyje is blogos puses pritrynus muilu arba iberiu vaikisku skalbimo milteliu. Tada per kelis vandenis (ir tik saltus) atsargiai isskalauju, nusausinu ranksluosciu ir lyginu dar dregna is blogosios puses ir pasidejus ant ranksluoscio. Kazkada bandziau skalbti siltame vandeny, bet pradejo vienas siulas raudonas dazyt, tai cia merginos pamoke, kad reik tik saltu vandeniu biggrin.gif (bet ko gero tas siltas nelygus siltam biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasuteK: 25 spalio 2013 - 10:49
QUOTE(rasiux- @ 2013 10 25, 11:42)
Mano kryželiai liūdi be manęs  verysad.gif - visai nėr kada prisėst- jei vakare pavyksta 10-20 sukryžiuot, tai jau laimėjimas...

blink.gif Tai ka veiki ? lauko darbai jau baiges,nebent dirbt pradejai? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Na pas mane jau tas siuvinys daros panašus į autkojį kaip sako, nes žiauriai didelė kanva, jau greit pusmetis beveik kasdien kankinama, ier nesvarbu, kad švariom rankom, užsiterlioja visvien, reiks jaučiu miltelių būtinai doh.gif
Atsakyti
as savo raganaite apraizgiau varatinkliuku g.gif https://fbcdn-sphoto...659870973_n.jpg

https://fbcdn-sphoto...434989735_n.jpg

g.gif

Papildyta:
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2013 10 24, 17:06)

wub.gif
QUOTE(Aga @ 2013 10 24, 18:33)

o čia aš tiek pasistūmėjau smile.gif

kaip grazu kokios spalvos wub.gif
Atsakyti
Zeruti- dar truputį nerimti darbai, o po vaikų atostogų jau tikrieji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(seteriuke @ 2013 10 24, 00:45)
Pasirodau ir a savo procesa  4u.gif  doh.gif
8/25 dar labai daug iki puses...  ax.gif

Labai gražus man šitas darbas wub.gif Pavydžiu Tau, kad ji siuvinėji, aš, deja, kol kas nė laiko, nė kantrybės neturiu tokiems užmojams.

QUOTE(Eglužė žiemos @ 2013 10 24, 18:06)
O čia mano pasigyrimai:

Labai gražu-ir rėminimas ir darbeliai wub.gif

QUOTE(Aga @ 2013 10 24, 19:33)
o čia aš tiek pasistūmėjau smile.gif

Švelnus darbelis wub.gif

Aš pagaliau savo jau senokai pabaigtam darbeliui vakar užsakiau rėmą, ne visai tokį, kokį įsivaizdavau, nes tokio neradau, deja verysad.gif Rasute, ne Tavo ten darbeliai įrėminti Savexe buvo? smile.gif dabar Nimukę išsitraukiau, kurią besilaukdama siuvinėjau, liko tik pusė BS. Tikiuosi pasirodyti greitu laiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 10 25, 18:58)
Rasute, ne Tavo ten darbeliai įrėminti Savexe buvo? smile.gif

nea, nemano, jau seniai nieko nenesiau ax.gif as kai savuosius nesdavau ir matydavau kazkieno siuvinetus mirksiukas.gif
Atsakyti