Egluže- aš hortenzijai paspartus sudėliojau atvikčiai taviesiems- tamsus apačioje, šviesus viršuje
Darbeliai neabejotinai puikūs
Aga irgi nepasiduoda - šauniai skleidžias rožytės
Оооо, atsimenu, kaip nagrinėjau tą HAED
kaip nepažiūrėsi, vis kažkokį naują vaizdą (veikėja / siužetą) aptinki
bet ir tai abejoju, kad visus suradau
kaip nepažiūrėsi, vis kažkokį naują vaizdą (veikėja / siužetą) aptinki
bet ir tai abejoju, kad visus suradau
nuo tokiu groziu visai susipainiojau,nebeatsimenu ka norejau parasyt
Egluze ziemos abu darbai nuostabus bet HAED
Aga rozes nuostabios,o del ju spalvos slabneju
O as su antra puokste kankinuos nu bet jau i ziedyna ilindau,kaip nors iveiksiu
Egluze ziemos abu darbai nuostabus bet HAED
Aga rozes nuostabios,o del ju spalvos slabneju
O as su antra puokste kankinuos nu bet jau i ziedyna ilindau,kaip nors iveiksiu
zeruti, pamatytum gyvai kokios spalvos nerealios nemoku nufotkint, bet ta gelsva, žalsva, violetinė, čia net nesimato koks grožis
Jau šimtai klausimų galvoj kirba apie pabaigą Kaip skalbiat?
Aga- paprastai , užmerkiam šiltam muiluotam vandeny, palaikom, švelniai pagniaužom (tik netrinam), tada išpurtom paklojam ant rankšluosčio ir apdžiovinam. Gerąja puse į rankšluostį išlyginam ir į rėmus
Mano kryželiai liūdi be manęs - visai nėr kada prisėst- jei vakare pavyksta 10-20 sukryžiuot, tai jau laimėjimas...
Mano kryželiai liūdi be manęs - visai nėr kada prisėst- jei vakare pavyksta 10-20 sukryžiuot, tai jau laimėjimas...
QUOTE(Aga @ 2013 10 25, 10:43)
laukiam pabaigos
As pamirkau saltame vandenyje is blogos puses pritrynus muilu arba iberiu vaikisku skalbimo milteliu. Tada per kelis vandenis (ir tik saltus) atsargiai isskalauju, nusausinu ranksluosciu ir lyginu dar dregna is blogosios puses ir pasidejus ant ranksluoscio. Kazkada bandziau skalbti siltame vandeny, bet pradejo vienas siulas raudonas dazyt, tai cia merginos pamoke, kad reik tik saltu vandeniu (bet ko gero tas siltas nelygus siltam )
QUOTE(rasiux- @ 2013 10 25, 11:42)
Tai ka veiki ? lauko darbai jau baiges,nebent dirbt pradejai?
Na pas mane jau tas siuvinys daros panašus į autkojį kaip sako, nes žiauriai didelė kanva, jau greit pusmetis beveik kasdien kankinama, ier nesvarbu, kad švariom rankom, užsiterlioja visvien, reiks jaučiu miltelių būtinai
as savo raganaite apraizgiau varatinkliuku https://fbcdn-sphoto...659870973_n.jpg
https://fbcdn-sphoto...434989735_n.jpg
Papildyta:
kaip grazu kokios spalvos
https://fbcdn-sphoto...434989735_n.jpg
Papildyta:
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2013 10 24, 17:06)
QUOTE(Aga @ 2013 10 24, 18:33)
kaip grazu kokios spalvos
Zeruti- dar truputį nerimti darbai, o po vaikų atostogų jau tikrieji
QUOTE(seteriuke @ 2013 10 24, 00:45)
Labai gražus man šitas darbas Pavydžiu Tau, kad ji siuvinėji, aš, deja, kol kas nė laiko, nė kantrybės neturiu tokiems užmojams.
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2013 10 24, 18:06)
O čia mano pasigyrimai:
Labai gražu-ir rėminimas ir darbeliai
QUOTE(Aga @ 2013 10 24, 19:33)
o čia aš tiek pasistūmėjau
Švelnus darbelis
Aš pagaliau savo jau senokai pabaigtam darbeliui vakar užsakiau rėmą, ne visai tokį, kokį įsivaizdavau, nes tokio neradau, deja Rasute, ne Tavo ten darbeliai įrėminti Savexe buvo? dabar Nimukę išsitraukiau, kurią besilaukdama siuvinėjau, liko tik pusė BS. Tikiuosi pasirodyti greitu laiku
QUOTE(elzeda @ 2013 10 25, 18:58)
Rasute, ne Tavo ten darbeliai įrėminti Savexe buvo?
nea, nemano, jau seniai nieko nenesiau as kai savuosius nesdavau ir matydavau kazkieno siuvinetus