Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(pelika @ 2013 10 23, 19:04)
Įsirėminom ofiso nykštuką smile.gif Rėmino 3 narių komisija  biggrin.gif  Įdomu kaip sureaguos direktorius, o tai dar nematė ką sugalvojom  :cool:

Nu liuks thumbup.gif Superinis, perduok komisijai, kad skoningą rėmą išrinko ir paskui papasakok ką šefas sakė bigsmile.gif
Atsakyti
Super duper įrėmintas "Skrudžas" biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pasirodau ir a savo procesa 4u.gif doh.gif
8/25 dar labai daug iki puses... ax.gif

http://img43.imagesh...3/8687/jvgo.jpg
Atsakyti
Pelikos, tinkamas paveiksliukas wub.gif ,tinkamoj vietoj ....tik...gal ne virš bosos galvos biggrin.gif

Gražiai skleidžiasi seteriukės tulpės...
Atsakyti
Aciu merginos uz pagyrimus. Musu imone skolu isieska uzsiema, tai i tema biggrin.gif
Atsakyti
siuvinedavau vis ant sviesaus lino (flax, cream, platinum) ir pasiemiau dabar natural, tai koks jis man tamsus doh.gif net atrodo, kad kitaip kryziukai gula doh.gif
Atsakyti
Man ant tamsios medžiagos irgi atrodo kreivi, šleivi...
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 24, 15:20)
siuvinedavau vis ant sviesaus lino (flax, cream, platinum) ir pasiemiau dabar natural, tai koks jis man tamsus  doh.gif net atrodo, kad kitaip kryziukai gula  doh.gif

o as beveik viska ant natural siuvineju,man jis visai netamsus tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kokie gražūs darbai ir procesai wub.gif wub.gif
Senai buvau prisijungus, gal galit paaiškint ar yra kokie paiskeitimai - kol perskaičiau šitą temą nuo pirmo lapo - teko iš naujo jungtis kelis kartus?
O čia mano pasigyrimai:
1. Dimensions Gold Collection Petite Hydrangea in Bloom user posted image originalus rinkinys

2. HAED Josephine Wall "Prelude To A Kiss" user posted image, neoriginalus rinkinys, bet schema originali biggrin.gif kryžiukų 450x366, cm gavosi mažiau gal koks 38 ant 32 g.gif Tik man žiauriai nepatinka tas "susibangavimas", tačiau ištaisyt niekaip - ten paslėpti siūlgaliai ir siuvinėjau rankose,t.y. neįtemptas audinys. Tikrovėje nėra taip tragiška, kitiems rodžiau - sako kaip tik gražu, bet MAN ne (o ir toks darbas, kad 2/3 išsiuvinėjus jau nemesi ar nebeišardysi). Spalvos šiltesnės, nes siena panašaus gelsvumo kaip SM smailikai
Atsakyti
Eglužė žiemos pasakiškų darbų pribūrei wub.gif wub.gif ,gal ir matos tie pasibangavimai ,bet akį traukia tik neapsakomas vaizdas biggrin.gif hortenzija taipat nuostabi 4u.gif
Atsakyti
Kaip idomu palyginti ta pati issiuvineta darbeli (neseniai rasiux rodesi su sia gele). O Haed'a isivaizdavau sita didesni g.gif na bet vis tiek zavus darbai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasuteK: 24 spalio 2013 - 17:01
Jau hortenzija ir mane vilioja, jaučiu baigus stos į eilę ji smile.gif

o čia aš tiek pasistūmėjau smile.gif
user posted image
Atsakyti