Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(sobieska @ 2013 10 20, 22:58)
Aš jau išsirinkau motyvą Helloweenui thumbup.gif , o tuo pačiu dabar siuvinėju paveiksliuką savo porcelianinėm vestuvėms,bus kitais metais gegužę, bet scenarijų jau dabar dėliojuosi, gal kas norit spėt, koks jis...tikiuosi, kad uodegytė pamėgins savo įžvalgas pasitikrint, blyn, faina būtų iš šalies stebėt...Giedrė irgi gali mestelt savo....zerutis pasitariusi irgi neatsiliktų, nekalbu jau apie kitas šios temos gyventojas...

Saldus, geletas, gelsvai-ruzavas ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre Pov @ 2013 10 21, 21:20)
Saldus, geletas, gelsvai-ruzavas ?  biggrin.gif

Nea, baltas, pilkas,žalias biggrin.gif
Atsakyti
Sobieska- čia apie siuvinį mįslė ar apie visą pokylį g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 10 21, 21:54)
Sobieska- čia apie siuvinį mįslė ar apie visą pokylį  g.gif

Šiaip tai apie siuvinį... smile.gif
Ir šventė bus tokios spalvos, nes bus lauke, gegužėj bus žalia, balta tai ir taip aišku-porcelianas, nu pilko ką nors dar sugalvosiu, o šitas paveikslas bus kaip akcentas, gal saldų stalą jis papuoš, nu dar primislinsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 22 spalio 2013 - 06:31
QUOTE(sobieska @ 2013 10 21, 21:31)
Nea, baltas, pilkas,žalias  biggrin.gif

blink.gif cia siuvinys is tokiu spalvu susideda ? g.gif
Pirma reik gerai issimiegot,o tada mislyt mastau.gif nes daba smegeninej audra siaucia,tai taip tuscia ir salta ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 10 22, 09:51)
blink.gif cia siuvinys is tokiu spalvu susideda ?  g.gif

Joooooo siuvinys, gan toks nemažas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 10 22, 11:03)
Joooooo siuvinys, gan toks nemažas smile.gif

Ir aš nieko neišmisliju g.gif aklai neatspėsiu ,nors akies krašteliu žvilgtelt lens.gif biggrin.gif

bandaut spėt ,siuvinėji porcialiano rinkinį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 22 spalio 2013 - 11:17
Mieli dantukai smile.gif Tik nepamenu kieno blush2.gif

Aš kaip ir Uodegytė, spėju, kad kažkas iš porceliano indų. Gal su pakalnučių motyvais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 10 22, 12:15)

bandaut spėt ,siuvinėji porcialiano rinkinį  biggrin.gif

biggrin.gif aha, bet dar ir kelios žvakės bus
Papildyta:
QUOTE(elzeda @ 2013 10 23, 17:22)
Gal su pakalnučių motyvais  g.gif

Nebus pakalnučių...bus gebenė
Atsakyti
Įsirėminom ofiso nykštuką smile.gif Rėmino 3 narių komisija biggrin.gif Įdomu kaip sureaguos direktorius, o tai dar nematė ką sugalvojom :cool:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pelika @ 2013 10 23, 18:04)
Įsirėminom ofiso nykštuką smile.gif Rėmino 3 narių komisija  biggrin.gif  Įdomu kaip sureaguos direktorius, o tai dar nematė ką sugalvojom  :cool:

jum thumbup.gif pavyko,niu labai,labai wub.gif

O as per giliai buvau ilindus i sobieskos mysle,arbatmedzio saka, buvau sugalvojus biggrin.gif juk arbata geriama is porcelianieniu puodeliu mirksiukas.gif ,o servyzas,man pasirode per daug paprastas spejimas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 23 spalio 2013 - 18:09
QUOTE(pelika @ 2013 10 23, 18:04)
Įsirėminom ofiso nykštuką smile.gif Rėmino 3 narių komisija  biggrin.gif  Įdomu kaip sureaguos direktorius, o tai dar nematė ką sugalvojom  :cool:

kaip fainai thumbup.gif
Atsakyti