Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

laba diena gražia diena biggrin.gif
QUOTE(sobieska @ 2013 10 17, 19:01)
.oi primąstyt galima daug ... biggrin.gif

oro_buckis.gif voriuka palieku kitai savaitei ,nes pačia reikia paraganauti biggrin.gif pasirodysiu kaip ir koki voratinkli pagaminsiu blush2.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 10 18, 09:40)
Artejancio savaitgalio proga pora nauju atviruciu  biggrin.gif

wub.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 10 18, 13:43)
  Atviruku ruosinius perku cia

del ruošiniu g.gif ar nera kur pigiau gauti g.gif aisku ir cia kaina nera didele bet gal čia SM kas pasiūlo blush2.gif

rudenėlio tema baigta reikia tik priduoti biggrin.gif
del kalėdiniu siuvinėjimu tai mintį turiu advento kalendorių g.gif aisku ir atviruku labai noriu, ir reiks snaigių, egluciu prinerti nes pernai visas darželis pasiliko ax.gif
labai prijuosčių siuvinėjimas patiko ,pernai nespėjau nusipirkti o dabar pati pasisiuvau ax.gif as kaip visiška negeriantis žmogus biggrin.gif sugalvojau kitaip tas prijuostes panaudoti biggrin.gif visiškai įsitikinus kad ir butelio turiniu ir prijuoste labai džiaugsis tas kas gaus blush2.gif čia tik ne ant tinkamo butelio uždėta doh.gif jau susitariau kad atsius i tokius ale kaip šampano mazi butliukai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Kanapių namai - geriau veža nei alkoholis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
zydrem ziurstukas thumbup.gif labai dailus 4u.gif nu ,bet kanapes...... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 10 19, 16:04)
zydrem ziurstukas  thumbup.gif  labai dailus  4u.gif nu ,bet kanapes...... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ačiū
ne mano sugalvota FB yra toks ju pulsapis biggrin.gif kaip sakant kanape kanapei nelygu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 10 19, 11:37)
Aš kadangi amerikonskų švenčių (helouvyno, valentino ir kitų monų) nepripažįstu,

...aš taip pat, bet šalimais tai MANO vaikai auga tokioj aplinkoj, tai nori nenori reikia "veidelių iš moliūgų"...o aš juk šiuolaikinė mama thumbup.gif
Atsakyti
Sobieska- nesiginčysiu, kiekvienas savaip linksminamės ir tai yra gerai, kad ne visi pagal vieną kurpalį mirksiukas.gif , nes būtų labai nuobodu visiems vienodiems gyventi.
Atsakyti
QUOTE(mona66 @ 2013 10 19, 15:39)
Kanapių namai - geriau veža nei alkoholis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

prisijuokiau iki asaru lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš jau išsirinkau motyvą Helloweenui thumbup.gif , o tuo pačiu dabar siuvinėju paveiksliuką savo porcelianinėm vestuvėms,bus kitais metais gegužę, bet scenarijų jau dabar dėliojuosi, gal kas norit spėt, koks jis...tikiuosi, kad uodegytė pamėgins savo įžvalgas pasitikrint, blyn, faina būtų iš šalies stebėt...Giedrė irgi gali mestelt savo....zerutis pasitariusi irgi neatsiliktų, nekalbu jau apie kitas šios temos gyventojas...
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 10 19, 15:18)

super

Papildyta:

Dovanele mano stomotologei. 4u.gif (tai mano darbelis). ax.gif
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dharma: 21 spalio 2013 - 11:03
Dharma- nuotraukų necituojam mirksiukas.gif , o savo smagumynus kiek apkarpom, kad nebūtų bereikalingai su fonu apkrautas puslapis mirksiukas.gif . Darbelis- smagus smile.gif , esu dantuką ir aš savo gydytojai dovanojus smile.gif
Atsakyti
Dharma ačiū mirksiukas.gif

Kokie faini dantukai wub.gif thumbup.gif ir as einu ieskoti tokiu schemučių blush2.gif bus dvyniu dantukams susidėti dėžute kaip iškris biggrin.gif kada nors

Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 10 21, 18:27)
o savo smagumynus kiek apkarpom, kad nebūtų bereikalingai su fonu apkrautas puslapis 

drinks_cheers.gif ,apkirpti galima su piešimo programa ,esančia jūsų kompiuteryje 4u.gif
Atsakyti