Sveikos, merginos,
ir aš siuvinėju, tik laabai retai čia parašau, nors skaitau dažnai
labai gražios RasuteK atvirutes O kur Jūs atvirukų "rėmelius" perkat? Ar pati darot?
Ir taip pat dar noriu paklausti, gal kuri žino, kur galima Lietuvoj Faby Reilly chemučių nusipirkti? Labai noriu Apple blossom kolekcijos biscorniuką ar nors ką nors įsigyti, o chemučių niekur nėra, nei parsisiųsti, nei nusipirkti, nebent tik užsienio parduotuvėse (arba aš nerandu), bet nemoku ten pirkt, net nežinau kaip reikėtų...
Na aš irgi dažniausiai čia apsipirkinėju, bet kad tokie gražūs atvirukų ruošiniai... Paprastai pati darausi
QUOTE(vikija @ 2013 10 18, 14:21)
Faby Reilly chemučių nusipirkti? Labai noriu Apple blossom kolekcijos
parašykit man
Siandien iteikiau gyditojai puokste,tai buvau isbuciuota tikrai tokios reakcijos nesitikejau,bet labai fain buvo
QUOTE(zerutis @ 2013 10 18, 15:38)
tikrai tokios reakcijos nesitikejau,bet labai fain buvo
Tikrai džiaugiuosi už tave
QUOTE(sobieska @ 2013 10 18, 15:48)
Tikrai džiaugiuosi už tave
Aciu pati dar emociju pilna,smagu kai zmogus taip apsidziaugia ir ivertina
QUOTE(zydrem @ 2013 10 17, 13:06)
na o as rodausi su savo raganele ,pirmas bet tikiuosi ne paskutinis mano siuvinetas paveiksliukas
Miela raganikė Rėmelis puikiai dera.
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 18, 10:40)
Artejancio savaitgalio proga pora nauju atviruciu
Šaunūs atvirukai
QUOTE(zerutis @ 2013 10 18, 16:38)
Siandien iteikiau gyditojai puokste,tai buvau isbuciuota tikrai tokios reakcijos nesitikejau,bet labai fain buvo
Kaip malonu, kai taip įvertina įdėtas pastangas.
Artėja Halloween'as, nugis reik ta proga kažką pasisiuvinėt, juolab, kad diiiiidelį morkvinį moliūgą turiu, šieno lygtais maišas malkinėj yra(jei niekas nesudegino ), reiks kokią kompoziciją sukurpt ...o jūs ką nors planuojat, ta prasme kokį motyvą išbadyt medžiagoje
QUOTE(sobieska @ 2013 10 18, 20:53)
Artėja Halloween'as,...o jūs ką nors planuojat, ta prasme kokį motyvą išbadyt medžiagoje
Su mano tempais tokias šventes ir švęsti pabaigs Jau šį tą pamąstinėju kalėdoms. Žiūrinėjau valentinkių ir vėlykoms šį tą žiūrinėjau
QUOTE(sobieska @ 2013 10 18, 21:53)
Artėja Halloween'as, nugis reik ta proga kažką pasisiuvinėt, juolab, kad diiiiidelį morkvinį moliūgą turiu, šieno lygtais maišas malkinėj yra(jei niekas nesudegino ), reiks kokią kompoziciją sukurpt ...o jūs ką nors planuojat, ta prasme kokį motyvą išbadyt medžiagoje
Turiu netgi du nusižiūrėjus ir abu lb noriu ,bet ranku dar porą reik
Aš kadangi amerikonskų švenčių (helouvyno, valentino ir kitų monų) nepripažįstu, tai ir dekoracijų joms neruošiu. Mes gražiai paminim Vėlines, o joms paveikslėliais namų kaip ir nepritinka puošt.
Šiaip rudeninį tai paveikslėlį tai pasidėjau
Šiaip rudeninį tai paveikslėlį tai pasidėjau