Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveikos, merginos,
ir aš siuvinėju, tik laabai retai čia parašau, nors skaitau dažnai smile.gif
labai gražios RasuteK atvirutes 4u.gif O kur Jūs atvirukų "rėmelius" perkat? Ar pati darot?
Ir taip pat dar noriu paklausti, gal kuri žino, kur galima Lietuvoj Faby Reilly chemučių nusipirkti? Labai noriu Apple blossom kolekcijos biscorniuką ar nors ką nors įsigyti, o chemučių niekur nėra, nei parsisiųsti, nei nusipirkti, nebent tik užsienio parduotuvėse (arba aš nerandu), bet nemoku ten pirkt, net nežinau kaip reikėtų... ax.gif
Atsakyti
Uodegyte, vikija dar karta aciu aciuks.gif 4u.gif Atviruku ruosinius perku cia
Atsakyti
Na aš irgi dažniausiai čia apsipirkinėju, bet kad tokie gražūs atvirukų ruošiniai... thumbup.gif Paprastai pati darausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikija @ 2013 10 18, 14:21)
Faby Reilly chemučių nusipirkti? Labai noriu Apple blossom kolekcijos

parašykit man mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien iteikiau gyditojai puokste,tai buvau isbuciuota biggrin.gif tikrai tokios reakcijos nesitikejau,bet labai fain buvo biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 10 18, 15:38)
tikrai tokios reakcijos nesitikejau,bet labai fain buvo  biggrin.gif  ax.gif

Tikrai džiaugiuosi už tave mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 10 18, 15:48)
Tikrai džiaugiuosi už tave  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif pati dar emociju pilna,smagu kai zmogus taip apsidziaugia ir ivertina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 10 17, 13:06)
na o as rodausi su savo raganele ,pirmas bet tikiuosi ne paskutinis  mano siuvinetas paveiksliukas

Miela raganikė smile.gif Rėmelis puikiai dera.

QUOTE(RasuteK @ 2013 10 18, 10:40)
Artejancio savaitgalio proga pora nauju atviruciu  biggrin.gif

Šaunūs atvirukai mirksiukas.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 10 18, 16:38)
Siandien iteikiau gyditojai puokste,tai buvau isbuciuota  biggrin.gif tikrai tokios reakcijos nesitikejau,bet labai fain buvo  biggrin.gif  ax.gif

Kaip malonu, kai taip įvertina įdėtas pastangas.
Atsakyti
Artėja Halloween'as, nugis reik ta proga kažką pasisiuvinėt, juolab, kad diiiiidelį morkvinį moliūgą turiu, šieno lygtais maišas malkinėj yra(jei niekas nesudegino ), reiks kokią kompoziciją sukurpt rolleyes.gif ...o jūs ką nors planuojat, ta prasme kokį motyvą išbadyt medžiagoje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 18 spalio 2013 - 19:54
QUOTE(sobieska @ 2013 10 18, 20:53)
Artėja Halloween'as,...o jūs ką nors planuojat, ta prasme kokį motyvą išbadyt medžiagoje biggrin.gif

g.gif g.gif Su mano tempais tokias šventes ir švęsti pabaigs mastau.gif mastau.gif Jau šį tą pamąstinėju kalėdoms. Žiūrinėjau valentinkių ir vėlykoms šį tą žiūrinėjau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 10 18, 21:53)
Artėja Halloween'as, nugis reik ta proga kažką pasisiuvinėt, juolab, kad diiiiidelį morkvinį moliūgą turiu, šieno lygtais maišas malkinėj yra(jei niekas nesudegino  ), reiks kokią kompoziciją sukurpt rolleyes.gif ...o jūs ką nors planuojat, ta prasme kokį motyvą išbadyt medžiagoje biggrin.gif

Turiu netgi du nusižiūrėjus biggrin.gif ir abu lb noriu ,bet ranku dar porą reik biggrin.gif
Atsakyti
Aš kadangi amerikonskų švenčių (helouvyno, valentino ir kitų monų) nepripažįstu, tai ir dekoracijų joms neruošiu. Mes gražiai paminim Vėlines, o joms paveikslėliais namų kaip ir nepritinka puošt.
Šiaip rudeninį tai paveikslėlį tai pasidėjau ax.gif
Atsakyti