Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2013 10 17, 15:58)
Kad siuvinėja ant darbo tai dar nesu mačius  lotuliukas.gif

va kaip tik siandien vienas ir vel uzkliuvo. Siaip man sitos moteriskutes darbai grazus, bet ziuriu beveik ant visu yra jos inicialai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasuteK: 17 spalio 2013 - 16:12
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 17, 14:28)
Ziurinejant kitu siuvinetus darbus, atkreipiau demesi, kad kai kurios ant savo darbu kampuciuose siuvineja savo inicialus, data ir pan. Ka apie tai manot? Kai dailininkai pazymi taip savo darbus, tai as suprantu. O kaip cia? Siaip mes tik perkeliam ant medziagos, kas kitu sukurta  g.gif

esu esu mačius, man tas nesuprantama schmoll.gif gi ne tavo kūryba, kad savo inicialus paliktum... nebent pati kurtum schemas, kaip kad Sels, tada gali užsidėt
Atsakyti
žydrem, žiūriu žiūriu ir nedakušlinu, ar paveikslėlis įstiklintas ar ne...jei be stiklo, kampiuky kokį dirbtinį voriuką įpaišyk ir kokius kelis siūliukus nuo jo nuleisk...reikia gyvybės biggrin.gif ...bet šiaip liux ir rėmelis gražiai suskeldėjo
Atsakyti
ačiū mergiukai už pagyras mano raganaitei 4u.gif

pati negaliu atitraukti akių nuo rasiux- darbelio wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 10 17, 18:02)
žydrem, žiūriu žiūriu ir nedakušlinu, ar paveikslėlis įstiklintas ar ne...jei be stiklo, kampiuky kokį dirbtinį voriuką įpaišyk ir kokius kelis siūliukus nuo jo nuleisk...reikia gyvybės biggrin.gif ...bet šiaip liux ir rėmelis gražiai suskeldėjo

oi sobieska kaip faina kad "užkliuvo" mano darbas jums blush2.gif 4u.gif
taip cia stiklas yra ,nu blin tada reikia ta vora leisti į puoda biggrin.gif arba gal koki nunerti voratinkliuka i kampa g.gif ir del skeldejimo kaip širdį paglostėt blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 10 17, 18:58)
biggrin.gif arba gal koki nunerti voratinkliuka i kampa  g.gif 

Tai tada , kad ir ant stiklo kokį retą juodą nertėsį per kampą užmesk (ir per rėmą), Aš nertą juodą retą snaigutę pritvirtinčiau, ale tinklą ir voriuką iš karoliukų suverčiau, ant siūlo jis taip laisvai taboluotų...oi primąstyt galima daug ... biggrin.gif
Atsakyti
Artejancio savaitgalio proga pora nauju atviruciu biggrin.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Man bitutė labai smagi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 18, 09:40)
Artejancio savaitgalio proga pora nauju atviruciu  biggrin.gif

thumb_yello.gif good.gif 4u.gif

sobieska,kaip visada,neissenkantis ideju lobynas lotuliukas.gif thumbup.gif mintis mirksiukas.gif
Atsakyti
O Sobieskos labai gera mintis, jei nepatiks žmogui tai ir nulups viską nuo viršaus ir vsio mirksiukas.gif mirksiukas.gif

RasuteK labai šaunųs atvirukai ir visi kiti pačios darbeliai (vis pasigrožiu, bet turbūt nesu pagyrusi blush2.gif blush2.gif ( g.gif g.gif teks pasitaisyti)). 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mona66: 18 spalio 2013 - 10:02
Tvarkingi RasuteK atvirukai, tuo ir mieli , kad HANDMADE 4u.gif

Tos mintys kartais ,kaip lavina užlpūsta, vos spėji gaudyti, kad kokia pro šalį nepraplauktų, o kartais sėdi, sėdi...vis dar sėdi, sėdi ir...nieko, bet po kelių dienų, o kartais darbo eigoj, tik šast ir pagauni už uodegiuko...svarbiausia, mokėt tinkamą atsirinkt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 18 spalio 2013 - 10:59
rasiux, zeruti, mona, sobieska aciu uz grazius zodzius aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
RasuteK kruopštūs pasikrapštymai smile.gif
Atsakyti