As pries daug metu,kai dar pati nesiuvinejau,gavau dovanu du siuvinetus paveikslus is drauges,labai dziaugiaus dovanojant, labai svarbu atsizvelgt i tai,ar tas zmogus vertina aplamai ranku darba,jei ne,tai net nebandyciau to daryt
Kažkas Mašos schemos ieškojot, gal tiks http://www.liveinter...004/page21.html
QUOTE(zerutis @ 2013 10 16, 19:50)
As pries daug metu,kai dar pati nesiuvinejau,gavau dovanu du siuvinetus paveikslus is drauges,labai dziaugiaus dovanojant, labai svarbu atsizvelgt i tai,ar tas zmogus vertina aplamai ranku darba,jei ne,tai net nebandyciau to daryt
nesvarbu ar tai bus siuvinet ,dekuopazuotas ir t.t
jei žmogus daryta smulkmena/dovanėle prilygina suvenyrui uz 3 litus is maxses, tai tokiam net uz piniga negaminčiau
na o as rodausi su savo raganele ,pirmas bet tikiuosi ne paskutinis mano siuvinetas paveiksliukas
zydrem Helovynui ruošiasi
QUOTE(mona66 @ 2013 10 17, 12:11)
zydrem Helovynui ruošiasi
nezinau ar dovanoti ar ne sita ragenele na tokie raganisi paveiksliukai man ir dar keletui mano pažįstamu tai tik su kosmetikos gaminimu siejasi
QUOTE(zydrem @ 2013 10 17, 12:22)
nezinau ar dovanoti ar ne sita ragenele
jei zinai, kad supras ir ivertins, dovanok bet man vis tiek kampe voriuko truksta
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 17, 12:31)
bet man vis tiek kampe voriuko truksta
as labai ilgai sukau galva del to voriuko bet su kremu/kvepalu gaminimu man jis nelabai tiko nes jei as ji dovanosiu tai tikra raganai sitos srities
QUOTE(zydrem @ 2013 10 17, 12:36)
as labai ilgai sukau galva del to voriuko bet su kremu/kvepalu gaminimu man jis nelabai tiko nes jei as ji dovanosiu tai tikra raganai sitos srities
tau paciai tikrai geriau zinoti, kas kam tinka
QUOTE(zydrem @ 2013 10 17, 13:06)
/dovanėle prilygina suvenyrui uz 3 litus is maxses, tai tokiam net uz piniga negaminčiau
na o as rodausi su savo raganele ,pirmas bet tikiuosi ne paskutinis mano siuvinetas paveiksliukas
utiutiu, nugis gražu kažkaip maniau ,kad sendinimas bus kitoks ,na kaip sena nutrinta mediena
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 17, 13:31)
jei zinai, kad supras ir ivertins, dovanok bet man vis tiek kampe voriuko truksta
ale ir aš sakiau ,kad bus kaip juoda varna ,viena
QUOTE(zydrem @ 2013 10 17, 12:06)
eina sau,kai fainiai,o remelis,viskas labai tinka tik man noretus,kad medziaga netaip sviestus,paveiksliukas ryskesnis butu (cia tik mano nuomone)
Ziurinejant kitu siuvinetus darbus, atkreipiau demesi, kad kai kurios ant savo darbu kampuciuose siuvineja savo inicialus, data ir pan. Ka apie tai manot? Kai dailininkai pazymi taip savo darbus, tai as suprantu. O kaip cia? Siaip mes tik perkeliam ant medziagos, kas kitu sukurta
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 17, 16:28)
Ziurinejant kitu siuvinetus darbus, atkreipiau demesi, kad kai kurios ant savo darbu kampuciuose siuvineja savo inicialus, data ir pan. Ka apie tai manot? Kai dailininkai pazymi taip savo darbus, tai as suprantu. O kaip cia? Siaip mes tik perkeliam ant medziagos, kas kitu sukurta
Kad siuvinėja ant darbo tai dar nesu mačius