Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

As pries daug metu,kai dar pati nesiuvinejau,gavau dovanu du siuvinetus paveikslus is drauges,labai dziaugiaus ax.gif dovanojant, labai svarbu atsizvelgt i tai,ar tas zmogus vertina aplamai ranku darba,jei ne,tai net nebandyciau to daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažkas Mašos schemos ieškojot, gal tiks ax.gif http://www.liveinter...004/page21.html
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 10 16, 19:50)
As pries daug metu,kai dar pati nesiuvinejau,gavau dovanu du siuvinetus paveikslus is drauges,labai dziaugiaus  ax.gif dovanojant, labai svarbu atsizvelgt i tai,ar tas zmogus vertina aplamai ranku darba,jei ne,tai net nebandyciau to daryt  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif nesvarbu ar tai bus siuvinet ,dekuopazuotas ir t.t
jei žmogus daryta smulkmena/dovanėle prilygina suvenyrui uz 3 litus is maxses, tai tokiam net uz piniga negaminčiau blush2.gif
na o as rodausi su savo raganele ,pirmas bet tikiuosi ne paskutinis mano siuvinetas paveiksliukas
user posted image

Atsakyti
zydrem Helovynui ruošiasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mona66 @ 2013 10 17, 12:11)
zydrem Helovynui ruošiasi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif
nezinau ar dovanoti ar ne blush2.gif sita ragenele g.gif na tokie raganisi paveiksliukai man ir dar keletui mano pažįstamu tai tik su kosmetikos gaminimu siejasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 10 17, 12:22)
lotuliukas.gif
nezinau ar dovanoti ar ne  blush2.gif sita ragenele  g.gif 

jei zinai, kad supras ir ivertins, dovanok mirksiukas.gif 4u.gif bet man vis tiek kampe voriuko truksta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 17, 12:31)
bet man vis tiek kampe voriuko truksta  lotuliukas.gif

biggrin.gif as labai ilgai sukau galva del to voriuko bet su kremu/kvepalu gaminimu man jis nelabai tiko biggrin.gif nes jei as ji dovanosiu tai tikra raganai sitos srities ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 10 17, 12:36)
biggrin.gif  as labai ilgai sukau galva del to voriuko bet su kremu/kvepalu gaminimu man jis nelabai tiko  biggrin.gif  nes jei as ji dovanosiu tai tikra raganai sitos srities  ax.gif

drinks_cheers.gif tau paciai tikrai geriau zinoti, kas kam tinka mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 10 17, 13:06)
/dovanėle prilygina suvenyrui uz 3 litus is maxses,  tai tokiam  net uz piniga negaminčiau   blush2.gif 
na o as rodausi su savo raganele ,pirmas bet tikiuosi ne paskutinis  mano siuvinetas paveiksliukas

utiutiu, nugis gražu mirksiukas.gif kažkaip maniau ,kad sendinimas bus kitoks ,na kaip sena nutrinta mediena ax.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 10 17, 13:31)
jei zinai, kad supras ir ivertins, dovanok  mirksiukas.gif  4u.gif bet man vis tiek kampe voriuko truksta  lotuliukas.gif

ale ir aš sakiau ,kad bus kaip juoda varna ,viena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 17 spalio 2013 - 13:16
QUOTE(zydrem @ 2013 10 17, 12:06)

na o as rodausi su savo raganele ,pirmas bet tikiuosi ne paskutinis  mano siuvinetas paveiksliukas

bigsmile.gif eina sau,kai fainiai,o remelis,viskas labai tinka thumbup.gif 4u.gif tik man noretus,kad medziaga netaip sviestus,paveiksliukas ryskesnis butu mirksiukas.gif (cia tik mano nuomone) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 17 spalio 2013 - 13:57
Ziurinejant kitu siuvinetus darbus, atkreipiau demesi, kad kai kurios ant savo darbu kampuciuose siuvineja savo inicialus, data ir pan. Ka apie tai manot? Kai dailininkai pazymi taip savo darbus, tai as suprantu. O kaip cia? Siaip mes tik perkeliam ant medziagos, kas kitu sukurta g.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 17, 16:28)
Ziurinejant kitu siuvinetus darbus, atkreipiau demesi, kad kai kurios ant savo darbu kampuciuose siuvineja savo inicialus, data ir pan. Ka apie tai manot? Kai dailininkai pazymi taip savo darbus, tai as suprantu. O kaip cia? Siaip mes tik perkeliam ant medziagos, kas kitu sukurta  g.gif

Kad siuvinėja ant darbo tai dar nesu mačius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 17 spalio 2013 - 15:00