Aciu visoms uz grazu zodeli o,kad bus ivertintas,tuo visiskai neabejoju,tas zmogus zino ranku darbo verte,todel ir apsiemiau issiuvinet ir padovanot Greitu laiku pamatysiu to zmogucio reakcija,nes jis tikejosi maziuko,kaip atvirukui motyvo
rasiux- truksta zodziu apsakyt,nu super
QUOTE(rasiux- @ 2013 10 16, 13:43)
Labdaryne didžiulį gabalą už 3 litus gavau tai dabar sivinėsiu, siuvinėsiu ant jo
žiūrėk ,kad audimas lygus būtų ,nes darbą ištemps ,kaip savo siuvinėjau į akis nekrenta ,bet kai pati žinai ,ir kirba toks kirminiukas
Uodegyte- audimas lygus. Matei mano rudeninuką- viskas čiki piki
Labas siuvinėtojos, kaip malonu čia užsukti pasižiūrėti jūsų darbelius..Ech, net širdis atsigauna, koks kruopštumas, lygumas..
O ne taip kaip kitur šleiva kreiva ir "siuvinėju sau, kam nepatinka nežiūrėkit"
O ne taip kaip kitur šleiva kreiva ir "siuvinėju sau, kam nepatinka nežiūrėkit"
rasiux, nu be galo gražu, ir aš mielai pasikabinčiau pas save, labai tiktų spalva
QUOTE(rasiux- @ 2013 10 16, 14:30)
Uodegyte- audimas lygus. Matei mano rudeninuką- viskas čiki piki
Ane nu geras ,maniau ewas a kur gavai tokį rėmuką ,reik kaip tik ir man salone mačiau apvalų ,bet už smulkų rėmelį ,kaina buvo nenormali
ar noretumete dovanu gauti siuvineta darba?
QUOTE(Toli @ 2013 10 16, 15:20)
Ar labai didelis
QUOTE(Toli @ 2013 10 16, 14:20)
Byyyyški klausimuks siuvinėjimo temoj...tai aišku, kad norėč
Rasiux labai, super BS pakeičia darbelį, net pradėjau lyginti ar čia tikrai tas pats
QUOTE(Toli @ 2013 10 16, 14:20)
Nu žinok keli metai prieš žiauriai nenorėjau, nu labai labai nenorėjau, man taip nepatiko, nebent pažiūrėt, bet tik ne pas mane ir ne man. Kiek SM būdavo swap'ų, rašydavau, kad bet ko noriu, tik ne siuvinėto daikto Čia sobieska pamažėle užkrėtė ta liga Ir dabar baisiai susirgau
Uodegyte- rėmelis iš 1 EU parduotuvės , bet baisiai jau nekokybiškas ( galima tik už stiklo paslėpus kokioj sekcijoj pasistatyt, nu bet pas mane tik taip ir teįmanoma, tai tinka )
Aš kaip pati siuvinėjanti tai jau nebenorėčiau dovanų, bet pati mielai dovanoju , kol kas dar nieks neišbrokyjo Noors kita vertus, jei darbas būtų kaip nors įdomiai panaudotas ar kokia man neįkąsta technika- tada priimčiau su džiaugsmu
Liama- ne ne tas pats- pirmas iš igolki, kitas iš rinkinio Tas pats, tas pats - juokauju Koliažą dariau spec FB grupei, kad matytų skirtumą
Aš kaip pati siuvinėjanti tai jau nebenorėčiau dovanų, bet pati mielai dovanoju , kol kas dar nieks neišbrokyjo Noors kita vertus, jei darbas būtų kaip nors įdomiai panaudotas ar kokia man neįkąsta technika- tada priimčiau su džiaugsmu
Liama- ne ne tas pats- pirmas iš igolki, kitas iš rinkinio Tas pats, tas pats - juokauju Koliažą dariau spec FB grupei, kad matytų skirtumą