Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Aciu visoms uz grazu zodeli 4u.gif o,kad bus ivertintas,tuo visiskai neabejoju,tas zmogus zino ranku darbo verte,todel ir apsiemiau issiuvinet ir padovanot ax.gif Greitu laiku pamatysiu to zmogucio reakcija,nes jis tikejosi maziuko,kaip atvirukui motyvo lotuliukas.gif

rasiux- truksta zodziu apsakyt,nu super wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 10 16, 13:43)
Labdaryne didžiulį gabalą už 3 litus gavau  thumbup.gif  tai dabar sivinėsiu, siuvinėsiu ant jo  biggrin.gif

žiūrėk ,kad audimas lygus būtų ,nes darbą ištemps ,kaip savo siuvinėjau unsure.gif į akis nekrenta ,bet kai pati žinai ,ir kirba toks kirminiukas huh.gif
Atsakyti
Uodegyte- audimas lygus. Matei mano rudeninuką- viskas čiki piki biggrin.gif
Atsakyti
Labas siuvinėtojos, kaip malonu čia užsukti pasižiūrėti jūsų darbelius..Ech, net širdis atsigauna, koks kruopštumas, lygumas..

O ne taip kaip kitur šleiva kreiva ir "siuvinėju sau, kam nepatinka nežiūrėkit" biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
rasiux, nu be galo gražu, ir aš mielai pasikabinčiau pas save, labai tiktų spalva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 10 16, 14:30)
Uodegyte- audimas lygus. Matei mano rudeninuką- viskas čiki piki  biggrin.gif

Ane bigsmile.gif nu geras ,maniau ewas ax.gif a kur gavai tokį rėmuką ,reik kaip tik ir man ax.gif salone mačiau apvalų ,bet už smulkų rėmelį ,kaina buvo nenormali blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 16 spalio 2013 - 13:11
ar noretumete dovanu gauti siuvineta darba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2013 10 16, 15:20)

Ar labai didelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2013 10 16, 14:20)

Byyyyški klausimuks siuvinėjimo temoj...tai aišku, kad norėč biggrin.gif
Atsakyti
Rasiux labai, super bigsmile.gif wub.gif BS pakeičia darbelį, net pradėjau lyginti ar čia tikrai tas pats lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2013 10 16, 14:20)

Nu žinok keli metai prieš žiauriai nenorėjau, nu labai labai nenorėjau, man taip nepatiko, nebent pažiūrėt, bet tik ne pas mane ir ne man. Kiek SM būdavo swap'ų, rašydavau, kad bet ko noriu, tik ne siuvinėto daikto lotuliukas.gif Čia sobieska pamažėle užkrėtė ta liga bis.gif Ir dabar baisiai susirgau thumbup.gif
Atsakyti
Uodegyte- rėmelis iš 1 EU parduotuvės blush2.gif , bet baisiai jau nekokybiškas ( galima tik už stiklo paslėpus kokioj sekcijoj pasistatyt, nu bet pas mane tik taip ir teįmanoma, tai tinka biggrin.gif )
Aš kaip pati siuvinėjanti tai jau nebenorėčiau dovanų, bet pati mielai dovanoju biggrin.gif , kol kas dar nieks neišbrokyjo biggrin.gif Noors kita vertus, jei darbas būtų kaip nors įdomiai panaudotas ar kokia man neįkąsta technika- tada priimčiau su džiaugsmu biggrin.gif
Liama- ne ne tas pats- pirmas iš igolki, kitas iš rinkinio lotuliukas.gif Tas pats, tas pats - juokauju biggrin.gif Koliažą dariau spec FB grupei, kad matytų skirtumą biggrin.gif
Atsakyti