Po 10 menesiu pertraukos pirmasis mano pabaigtukas
Siuvinėtas fragmentas iš Fabby Reilly "Rum Orchid Biscornu" . Spalvos keistos. Galutiniame rezultate gavosi laikrodukas.
QUOTE(Višniukė @ 2013 10 14, 19:15)
Galutiniame rezultate gavosi laikrodukas.
grazu tik man norisi nors 12, 3 ir 6 skaiciuku vietas pazymeti
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 14, 19:49)
grazu tik man norisi nors 12, 3 ir 6 skaiciuku vietas pazymeti
būčiau tą patį išsakiusi...šiaip dailus laikrodukas
Pritariu kitoms ,neperskaičius komentarų norėjau tą patį parašyti ,nors taškiukai galėtų būti bet visuma nereali
QUOTE(Višniukė @ 2013 10 14, 18:15)
Labai gražus
Višniuke,
labai labai gražu pritarsiu mergaitėms dėl valandų pažymėjimo, bet taip gražiai išsiuvinėta, taip gražiai ir akuratnai sutvarkyta, kad 100 balų, šaunuolėėė
mačiau ir Sobieskos pelėdą, meškius. tas kur su raukinuku atgulė ant dėžutės pradžioj toks nesimpatiškas pasirodė, bet kai surado savo vietą-net aiktelėjau, kaip pasikeitė, tarsi ne tas siuvinukas buvo . Vadinas, nereik spręst iš pirmo žvilgsio, o sulaukt visumos
mačiau ir dar gražių pabaigtukų ir procesiukų, tad visoms sėkmės
labai labai gražu pritarsiu mergaitėms dėl valandų pažymėjimo, bet taip gražiai išsiuvinėta, taip gražiai ir akuratnai sutvarkyta, kad 100 balų, šaunuolėėė
mačiau ir Sobieskos pelėdą, meškius. tas kur su raukinuku atgulė ant dėžutės pradžioj toks nesimpatiškas pasirodė, bet kai surado savo vietą-net aiktelėjau, kaip pasikeitė, tarsi ne tas siuvinukas buvo . Vadinas, nereik spręst iš pirmo žvilgsio, o sulaukt visumos
mačiau ir dar gražių pabaigtukų ir procesiukų, tad visoms sėkmės
Dekui merginos
Taip galima ir skaiciukus padaryt, bet man kazkaip ju nesinorejo
Taip galima ir skaiciukus padaryt, bet man kazkaip ju nesinorejo
Vyšniuke- super laikrodukas , tik aš kaip ir kitos- nemokėčiau jo 'skaityti" , nebent būtų kaip dekoracija be tiesioginės savo funkcijos Bet čia gal tik mes tokios "požioplės" , o tu greit įmatai valandas
QUOTE(Višniukė @ 2013 10 14, 19:15)
Siuvinėtas fragmentas iš Fabby Reilly "Rum Orchid Biscornu" . Spalvos keistos. Galutiniame rezultate gavosi laikrodukas.
Paprasta,kuklu,dailu bet ir man kitoj pusej skaiciuku truksta
QUOTE(zerutis @ 2013 10 15, 18:49)
Bus padovanotas,todel dejau skaidru stikla
dziaugsis tas, kas gaus sia dovana