Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Po 10 menesiu pertraukos pirmasis mano pabaigtukas blush2.gif

Siuvinėtas fragmentas iš Fabby Reilly "Rum Orchid Biscornu" . Spalvos keistos. Galutiniame rezultate gavosi laikrodukas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2013 10 14, 19:15)
Galutiniame rezultate gavosi laikrodukas.

grazu thumbup.gif 4u.gif tik man norisi nors 12, 3 ir 6 skaiciuku vietas pazymeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 14, 19:49)
grazu  thumbup.gif  4u.gif tik man norisi nors 12, 3 ir 6 skaiciuku vietas pazymeti  ax.gif

thumbup.gif būčiau tą patį išsakiusi...šiaip dailus laikrodukas 4u.gif
Atsakyti
Pritariu kitoms ,neperskaičius komentarų norėjau tą patį parašyti ,nors taškiukai galėtų būti smile.gif bet visuma nereali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2013 10 14, 18:15)
Po 10 menesiu pertraukos pirmasis mano pabaigtukas  blush2.gif

bigsmile.gif Labai gražus wub.gif
Atsakyti
Višniuke,
labai labai gražu wub.gif pritarsiu mergaitėms dėl valandų pažymėjimo, bet taip gražiai išsiuvinėta, taip gražiai ir akuratnai sutvarkyta, kad 100 balų, šaunuolėėė thumbup.gif

mačiau ir Sobieskos pelėdą, meškius. tas kur su raukinuku atgulė ant dėžutės pradžioj toks nesimpatiškas pasirodė, bet kai surado savo vietą-net aiktelėjau, kaip pasikeitė, tarsi ne tas siuvinukas buvo wub.gif . Vadinas, nereik spręst iš pirmo žvilgsio, o sulaukt visumos biggrin.gif

mačiau ir dar gražių pabaigtukų ir procesiukų, tad visoms sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit pasakyt, kokia sio audinio spalva? smile.gif
Atsakyti
Dekui merginos 4u.gif
Taip galima ir skaiciukus padaryt, bet man kazkaip ju nesinorejo ax.gif
Atsakyti
Vyšniuke- super laikrodukas wub.gif , tik aš kaip ir kitos- nemokėčiau jo 'skaityti" , nebent būtų kaip dekoracija be tiesioginės savo funkcijos ax.gif Bet čia gal tik mes tokios "požioplės" biggrin.gif , o tu greit įmatai valandas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2013 10 14, 19:15)
Po 10 menesiu pertraukos pirmasis mano pabaigtukas  blush2.gif

Siuvinėtas fragmentas iš Fabby Reilly "Rum Orchid Biscornu" . Spalvos keistos. Galutiniame rezultate gavosi laikrodukas.

Paprasta,kuklu,dailu thumbup.gif 4u.gif bet ir man kitoj pusej skaiciuku truksta smile.gif
Atsakyti
Iremintas doh.gif nu nikaip as is ekrano negalejau pasitraukt blush2.gif Bus padovanotas,todel dejau skaidru stikla ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 10 15, 18:49)
Bus padovanotas,todel dejau skaidru stikla  ax.gif

dziaugsis tas, kas gaus sia dovana wub.gif
Atsakyti