Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Ciocė @ 2013 10 14, 11:48)
Kooooks grožis  bigsmile.gif Nuostabus apuokas  thumbup.gif  (pelėdos be "ausyčių"  tongue.gif )
Ar čia jau tikras pasportas ar tik maketas, nes jei man gerai rodos, tai viršutinė kraštinė kreivoka  g.gif

del peledos/apuoko drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif wub.gif nerelus

ne ne netikras, tik popieriukas kad matyčiau bendra vaizda ,niekada nesu raminus nieko tai net neįsivaizduoju as kaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 10 14, 13:00)
del peledos/apuoko  drinks_cheers.gif   wub.gif  wub.gif  wub.gif nerelus
ne ne netikras, tik popieriukas kad matyčiau bendra vaizda ,niekada nesu raminus nieko  tai net neįsivaizduoju as kaip  blush2.gif

Remelis netinkamas ,o ir raganiukė vieniša ,žodžių kokių nors paįvairinimui ax.gif

neblogas variantas ,patarčiau juodą rėmelį .

http://3.bp.blogspot... Pattern 01.jpg

o ,kad efektas dar geresnis būtų thumbup.gif įmirkyk į arbatą užplikytą ,palaikyk truputuką ,nugręžk (taip gausi sendinimo efektą ) ir išlygink (ant viršaus ką nors uždėjusi .darbelis superinis gausis cool.gif
https://stitchandfro...SeasonWitch.jpg

Sobieskos pelėdukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 14 spalio 2013 - 11:12
QUOTE(Uodegyte @ 2013 10 14, 12:06)
Remelis netinkamas ,o ir raganiukė vieniša ,žodžių kokių nors paįvairinimui  ax.gif

neblogas variantas ,patarčiau juodą rėmelį .

http://3.bp.blogspot... Pattern 01.jpg

o ,kad efektas dar geresnis būtų  thumbup.gif įmirkyk į arbatą užplikytą ,palaikyk truputuką ,nugręžk (taip gausi sendinimo efektą ) ir išlygink (ant viršaus ką nors uždėjusi .darbelis superinis gausis  cool.gif
https://stitchandfro...SeasonWitch.jpg
Sobieskos pelėdukas  wub.gif

aciu 4u.gif
bet pati remeli as zadu sendinti g.gif cia tik uždejau kad vaizdas del pasporto man susidarytu g.gif
antras variantas thumbup.gif

ai o kad remelis netinkamas cia jus turit galvoje spalva g.gif ar pati jo dydi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 14 spalio 2013 - 11:23
Zydrem, jei remeli keisi, tai ir pasportas visai kitaip ziuresis, todel dabar tikrai nesusidaro vaizdas schmoll.gif

Sobieska, paukstis wub.gif (nesvarbu, kas ten bebutu - ar peleda, ar apuokas biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasuteK: 14 spalio 2013 - 11:30
QUOTE(sobieska @ 2013 10 13, 19:16)
Aš jus matau...Vervaco pelėda man tai leidžia...beje...artėja PELĖDOS biggrin.gif

bigsmile.gif kokia grazuole wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 10 14, 13:22)
aciu  4u.gif
bet pati remeli as zadu sendinti  g.gif cia tik uždejau kad vaizdas del pasporto man susidarytu  g.gif 
antras variantas  thumbup.gif

ai o kad remelis netinkamas cia jus turit  galvoje spalva  g.gif ar pati jo dydi

spalvą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 14, 12:29)
Zydrem, jei remeli keisi, tai ir pasportas visai kitaip ziuresis, todel dabar tikrai nesusidaro vaizdas  schmoll.gif

zinau ko noriu paklausti bet nezinau kaip doh.gif blush2.gif

apskritai ar pasportas reikalingas g.gif gal jo nereikia g.gif iseina tik toks dydis
ir ar remelio dydis tinkamas gal didesnio reiketu g.gif
nu viskas daugiau jau neklausinėsiu blush2.gif o tai cia busiu as apšaukta neskaitymu senu tmu

aciu merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 10 14, 09:47)
žadėjai liktarną rodyt,

Nu nerandu rėmelių, vieną radau, o man reikia dviejų doh.gif ...

Ačiū labai visoms.... 4u.gif Šiandien pridaviau rėminti APUOKĄ smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 10 14, 12:56)
Nu nerandu rėmelių, vieną radau, o man reikia dviejų doh.gif ...

Ačiū labai visoms.... 4u.gif Šiandien pridaviau rėminti APUOKĄ smile.gif ...

Su rėmeliu bus dar gražiau (jeigu tik įmanoma dar gražiau būti)...

Atsiprašau, kad vis ne prie to ko reikia kabinėjuos tongue.gif Gėlės ir gyvūnai mano "arkliukas" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 10 14, 13:35)
zinau ko noriu paklausti bet nezinau kaip  doh.gif  blush2.gif 

apskritai ar pasportas reikalingas  g.gif  gal jo nereikia  g.gif  iseina tik toks dydis
ir ar remelio dydis tinkamas gal didesnio reiketu  g.gif
nu viskas daugiau jau neklausinėsiu  blush2.gif  o tai cia busiu as apšaukta neskaitymu senu tmu 

Pasportas nebūtinas ,bet rėmelis netūrėtų būti vienos spalvos ,galbūt sendintas .nes darbas vienspalviam rėmelyje atrodys gan paprastas .gal prisiuvinėkit smulkių detalių aplink ( katutis ,ar kepurė ,moliūgas),bus įvairesnis ,nes jai nedėsit pasporto liks daug vietos .turiu smulkių schemų ,jai reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 10 14, 16:47)
.turiu smulkių schemų ,jai reikia  4u.gif

aciu uodegyte wub.gif
remelis jau pakeistas biggrin.gif pasportas užsakytas aciu RasuteK už patarimus 4u.gif tikrai gerai kad nusinešiau kartu ir remeli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 10 14, 17:37)
aciu uodegyte  wub.gif 
remelis jau pakeistas  biggrin.gif  pasportas užsakytas aciu RasuteK už patarimus  4u.gif  tikrai gerai kad nusinešiau kartu ir remeli  ax.gif

ner uz ka mirksiukas.gif tikiuos, kad rezultatas nenuvils ax.gif
Atsakyti