Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 10 10, 09:56)
bigsmile.gif Prisidedu prie sveikinimu  4u.gif  4u.gif  4u.gif net nezinojau,kad tokia diena yra  blush2.gif  ax.gif

Kai kažko nėra ,visada galima sukurti drinks_cheers.gif ,oficialiai aišku nėra ,bet pasidarėm ir švenčiam drinks_cheers.gif ,beje prieš kelis metus čia ,šitam forume ,šventėm ypatingai-visą dieną siuvinėjom ir vakare visos pasirodėm ,kiek pasiuvinėjom ,buvo labai idomu.Jei kada šita diena iškris savaitgalį ,reikės pakartot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2013 10 10, 11:03)
Kai kažko nėra ,visada galima sukurti drinks_cheers.gif ,oficialiai aišku nėra ,bet pasidarėm ir švenčiam drinks_cheers.gif ,beje prieš kelis metus čia ,šitam forume ,šventėm ypatingai-visą dieną siuvinėjom ir vakare visos pasirodėm ,kiek pasiuvinėjom ,buvo labai idomu.Jei kada šita diena iškris savaitgalį ,reikės pakartot thumbup.gif

thumbup.gif labai faina,kai mano senelis sakydavo,lageri noredami isgert,susigalvodavo proga(gimimo diena) juk vistiek kazkas svencia,nesvarbu,kad nepazystam lotuliukas.gif
Atsakyti
Dovanele
user posted image
Atsakyti
Bianca thumbup.gif man toks minkstutis tas zuika atrodo biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės,

seniai bebuvau užsukus, tiksliau, užsuku kasdien, ale parašyt ne visada ūpo būna biggrin.gif

QUOTE(sangux @ 2013 10 02, 20:06)
pasirodyti  ax.gif

labai labai wub.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 10 03, 14:20)
tesiant E.Engirger serija ir mes pasiruose remintis  ax.gif

suuuper wub.gif

QUOTE(Ciocė @ 2013 10 04, 12:06)
O aš savo 'Desertu' mėgaujuosi.
Procesiukas:

net seilė nutįso biggrin.gif

QUOTE(Daisiuke @ 2013 10 06, 09:46)
o as atnesu pundeli adatiniu smile.gif

na ir dar pora knygeliu tradiciskai smile.gif

kokios mielos dovanėlės wub.gif o knygutės tai topinės tavo bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Liama @ 2013 10 06, 15:11)
Pasiruošusios aguonos rėminimui.

gražios wub.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 10 06, 16:44)

nžn, nu man kažko trūksta, gal tų papuošaliukų išdėstymas kliūva, net nžn... blush2.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 10 06, 17:43)
Va, trumpai šį kart užsukau,kažkaip be žodžių, bet su švytinčiom akim...truputuka pavargau, bet engingeriuką palieku po savęs

stilingas wub.gif

kuri iš mūsų dar siuvinėja Dim'ų Passion Flower Angel? įdomu, kaip procesiukas juda rolleyes.gif
Papildyta:
nu va, mano procesiukas, tik kažkaip realiai spalvos gražesnės, foto pablukusios tokios atrodo g.gif

user posted image
Atsakyti
Iš karto matosi, kad Dim. Man jų rinkiniai ir gražūs, ir labai smagiai siuvinėjasi. Bus labai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 10 10, 15:04)
kuri iš mūsų dar siuvinėja Dim'ų Passion Flower Angel? įdomu, kaip procesiukas juda  rolleyes.gif

Sveikos,
As siuvineju ax.gif Stai kiek pasistumejau.
user posted image
Atsakyti
Gražūs DIM procesai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinu ir aš su siuvinėtojų diena bigsmile.gif 4u.gif Nors jau ir vakaras... Bet daugumai greičiausiai pats 'darbymetis' tongue.gif
QUOTE(Aga @ 2013 10 10, 09:38)
Liama, ačiū smile.gif

Visada prašom wink.gif ax.gif

QUOTE(Bianca @ 2013 10 10, 12:49)
Dovanele

Labai dailus zuika wub.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 10 10, 14:04)

Ačiū 4u.gif
Tikrai bus labai labai gražu 4u.gif

QUOTE(rituker @ 2013 10 10, 16:27)
As siuvineju  ax.gif Stai kiek pasistumejau.

Jūsų taip pat darbelis bus labai gražus 4u.gif
Tokie kaip Alatėja ir riturek siuvinėjami darbeliai man patinka wub.gif

Kažkaip prailgo laukti siuntinuko iš Darbštuolės verysad.gif Spalio 1 d. apmokėjau, o dar neturiu doh.gif kaži jie visada taip ilgai siunčia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liama @ 2013 10 10, 21:27)

Kažkaip prailgo laukti siuntinuko iš Darbštuolės  verysad.gif Spalio 1 d. apmokėjau, o dar neturiu  doh.gif  kaži jie visada taip ilgai siunčia...  g.gif

Pasitikrinkite ar apmokėjot,taip jie taip siunčia .
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 10 10, 19:54)
Pasitikrinkite ar apmokėjot,taip jie taip siunčia .

nežinau ,man visada greitai atsiunčia ax.gif ,per kokias tris darbo dienas tai tikrai,gal pirkote ką nors ,ko sandėlyje neturėjo,reikėjo užsakyt,pasiteiraukite parduotuvėje,kokios priežastys.
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2013 10 10, 20:08)
nežinau ,man visada greitai atsiunčia ax.gif  ,per kokias tris darbo dienas tai tikrai,gal pirkote ką nors ,ko sandėlyje neturėjo,reikėjo užsakyt,pasiteiraukite  parduotuvėje,kokios priežastys.

Statusas keiciasi, kaip ir viskas vyksta. Raso, kad pristatytas. Tai tikiu kad gausiu. Bet kaip LT tai ilgai, juk viskas vietoj smile.gif Maniau gauti jau praeita penktadieni, o ryt jau kitas penktadienis smile.gif
Atsakyti