Sveikos,
Senokai berasiau
Noriu visas pagirti, labai faini siuvinukai... As vis reciau prisedu pasiuvineti, nes mano mergyte auga ir vis daugiau demesio reikalauja
Siuvineju siuo metu vervaco batukus jos metrikui. Nors jau senokai visiems nusibodes motyvas, bet jis jau senokai buvo parinktas mano mergytei
Beje Sobieska, gal gali imesti savo paskutinio darbelio schema. Man reiktu vienos is tu damutes Kai pamaciau, is kart gime ideja kur ja issiuvinejus padet
Sobieskos darbelis manau tiktų arba dėžutei kvepalams laikyti, arba paveikslėlis virš kosmetikos staliuko (na kažkas su kosmetika arba papuošalais: kvapnaus, elegantiško).
Liama, gal galėtum įkelti schemutę to paukštuko? Kažkaip jis mane seniai vilioja Aguonos puikios
Sobieska, kaip visada, aukštumoj, aukštoji mada tsakant
Aš irgi šiek tiek pasistūmėjau keliomis rožėmis, jau trečdalio neliko ko gero
Sobieska, kaip visada, aukštumoj, aukštoji mada tsakant
Aš irgi šiek tiek pasistūmėjau keliomis rožėmis, jau trečdalio neliko ko gero
Ačiū už savų vizijų deklaravimą ...mažu ir pasinaudosiu.
Ačiū už gražius žodžius
O aš dabar akį siuvinėju
Ačiū už gražius žodžius
O aš dabar akį siuvinėju
Pabaigiau siuvinejau metrika krikstasuniui dabar vel galesiu grizti prie arkliuku savo arba kokia miela smulkmena pasiimti
QUOTE(Aga @ 2013 10 07, 12:45)
Liama, gal galėtum įkelti schemutę to paukštuko? Kažkaip jis mane seniai vilioja Aguonos puikios
Ačiū
Schemutę įdėjau į schemų temą.
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 07, 17:44)
Pabaigiau siuvinejau metrika krikstasuniui dabar vel galesiu grizti prie arkliuku savo arba kokia miela smulkmena pasiimti
Šaunu Kada galėsime pamatyti?
Sveikutės
Sveikinu ,Koleges su Siuvinėtojų diena! (X.X)
Lygių Jums kryžiukų, kantrybės ir 48 valandų paroje
Sveikinu ,Koleges su Siuvinėtojų diena! (X.X)
Lygių Jums kryžiukų, kantrybės ir 48 valandų paroje
Oho kokia šiandien diena, su tuo visas ir sveikinu Kad kryžiukai dailiai dėliotųsi ir darbeliai labai greit pasibaigtų, siūliukai nesipainiotų ir įkvėpimas būtų nuolatinis palydovas
Liama, ačiū
Liama, ačiū
Ech- nespėjau būt pirma sveikintoja , bet nors ir trečia eilėje- sveikinu visas bendramintes su šia linksma diena
Prisidedu prie sveikinimu net nezinojau,kad tokia diena yra