Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveikos,

Senokai berasiau blush2.gif

Noriu visas pagirti, labai faini siuvinukai... As vis reciau prisedu pasiuvineti, nes mano mergyte auga ir vis daugiau demesio reikalauja ax.gif

Siuvineju siuo metu vervaco batukus jos metrikui. Nors jau senokai visiems nusibodes motyvas, bet jis jau senokai buvo parinktas mano mergytei blush2.gif

Beje Sobieska, gal gali imesti savo paskutinio darbelio schema. Man reiktu vienos is tu damutes blush2.gif Kai pamaciau, is kart gime ideja kur ja issiuvinejus padet bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misisipe10: 07 spalio 2013 - 09:25
Sobieskos darbelis manau tiktų arba dėžutei kvepalams laikyti, arba paveikslėlis virš kosmetikos staliuko (na kažkas su kosmetika arba papuošalais: kvapnaus, elegantiško). g.gif g.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Liama, gal galėtum įkelti schemutę to paukštuko? Kažkaip jis mane seniai vilioja ax.gif Aguonos puikios thumbup.gif
Sobieska, kaip visada, aukštumoj, aukštoji mada tsakant smile.gif

Aš irgi šiek tiek pasistūmėjau keliomis rožėmis, jau trečdalio neliko ko gero g.gif
Atsakyti
Ačiū už savų vizijų deklaravimą thumbup.gif ...mažu ir pasinaudosiu. 4u.gif
Ačiū už gražius žodžius 4u.gif

O aš dabar akį siuvinėju biggrin.gif
Atsakyti
Pabaigiau bigsmile.gif siuvinejau metrika krikstasuniui ax.gif dabar vel galesiu grizti prie arkliuku savo arba kokia miela smulkmena pasiimti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2013 10 07, 12:45)
Liama, gal galėtum įkelti schemutę to paukštuko? Kažkaip jis mane seniai vilioja ax.gif Aguonos puikios thumbup.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Schemutę įdėjau į schemų temą. 4u.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 10 07, 17:44)
Pabaigiau  bigsmile.gif siuvinejau metrika krikstasuniui  ax.gif dabar vel galesiu grizti prie arkliuku savo arba kokia miela smulkmena pasiimti  bigsmile.gif

Šaunu thumbup.gif Kada galėsime pamatyti?
Atsakyti
QUOTE(Liama @ 2013 10 08, 20:09)
Šaunu  thumbup.gif Kada galėsime pamatyti?

kai jau bus su remu mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Tylu kažko, ilgu darbų smile.gif ...oras pats tas siuvinėjimui...
Kviečiu arbatos..nuostabus puodelis

user posted image
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Sveikinu ,Koleges su Siuvinėtojų diena! (X.X)
Lygių Jums kryžiukų, kantrybės ir 48 valandų paroje wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Oho kokia šiandien diena, su tuo visas ir sveikinu smile.gif Kad kryžiukai dailiai dėliotųsi ir darbeliai labai greit pasibaigtų, siūliukai nesipainiotų ir įkvėpimas būtų nuolatinis palydovas thumbup.gif
Liama, ačiū smile.gif
Atsakyti
Ech- nespėjau būt pirma sveikintoja biggrin.gif , bet nors ir trečia eilėje- sveikinu visas bendramintes su šia linksma diena 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Prisidedu prie sveikinimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif net nezinojau,kad tokia diena yra blush2.gif ax.gif
Atsakyti