Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

Sveikos, planuoju pradeti sportuoti namuose, gal galite patarti kokius pratimus pasirinkti. Nieko nenoriu numesti tik noriu pajudeti, nes sedimas darbas jau pradeda atsiliepti kunui. Jauciuosi tokia uzsisedejus, darbe sedziu prie kompo namuose sedziu prie tv, jau paciai baisu darosi biggrin.gif O dabar kai vakarai jau tokie ilgi nusprendziau pajudeti. Ar reikia koki apsilima padaryti pries pratimus? g.gif zinoma namie neprasibegsiu bet gal vietoje pasitrepenti reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 11 06, 12:27)

Vienoj temoj skaičiau merginos teiginius, koks sportas namuose neveiksmingas, žalojantis ir apskritai tai nesąmonė, galėtų geriau šioje temoje panašius pareiškimus mėtyti  biggrin.gif Sportuoju namie 3 metus, jokios traumos neturėjau nei karto, o rezultatai puikūs  showoff.gif

Namuose sportas tikrai veiksmingas thumbup.gif Bet džiaugiuosi, kad prieš sportuodama namuose lankiau jogą tris mėnesius, tai taisyklingo sportavimo tikrai pamokino, be abejo ir šitoje temoje daug skaičiau apie pratimų taisyklingumą ir kai kurie treneriai pvz. Jillian pasako kaip reikia daryt. Todėl manau, sportuojant namuose galima prisidaryti žalos, jei nepasidomi kaip iš tikrųjų reikia atlikti pratimus.
Apie protingo sporto naudą visi žino... Aš šitoje temoje apsilankiau prieš du metus, kai po stuburo išvaržos diagnozės ieškojau kaip geriau sportuoti namuose. Nugaros skausmai dingo... kol sportavau... Šiemet artėjant vasarai vis neatradau laiko sportuoti, po trijų mėnesių "tinginystės" raumenys atsipalaidavo, ir vėl atsinaujino problemos dėl stuburo išvaržos... prasidėjo vėl ilgas kelias iki sveikatos... reabilitacijos, kinezeterapeuto konsultacijos... Viso pusę metų be sporto... Daug pratimų nebegalėjau ir nebegaliu daryti ką anksčiau dariau... Iš tikrųjų labai gaila, kad buvau nustojusi sportuoti, nes dabar kol grįšiu į tą sportinę formą kokia buvo anksčiau reikės eiti mažais žingsneliais...
Sakyčiau, visi, kurie dirba sėdimą darbą privalo pasportuoti, nes tik laiko klausimas kada tai atsilieps sveikatai... man siūlė daryt stuburo operaciją, jei nepadės fiziniai pratimai ir reabilitacija... Kol kas taisausi biggrin.gif
Taigi sportuokit, sportuokit ir sportuot nenustokit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2013 11 06, 18:05)
Namuose sportas tikrai veiksmingas  thumbup.gif  Bet džiaugiuosi, kad prieš sportuodama namuose lankiau jogą tris mėnesius, tai taisyklingo sportavimo tikrai pamokino, be abejo ir šitoje temoje daug skaičiau apie pratimų taisyklingumą ir kai kurie treneriai pvz. Jillian pasako kaip reikia daryt.

Su joga tai tikrai pats sau mokytoju nebūsi, pradėjęs nuo nulio smile.gif Dažnai užsimanydavau pabandyti jogą, bet čia kogero viena iš nedaugelio sporto rūšių, kurių nedarau, nes traumos bijau, kadangi nemoku visai "jogintis" unsure.gif

Jurgonse pasižiūrėkit pirmą puslapy, jame nuorodų pilna, Jums beliktų išsirinkti, kas labiausiai prie širdies mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsižymiu su 10km bėgimu wub.gif
Pirmą kartą tiek nubėgau, seniau daugiausiai 7 nubėgdavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 02, 13:23)
Sveikos merginos,
Aš šiame forume naujokė ir biškį nalabai gaudausi kas prie ko ir su kuo blush2.gif Gal galėtumėte pasakyti kurias iš jūsų minėtų treniruočių galėčiau pasirinkti? Man reikia užpakaliukui ir kojoms bei norėčiau atsikratyti riebaliukų nuo strėnikių. ax.gif
Iš anksto ačiū.

visai pradedanciai siulau pradeti nuo shredo 30

QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 11 03, 20:17)
o as snd papildu nusipirkau  blush2.gif  smile.gif proteino, ir l-karnitino smile.gif

as baltymu kokteiliu negaliu gerti, tuoj spuogais ismeta

QUOTE(vasara_ @ 2013 11 04, 11:25)
Labas rytas, man svoris šoktelėjo per vakar pusantro kilo į viršų, čiut aparpalio negavau doh.gif bus man prieš miegą 3 puodus arbatos ištvatint doh.gif
Vakar užmačiau T25 programą, parsisiunčiau tai užkabino nerealiai. Ar yra čia darančių? bigsmile.gif

yra yra, darau ir as t25

o siaip, svoris nebekrenta, gal net priaugau 1 kg, pradejau daugiau sportuoti su stanga, svoriais, hanteliais, gal tai turi itakos g.gif

QUOTE(Red&Red @ 2013 11 06, 22:45)
Atsižymiu su 10km bėgimu  wub.gif
Pirmą kartą tiek nubėgau, seniau daugiausiai 7 nubėgdavau  ax.gif

kur, kada jus begiojate? man tai jau tamsu, ois ryto be sanso, nes i darba
Atsakyti
Laukine Prerija

Mane ir taip spuogais baisiai meta dbr .. doh.gif Tai blogiau kazi argali buti , as aplamai kai pradejau sporuoti , prasidejo mano spuogai , nemaza problema dbr turiu verysad.gif

Man irgi svoris nebekrenta , o net uzaugo .. Matyt raumenukai tikrai auga bigsmile.gif Nes Cardio nebedarau daug ..daugiau stanga , kojos pritupimai , hanteliukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 11 06, 23:09)
Laukine Prerija

Mane ir taip spuogais baisiai meta dbr ..  doh.gif Tai blogiau kazi argali buti , as aplamai kai pradejau sporuoti , prasidejo mano spuogai , nemaza problema dbr turiu  verysad.gif

Man irgi svoris nebekrenta , o net uzaugo .. Matyt raumenukai tikrai auga  bigsmile.gif Nes Cardio nebedarau daug ..daugiau stanga , kojos pritupimai , hanteliukai  smile.gif

tai va, uzsibulkinsim mudvi lotuliukas.gif as tai nebebegioju visai, pavasariui paliksiu cardio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 06, 21:15)
tai va, uzsibulkinsim mudvi lotuliukas.gif as tai nebebegioju visai, pavasariui paliksiu cardio doh.gif

As salei ant begtakio 20 -30min prabegu ir viskas smile.gif kai ateis pavasaris vel i gatves leksiu biggrin.gif Reikia eiti dbr padaryti abs bent kazkiek smile.gif siandien man poilsio diena , bet negaliu nieko nepadaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2013 11 06, 21:45)
Atsižymiu su 10km bėgimu  wub.gif
Pirmą kartą tiek nubėgau, seniau daugiausiai 7 nubėgdavau  ax.gif

Eik tu sau wub.gif aš vasarą daugiausiai buvau 6km nubėgusi...kaip pradžiamokslei bėgiojimo manau nemažai smile.gif

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 06, 22:06)
yra yra, darau ir as t25
kur, kada jus begiojate? man tai jau tamsu, ois ryto be sanso, nes i darba

Ir kokia nuomonė apie T25?
va va, ir man toks klausimas iškilo kada ir kur, nes vakare tamsu ir baisu, o ryte prieš darbą fiziškai nelabai įmanoma, reiktų keltis 5ryto, tai malonumo nejausčiau jokio doh.gif

Šiandien baigiau 2 savaitę insanity + 40min lankas+8min abs ir 8min buns bigsmile.gif
Atsakyti
O as siandien tinginiauju blush2.gif
Kazkaip pastarosiomis dienomis labai pavargus jauciuos, net is ryto atsikelus neturiu jegu... Tai sportas per prievarta daznai buna, to pasekoje maziau ir pasportuoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 11 07, 00:02)
O as siandien tinginiauju blush2.gif
Kazkaip pastarosiomis dienomis labai pavargus jauciuos, net is ryto atsikelus neturiu jegu... Tai sportas per prievarta daznai buna, to pasekoje maziau ir pasportuoju  doh.gif

Gal mityboje kažkas pasikeitė (Jeigu čia ne dėl darbo ar asmeninių problemų tas nuovargis)? Pavyzdžiui kai valgydavau daug košių, ir apskritai grūdinų kultūrų, visiškai nebuvo jėgų sportuoti unsure.gif Nors turėtų būti priešingai, visgi angliavandeniai turi energijos suteikti...
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 11 06, 21:35)
Su joga tai tikrai pats sau mokytoju nebūsi, pradėjęs nuo nulio  smile.gif Dažnai užsimanydavau pabandyti jogą, bet čia kogero viena iš nedaugelio sporto rūšių, kurių nedarau, nes traumos bijau, kadangi nemoku visai "jogintis"  unsure.gif

Sveikos.
Nesutikčiau. Buvau pati sau ax.gif Pradėjau nuo aiškiai išdėstytos knygos su paveiksliukais ir dariau. Aišku, tada ne tas supratimas buvo, negalvojau apie pasekmes ir t.t., bet jų ir nebuvo. Pasirodo, viską dariau tikrai gerai. Neseniai kaip tik dariau vieną jogos filmuką su Jillian, tai viską atsiminiau ir galėjau pasitikrinti. Tik vienas pratimas pas ją man ir tebuvo naujas, kitus mokėjau, tik tiek, kad aš juos darydavau statiškai iš knygos, nežinojau, kad galima kaip nors paspirokliuoti, jungti kelis pratimus ir pan. Per menka patirtis tiesiog tada buvo, bet visa laikysena ir pozos mano buvo išmoktos.
Atsakyti