QUOTE(Ixora @ 2013 11 05, 11:15)
Aš nuo 8 sportuodavau (kada pagal įstatymus jau triukšmas leidžiamas
)
O šiaip alpha fazėj bildėjimo nėra daug, tai nemanau, kad kaimynus labai šiurpinsi, aišu galima ir virtuvėj kraustytis sportuoti, jei yra vietoj, apačioj tikriausiai kaimynai virtuvėj nemiega
Tuo insanity ir patinka, kad jei vadeles atleidi, bet po kiek laiko vėl grįžti, viskas labai gražiai susitvarko
O man su liemeniu niekas nepadeda, kad ir kaip gaila
Lieknas liemuo nerealiai gražu, bet va genai savo daro, nes visos šeimos moterys plonos, bet liemuo gana platus pas visas (nors ten ir nerasta jokių riebalų)
Na tikiuosi kad padės, bet šiaip savigrauža didelė, šitiek darbo įdėjau ir viską apleidau iki tiek
Man išvis didelė bėda su sudėjimu, visi kąsniai eina į kūną, kad padoriai atrodyčiau turiu žvėriškai dirbti o tuo tarpu mama sveria 50kg ir vakarais cepakus valgo. Aš į tetį visa
QUOTE(Albe69 @ 2013 11 05, 11:47)
man ta pati problema su liemeniu, nera jo taip sakant
As 5 aukste gyvenu, sokineju, triuksmauju, bet kaimynai kol kas nesiskunde
Tikiuosi baisiai nesigirdi pas juos
Kol kas draugauju su 30 day shred, bet jau pabodo, tai bandysiu T25. Insanity programa nelabai man patinka, labai sunku atrodo
Man Jillian labai nepatiko bet va Shaun T užveda, kiekvienam skirtingai
aš irgi 5 aukšte įsikūrusi, kažkurią dieną kaimynę sutikau tai užklausiau ar labai trukdo mano striksėjimas, tai numykė kad girdisi bet supranta kad esu jaunas žmogus ir noriu sportuoti... dėl to įtariu kad garsas yra nemažas ir jie kenčia tai jeigu dar ir 6.30 pradėsiu šokinėt virš galvų nebeapsikęs su manim