Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

QUOTE(Ixora @ 2013 11 05, 11:15)

O man su liemeniu niekas nepadeda, kad ir kaip gaila  unsure.gif Lieknas liemuo nerealiai gražu, bet va genai savo daro, nes visos šeimos moterys plonos, bet liemuo gana platus pas visas (nors ten ir nerasta jokių riebalų)  verysad.gif

man ta pati problema su liemeniu, nera jo taip sakant doh.gif

As 5 aukste gyvenu, sokineju, triuksmauju, bet kaimynai kol kas nesiskunde ax.gif Tikiuosi baisiai nesigirdi pas juos unsure.gif
Kol kas draugauju su 30 day shred, bet jau pabodo, tai bandysiu T25. Insanity programa nelabai man patinka, labai sunku atrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 11 05, 11:15)
Aš nuo 8 sportuodavau (kada pagal įstatymus jau triukšmas leidžiamas  biggrin.gifsmile.gif O šiaip alpha fazėj bildėjimo nėra daug, tai nemanau, kad kaimynus labai šiurpinsi, aišu galima ir virtuvėj kraustytis sportuoti, jei yra vietoj, apačioj tikriausiai kaimynai virtuvėj nemiega  biggrin.gif

Tuo insanity ir patinka, kad jei vadeles atleidi, bet po kiek laiko vėl grįžti, viskas labai gražiai susitvarko  mirksiukas.gif

O man su liemeniu niekas nepadeda, kad ir kaip gaila  unsure.gif Lieknas liemuo nerealiai gražu, bet va genai savo daro, nes visos šeimos moterys plonos, bet liemuo gana platus pas visas (nors ten ir nerasta jokių riebalų)  verysad.gif

Na tikiuosi kad padės, bet šiaip savigrauža didelė, šitiek darbo įdėjau ir viską apleidau iki tiek doh.gif
Man išvis didelė bėda su sudėjimu, visi kąsniai eina į kūną, kad padoriai atrodyčiau turiu žvėriškai dirbti o tuo tarpu mama sveria 50kg ir vakarais cepakus valgo. Aš į tetį visa unsure.gif

QUOTE(Albe69 @ 2013 11 05, 11:47)
man ta pati problema su liemeniu, nera jo taip sakant doh.gif

As 5 aukste gyvenu, sokineju, triuksmauju, bet kaimynai kol kas nesiskunde  ax.gif Tikiuosi baisiai nesigirdi pas juos unsure.gif
Kol kas draugauju su 30 day shred, bet jau pabodo, tai bandysiu T25. Insanity programa nelabai man patinka, labai sunku atrodo  schmoll.gif

Man Jillian labai nepatiko bet va Shaun T užveda, kiekvienam skirtingai drinks_cheers.gif aš irgi 5 aukšte įsikūrusi, kažkurią dieną kaimynę sutikau tai užklausiau ar labai trukdo mano striksėjimas, tai numykė kad girdisi bet supranta kad esu jaunas žmogus ir noriu sportuoti... dėl to įtariu kad garsas yra nemažas ir jie kenčia tai jeigu dar ir 6.30 pradėsiu šokinėt virš galvų nebeapsikęs su manim unsure.gif
Atsakyti
Vasara, o tu ka nors darai su mityba?
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2013 11 05, 12:47)
Vasara, o tu ka nors darai su mityba?

Stengiuosi unsure.gif problematiškiausia man vakarienė. Rytams dabar prisipirkau avižinių košių, kartais vartoju kiaušinius ar jų plakinius, pietums ką pasigaminu tą valgau o va vakarienė man bėda. Grįžtu 18.30val namo ir turiu gamintis, nežinau koks maistas tinkamiausias. Sportuoju apie 21 val.
Atsakyti
Sveikos merginos!
Buvau apleidusi temukę, bet sporto neapleidau, 3 abonementus išlankiau aerobikos, patiko, bet brangoka, ir nepatogu, tad likau prie reto pabėgiojimo (dėl girnelės skausmų) ir ir sporto su svareliais namuose bigsmile.gif

Nuo vasaros pradžios, kada buvau pasiekusi didžiausią svorį, jau atsikračiau tų 5 kilogramų, dar reiktų kokius 3-4 nukratyt ir būčiau labai laiminga bigsmile.gif Bet guminukams ir sausainiams labai tragiškai sunku atsispirt cray.gif Nu bet kaip nors susitvarkysiu gal biggrin.gif Paskaičiau ką praleidau, tai matau ir naujų treniruočių atradot T25, reiks apsižiūrėt kas ten per treniruotės, gal užkabins, dabar sportuoju pagal MB sudarytą intervalinę treniruotę blush2.gif
Atsakyti
Aš jau susiraičiau lovoj. Ryte 8min abs ir buns, vakare 30min lankas ir insanity treniruotė. Jaučiau, kad ne visas jėgas atidaviau, išvis sunki savaitė kažkokia, grįžtu nusivariusi nuo kojų g.gif Visoms gero poilsio 4u.gif
Atsakyti
Kadangi lauke slapia ir salta, gryztu ir as prie sporto namuose biggrin.gif Isbandziau siandien T25 treniruote - pati pirma ir vel vieni suoliukai kaip insanity doh.gif , tai perejau prie AB intervals treniruotes, tai ta labiau patiko, tokia man arciau sirdies. Itariu teks gryzti prie Body revoliution arba kazko kito pasieiskoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 11 06, 00:11)
Kadangi lauke slapia ir salta, gryztu ir as prie sporto namuose  biggrin.gif  Isbandziau siandien T25 treniruote - pati pirma ir vel vieni suoliukai kaip insanity  doh.gif , tai perejau prie AB intervals treniruotes, tai ta labiau patiko, tokia man arciau sirdies. Itariu teks gryzti prie Body revoliution arba kazko kito pasieiskoti  g.gif

as vakar irgi isbandziau T25 AB intervals, daugiau nespejau. Tai visai nieko pasirode biggrin.gif ziuresiu kokios tos kitos treniruotes ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Oooo, užėjo T25 banga biggrin.gif Gal kas ieškot gerų mankštų, tai youtube fitnessblender kanalas yra smile.gif Nors kas ten man nepatiko, kad pratimai po minutė dažnai trunka (ypač presui), o kai aš pratus 30s daryti, tai ta minutė pabosdavo unsure.gif

Vienoj temoj skaičiau merginos teiginius, koks sportas namuose neveiksmingas, žalojantis ir apskritai tai nesąmonė, galėtų geriau šioje temoje panašius pareiškimus mėtyti biggrin.gif Sportuoju namie 3 metus, jokios traumos neturėjau nei karto, o rezultatai puikūs showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 11 06, 10:27)
Labas rytas  4u.gif

Oooo, užėjo T25 banga  biggrin.gif Gal kas ieškot gerų mankštų, tai youtube fitnessblender kanalas yra  smile.gif Nors kas ten man nepatiko, kad pratimai po minutė dažnai trunka (ypač presui), o kai aš pratus 30s daryti, tai ta minutė pabosdavo  unsure.gif

na man asmeniskai labai prie sirdies fitnessblender tie pratimukai, nera labai lengvir, bet ir ne per sunkus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 11 06, 11:27)
Labas rytas  4u.gif

Oooo, užėjo T25 banga  biggrin.gif Gal kas ieškot gerų mankštų, tai youtube fitnessblender kanalas yra  smile.gif Nors kas ten man nepatiko, kad pratimai po minutė dažnai trunka (ypač presui), o kai aš pratus 30s daryti, tai ta minutė pabosdavo  unsure.gif

Vienoj temoj skaičiau merginos teiginius, koks sportas namuose neveiksmingas, žalojantis ir apskritai tai nesąmonė, galėtų geriau šioje temoje panašius pareiškimus mėtyti  biggrin.gif Sportuoju namie 3 metus, jokios traumos neturėjau nei karto, o rezultatai puikūs  showoff.gif

as irgi bandziau pagal fitnesblender, bet man nepatiko,labai kazkaip nuobodziai ten viskas.

Tagi anagi....taigis as su ta mergina suremiau ragus del sporto biggrin.gif Bet nebesigincijau toliau nes aiskiai pasimate, kad ji turi problemu ne tik valgyme bet ir galvoj.

Siandien pliusa uzsidedu, bet wuf kaip siandien energijos nerasta,vos ne vos istraukiau treniruote blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 11 06, 11:31)
na man asmeniskai labai prie sirdies fitnessblender tie pratimukai, nera labai lengvir, bet ir ne per sunkus  thumbup.gif

Tai aišu, čia įpratimo reikalas, draugei vienai parodžiau, tai ji susižavėjo, o man nepatinka tas baltas fonas, tokia nemaloni tyla ir pratimai po minutę, nors ir kaip norėjau, kad patiktų blush2.gif
Atsakyti