Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

QUOTE(o-pa-pa @ 2013 11 04, 08:57)
kokius baltymus pirkot ?blush2.gif

Is naujo startavau su Body revolution, gal kas su manim? biggrin.gif

isrugu , ar kaip ten isivercia smile.gif REaliai visoi pardei nemaciau , egg proteino .smile.gif
Bandysiu pavartoti , kokius 3 menesius , zouresiu ar kas nors keisis smile.gif
Atsakyti
sveikute. Gal galetumet pasakyti is kur galeciau parsisiutsi focus t25 programa? Nes ta nuoroda pirmam puslapi neveikia.aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perliuke 777 @ 2013 11 04, 20:11)
sveikute. Gal galetumet pasakyti is kur galeciau parsisiutsi focus t25 programa? Nes ta nuoroda pirmam puslapi neveikia.aciu  4u.gif

as kaip tik dabar siunciu is linkomanijos, bet kad labai jau baisiai ilgai siuncia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2013 11 04, 10:57)
Is naujo startavau su Body revolution, gal kas su manim? biggrin.gif

as noriu smile.gif Bandysiu siandien pirma karta 30 day shred kazkaip atsibodo, tai bandysiu si smile.gif Tik kazin ar ten daugiau to kardio ar maziau?
tarp kitko, as cia po kokiu 5 savaites nieko nedarymo pradedu doh.gif

Kazin o ta Brail Butt Lift ar verta siustis? smile.gif Man kas su Butt susija labai aktualu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bounty*: 04 lapkričio 2013 - 22:12
QUOTE(vasara_ @ 2013 11 04, 11:25)
Labas rytas, man svoris šoktelėjo per vakar pusantro kilo į viršų, čiut aparpalio negavau doh.gif bus man prieš miegą 3 puodus arbatos ištvatint doh.gif
Vakar užmačiau T25 programą, parsisiunčiau tai užkabino nerealiai. Ar yra čia darančių? bigsmile.gif

Labas vakaras smile.gif Aš T25 fanė, vos išleido iškart ėmiausi daryti , labai tinka ir patinka, smagu, kad neužtrunka daug laiko mankštos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(perliuke 777 @ 2013 11 04, 20:11)
sveikute. Gal galetumet pasakyti is kur galeciau parsisiutsi focus t25 programa? Nes ta nuoroda pirmam puslapi neveikia.aciu  4u.gif

Gal veiks, viršuje download 4u.gif T25 nuoroda

QUOTE(Ixora @ 2013 11 04, 22:16)
Labas vakaras  smile.gif Aš T25 fanė, vos išleido iškart ėmiausi daryti , labai tinka ir patinka, smagu, kad neužtrunka daug laiko mankštos  mirksiukas.gif

Pasipasakoti prašau bigsmile.gif Kiek laiko darai jau, kokie rezultatai, kuriuo paros metu darai, ar derini šalia dar kokį sportą? Žodžiu viskas įdomu ax.gif
Aš po sportų, šiandien sąžiningai rytas prasidėjo 8min abs ir buns (nežinau kiek naudos tuose pratimuose, darau ir tiek), vakare 30min lankas ir insanity treniruotė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 11 04, 23:39)

Aš po sportų, šiandien sąžiningai rytas prasidėjo 8min abs ir buns (nežinau kiek naudos tuose pratimuose, darau ir tiek), vakare 30min lankas ir insanity treniruotė thumbup.gif

oho!!! cia tai lygis!!! huh.gif
Del to lanko... as vis svarstau pirkti ji ar ne... Man kai visi apie tas melynes pripasakojo, as bijau kad gal ten man vidaus organus atmus mastau.gif NEs kai viena kart pabandziau ziauriai skaudziai pasirode... Arba gal pirus kartus apsivinioti kuo nors reikia...
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2013 11 04, 23:20)
Del to lanko... as vis svarstau pirkti ji ar ne... Man kai visi apie tas melynes pripasakojo, as bijau kad gal ten man vidaus organus atmus  mastau.gif NEs kai viena kart pabandziau ziauriai skaudziai pasirode... Arba gal pirus kartus apsivinioti kuo nors reikia...

Aš turiu patį paprasčiausią plastmasinį, ploną, didelio skersmens. Buvęs MB pripildė jį kruopom, pasunkino ir ką - super thumbup.gif Pirmais kartais šonai buvo mėlynai juodi, bet dabar gal išmokau sukt, nes mėlynių nėra. Jaučiu kai pavargstu jis pradeda suktis žemiau, ant dubens kaulų, ir trankosi į tuos kauliukus. Tada arba suki greičiau arba nebesuki visai smile.gif O kad pirmais kartais skaudės tai faktas, aš suku pradžioj su chalatuku, kai apsiprantu lieku su maike ax.gif
Labas rytas bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2013 11 04, 23:09)
as noriu smile.gif Bandysiu siandien pirma karta 30 day shred kazkaip atsibodo, tai bandysiu si smile.gif Tik kazin ar ten daugiau to kardio ar maziau?
tarp kitko, as cia po kokiu 5 savaites nieko nedarymo pradedu doh.gif

Kazin o ta Brail Butt Lift ar verta siustis? smile.gif  Man kas su Butt susija labai aktualu  biggrin.gif

Tai junkis 4u.gif treniruotes mix'uotos, as grafika turiu pagal ji ir dirbsiu.

QUOTE(Ixora @ 2013 11 04, 23:16)
Labas vakaras  smile.gif Aš T25 fanė, vos išleido iškart ėmiausi daryti , labai tinka ir patinka, smagu, kad neužtrunka daug laiko mankštos  mirksiukas.gif

T25 sekantis sarase biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 11 04, 23:39)
Gal veiks, viršuje download 4u.gif T25 nuoroda
Pasipasakoti prašau bigsmile.gif Kiek laiko darai jau, kokie rezultatai, kuriuo paros metu darai, ar derini šalia dar kokį sportą? Žodžiu viskas įdomu ax.gif

Jau kiek daugiau nei įpusėjusi esu beta fazę smile.gif Labai patinka, nes man Shaun T nuostabus, 2 kartus insanity prograną baigiau, tai T25 labai nustebino savo kokybe irgi, svorio daug nenumečiau (ir šiaip pradėjus sportuoti nebesisveriu), nes nelabai ir beturiu papildomų kg, bet raumenys labai sutvirtėjo, riebalinis sluoksnis matosi, kad sumažėjo, ištvermė taip pagerėjo thumbup.gif Kadangi universitete dažnai sėdžiu iki 9 vakaro, tai pasportuoju ryte, insanity ryte nepaveždavau (per daug intensyvios treniruotės buvo), darydavau po pietų, o su T25 pati geriausia ryto pradžia bigsmile.gif

Buvo sukurta T25 tema, bet ten daugiausia tik aš ir Mopsyte reikšdavomės biggrin.gif Fainai, kad dar atsirado kompanionių 4u.gif

Vasara bet Jūs tai intensyviai sportuojat biggrin.gif Aš po Insanity nebent tik krosiuką pridėdavau biggrin.gif Smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 11 05, 09:11)
Jau kiek daugiau nei įpusėjusi esu beta fazę  smile.gif Labai patinka, nes man Shaun T nuostabus, 2 kartus insanity prograną baigiau, tai T25 labai nustebino savo kokybe irgi, svorio daug nenumečiau (ir šiaip pradėjus sportuoti nebesisveriu), nes nelabai ir beturiu papildomų kg, bet raumenys labai sutvirtėjo, riebalinis sluoksnis matosi, kad sumažėjo, ištvermė taip pagerėjo thumbup.gif Kadangi universitete dažnai sėdžiu iki 9 vakaro, tai pasportuoju ryte, insanity ryte nepaveždavau (per daug intensyvios treniruotės buvo), darydavau po pietų, o su T25 pati geriausia ryto pradžia  bigsmile.gif

Buvo sukurta T25 tema, bet ten daugiausia tik aš ir Mopsyte reikšdavomės  biggrin.gif Fainai, kad dar atsirado kompanionių  4u.gif

Vasara bet Jūs tai intensyviai sportuojat  biggrin.gif Aš po Insanity nebent tik krosiuką pridėdavau  biggrin.gif Smagu  thumbup.gif

Nu super. O ryte tai kelintą? Aš galiu įterpti nebent 6.30 val iki 7.00 val kad dar spėčiau išsimaudyti g.gif ar kaimynų neišgąsdinsiu? Aš pirmą kartą su insanity labai gražiai netekau svorio ir sutvirtėjau bet per visus gyvenimo siųstus išbandymus laiko sportui nebeliko, tinkamai mitybai taip pat tai labai sparčiai susigrąžinau viską... ir viskas nusėdo ant liemens, klubų ir užpakalio doh.gif Tai dabar kartoju programą (dar tik antra savaitė) ir tikiuosi vėl puikių rezultatų rolleyes.gif
Krūvis normalus, tas po 8min atlieku ryte prieš darbą tai vakare jau nebesijaučia. O lanką tik dabar įsipaišiau nes be jo liemens nesusitvarkysiu niekaip.
Prašau į mane tu, labai nejaukiai jaučiuosi kai į mane taip oficialiai kreipiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 11 05, 11:30)
Nu super. O ryte tai kelintą? Aš galiu įterpti nebent 6.30 val iki 7.00 val kad dar spėčiau išsimaudyti g.gif ar kaimynų neišgąsdinsiu?

Aš nuo 8 sportuodavau (kada pagal įstatymus jau triukšmas leidžiamas biggrin.gif ) smile.gif O šiaip alpha fazėj bildėjimo nėra daug, tai nemanau, kad kaimynus labai šiurpinsi, aišu galima ir virtuvėj kraustytis sportuoti, jei yra vietoj, apačioj tikriausiai kaimynai virtuvėj nemiega biggrin.gif

Tuo insanity ir patinka, kad jei vadeles atleidi, bet po kiek laiko vėl grįžti, viskas labai gražiai susitvarko mirksiukas.gif

O man su liemeniu niekas nepadeda, kad ir kaip gaila unsure.gif Lieknas liemuo nerealiai gražu, bet va genai savo daro, nes visos šeimos moterys plonos, bet liemuo gana platus pas visas (nors ten ir nerasta jokių riebalų) verysad.gif
Atsakyti