Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 10 31, 21:24)
Mat kaip smile.gif O aš jau maniau, kad baliai, festivaliai... 59.gif

lotuliukas.gif ai neeeeee
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif
As is po sales , nu zinokit kogero nieko nera geriau kaip dirbti su treneriu biggrin.gif Dirbau su ne asmeniniu o seip su darbuotoju zinokit thumbup.gif thumbup.gif nori nenori reikia daryti ka sako biggrin.gif Ryt pilvas turetu skaudeti .. bigsmile.gif Ejau daryti kojas snd , padariau pilva , tai reiskia rytoj kojos salei ir namie smile.gif
Esu sioj temoi nes sportuoju ir salei ir namie blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Aš šiame forume naujokė ir biškį nalabai gaudausi kas prie ko ir su kuo blush2.gif Gal galėtumėte pasakyti kurias iš jūsų minėtų treniruočių galėčiau pasirinkti? Man reikia užpakaliukui ir kojoms bei norėčiau atsikratyti riebaliukų nuo strėnikių. ax.gif
Iš anksto ačiū.
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 10 30, 09:17)
Kur dingo , visos ? Vasara cia musu buvo tiek daug ..
O dbr Temute apmire visiskai .. biggrin.gif

o as....o as.....nu gi ziauriai iskritau is ritmo nuo rugsejo pirmos, nu ir niekaip neisoku vel i vežes doh.gif doh.gif Nu tiek, kad vaikstau dauk.Rytoj vel ilgas pasivaiksciojimas o pirmadieni startuosiu su Jillian.
Atsakyti
Labas mergaitės, seniai girdėtos ir matytos, nežinia kiek čia jūsų likę ir ar kas pamenat mane... ax.gif Tai štai, po visų savo didelių gyvenimo pokyčių grįžtu į ritmą, grįžtu prie sporto namie. Ataugau viską ką buvau numetusi, bet labai dėl to nepergyvenu, svarbu laiku susiimti. Po sporto vėl gera nuotaika, gera vidinė savijauta, pasitenkinimas savimi, kad vis dar galiu kovoti ir nugalėti tingėjimą, kuris labai didelis pas mane biggrin.gif
Šiandien laisvadienis, tai 30min lankas, insanity treniuotė, 8 min abs ir buns jau atlikta, eisiu pietų darytis, tik dar nežinau ką g.gif
Atsakyti
Saunuoles, aš taip pat pradesiu, tik reikia susidaryti schema, pagal kuria sportuoti. Kiek laiko skiriate treniruotei, ar pačios susidarote pratimus?
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 11 03, 13:41)
Labas mergaitės, seniai girdėtos ir matytos, nežinia kiek čia jūsų likę ir ar kas pamenat mane... ax.gif

pamenam pamenam geletus čiabačiukus:)

QUOTE(li-li @ 2013 11 03, 17:25)
Saunuoles, aš taip pat pradesiu, tik reikia susidaryti schema, pagal kuria sportuoti. Kiek laiko skiriate treniruotei, ar pačios susidarote pratimus?

As kolkas skiriu apie 30-40 min.,nieko pati nesudarineju,pasirenku programa is pirmo puslapio,atsisiunciu ir sportuoju:)
Tau reiketu pirmiausia pagalvoti kokio tipo treniruociu tau reikia, daugiau kardio ar jegos pratimu.
Atsakyti
Apleidau ir as truputi sporta jau visa savaite kaip nieko nedarau, tik pritupimus blush2.gif Bet va vyra islydejau 2 men i Danija, tai vel metas susiimt biggrin.gif
Atsakyti
Visa laimė, kad batukai tokie įsimintini biggrin.gif šiandien dar prasibėgau 5km, maniau visas snarglys išbėgs bet užtat kaaaip gera buvo wub.gif pasiilgstu bėgimo smile.gif
Atsakyti
o as snd papildu nusipirkau blush2.gif smile.gif proteino, ir l-karnitino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 11 03, 20:17)
o as snd papildu nusipirkau  blush2.gif  smile.gif proteino, ir l-karnitino smile.gif

kokius baltymus pirkot ?blush2.gif

Is naujo startavau su Body revolution, gal kas su manim? biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, man svoris šoktelėjo per vakar pusantro kilo į viršų, čiut aparpalio negavau doh.gif bus man prieš miegą 3 puodus arbatos ištvatint doh.gif
Vakar užmačiau T25 programą, parsisiunčiau tai užkabino nerealiai. Ar yra čia darančių? bigsmile.gif
Atsakyti