Niu ką, antra savaitė, kaip skaičiuoju kalorijas ir turiu pasakyti, kad rezultatai nustebino. Ir kodėl aš anksčiau vis purkštavau dėl to, nebesuprantu. Tai visai nepanašu į jokią dietą, aš valgau absoliučiai viską ką mėgstu ir ką valgiau iki šiol. Tik viską susisveriu ir susiskaičiuoju kalorijas. Ir valgau aš tuos SALDAINIUS

tik apsiriboju vienu- dviem ir net ne kasdien. Ir labai pagalvoju, kurį saldainį valgyt, o kuris nevertas mano pilvo

(anksčiau valgiau visus iš eilės, kokie tik papuldavo. Dirbu tokiame kolektyve, kur saldumynų niekada netrūksta). Tas skaičiavimas mane pastatė į šiokius tokius rėmus, kai matai skaičius ir normą kažkaip net nekyla noras viršyti

Visą šį laiką jaučiuosi soti ir patenkinta, nes nieko nereikia atsisakyti. Man tas labai aptiko, nes buvau prieš tai įsitikinus, kad ojoj kokia čia bus man moralinė trauma. Savaitgalį net valgiau picos ir ledų, aišku su pica visas kalorijas viršijau

Bet tik tą dieną. Rezultatas -1,5 kg, sijonas, kuris sunkiai beužsisegė, kažkokiu būdu "Išsitampė"

tuo maloniai mane nustebindamas.
Kaip ir anskčiau bėgioju ir minu elipsį pakaitom. Krūvių nedidinau. Tiesa, nuo vasario mėn. pradėjau daugiau vaikščioti pėsčiomis, gaunasi kokie 2-3 kartai per savaitę po 6 km
Tai ir nežinau ar čia saldumynai tikrai blogis

Gal tik netinkamas jų kiekis...
O JM vis dar neištaikau aš to laiko, nors tu ką