QUOTE(Ixora @ 2014 03 05, 12:34)
Sveikos

Tai Jūs žiūrėkit į tuos saldumynus ir jų valgykit, bet protingai, nes va kai taip pasisako sau "nuo šiandien nei kąsnio", beveik esu garantuota, kad po kokios savaitės prasidės lomkės ir šluosit visus saldumynus, kurie tik po ranka pasipainios

kai pasiklausai moterų, atrodo, kad turėtų pradėti veikti anonimunių saldarūrių klubai, nes priklausomybė pasirodo ne mažesnė, nei alkoholikų ar rūkalių, tik pasekmės skiriasi

Grieztai atsisakyt tikrai nerekomenduojama. organizmas jau priprates prie dideliu gliukozes doziu ir ju reikalauja.reikia mazint palaipsniu ir nebus to zverisko nori persivalgyt sokoladais

O pasekmes tai irgi ne ka geresnes uz alkoholiku ir rukaliu. diabetai,infarktai,insultai ir pan.. nors mums,moterims,pastorejimas baisiau uz visa kita
P.S. Sveikii

Seniai cia buvau. jau ir pazistamu veidu nelabai belike.. pradedu vel namie sporto maratonus. baigesi mano treneres karjera kol kas. db namie reikia save priverst pasportuot(kitus priverst lengviau,nei save

). tai va,atejau cia,motyvaciju pasirinkt.
sportuoju pagal savo susidarytas programas(kitaip tariant-priklausomai nuo nuotaikos). Apturejau daug traumu ir db esu priversta sumazinti kruvi. jau reabilitacijas praejau,tai reikia atsistatinet po truputi. nes per ta laika sustoret suspejau.o is nervu ir persivalgyt ismokau