Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

QUOTE(Ixora @ 2014 03 05, 10:34)
Sveikos  4u.gif Tai Jūs žiūrėkit į tuos saldumynus ir jų valgykit, bet protingai, nes va kai taip pasisako sau "nuo šiandien nei kąsnio", beveik esu garantuota, kad po kokios savaitės prasidės lomkės ir šluosit visus saldumynus, kurie tik po ranka pasipainios  smile.gif kai pasiklausai moterų, atrodo, kad turėtų pradėti veikti anonimunių saldarūrių klubai, nes priklausomybė pasirodo ne mažesnė, nei alkoholikų ar rūkalių, tik pasekmės skiriasi verysad.gif

Nereikia nei savaites, jau po keliu diena tos lomkes prasideda biggrin.gif doh.gif
Man asmeniskai padeda, kai nieko saldaus namie nebuna. Akys nemato, skrandis nenori biggrin.gif Dabar po ranka vis datuliu turiu, tai jei jau uzsinoriu ko saldaus kelias suslamsciu. Vis geriau nei koks saldainis ar sausainis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 03 05, 12:34)
Sveikos  4u.gif Tai Jūs žiūrėkit į tuos saldumynus ir jų valgykit, bet protingai, nes va kai taip pasisako sau "nuo šiandien nei kąsnio", beveik esu garantuota, kad po kokios savaitės prasidės lomkės ir šluosit visus saldumynus, kurie tik po ranka pasipainios  smile.gif kai pasiklausai moterų, atrodo, kad turėtų pradėti veikti anonimunių saldarūrių klubai, nes priklausomybė pasirodo ne mažesnė, nei alkoholikų ar rūkalių, tik pasekmės skiriasi verysad.gif

drinks_cheers.gif Grieztai atsisakyt tikrai nerekomenduojama. organizmas jau priprates prie dideliu gliukozes doziu ir ju reikalauja.reikia mazint palaipsniu ir nebus to zverisko nori persivalgyt sokoladais wink.gif
O pasekmes tai irgi ne ka geresnes uz alkoholiku ir rukaliu. diabetai,infarktai,insultai ir pan.. nors mums,moterims,pastorejimas baisiau uz visa kita biggrin.gif

P.S. Sveikii 4u.gif Seniai cia buvau. jau ir pazistamu veidu nelabai belike.. pradedu vel namie sporto maratonus. baigesi mano treneres karjera kol kas. db namie reikia save priverst pasportuot(kitus priverst lengviau,nei save biggrin.gif). tai va,atejau cia,motyvaciju pasirinkt.

sportuoju pagal savo susidarytas programas(kitaip tariant-priklausomai nuo nuotaikos). Apturejau daug traumu ir db esu priversta sumazinti kruvi. jau reabilitacijas praejau,tai reikia atsistatinet po truputi. nes per ta laika sustoret suspejau.o is nervu ir persivalgyt ismokau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 03 05, 10:42)
Nereikia nei savaites, jau po keliu diena tos lomkes prasideda  biggrin.gif  doh.gif
Man asmeniskai padeda, kai nieko saldaus namie nebuna. Akys nemato, skrandis nenori  biggrin.gif Dabar po ranka vis datuliu turiu, tai jei jau uzsinoriu ko saldaus kelias suslamsciu. Vis geriau nei koks saldainis ar sausainis  ax.gif

aš irgi manau, kad geriausia kai nėra nieko saldaus, akys nemato biggrin.gif bet tai ne visad įmanoma pas mane namuose biggrin.gif todėl reikia man valią ugdytis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukselis11: 05 kovo 2014 - 10:51
QUOTE(aukselis11 @ 2014 03 05, 12:50)
aš irgi manau, kad geriausia kai nėra nieko saldaus, akys nemato  biggrin.gif bet tai ne visad įmanoma pas mane namuose  biggrin.gif todėl reikia man valią ugdytis    unsure.gif

kai nieko nera namie saldaus-gali suveikti nebent negyvenamoj saloj biggrin.gif rytoj vaziuosi i darba ir pakeliui kioskely pamatysi skaaaanu sokoladuka ir nusipirksi... penkis... biggrin.gif geriau mazint saikingai. ir keisti dziovintais vaisiais,riesutais..
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2014 03 05, 10:56)
kai nieko nera namie saldaus-gali suveikti nebent negyvenamoj saloj biggrin.gif rytoj vaziuosi i darba ir pakeliui kioskely pamatysi skaaaanu sokoladuka ir nusipirksi... penkis... biggrin.gif geriau mazint saikingai. ir keisti dziovintais vaisiais,riesutais..

nea nenusipirksiu biggrin.gif nes kai kur nors išeinu man jų nesinori, bet va kai namo grįžtu ir tada prasideda kuo čia užsisaldinus..
Atsakyti
Help, is kur parsisiusti trx training program?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselis11 @ 2014 03 05, 12:59)
nea nenusipirksiu  biggrin.gif nes kai kur nors išeinu man jų nesinori, bet va kai namo grįžtu ir tada prasideda kuo čia užsisaldinus..

ta zinodama,jau pradedi i prieki mastyt,kad va,grizus noresiu biggrin.gif cia is mano asmenines praeities biggrin.gif db sau leidziu kiekviena diena po saldaini ar kazka panasaus prie kavos suvalgyt. nuo to nenukenciu,nes kava tik viena karta per diena geriu,o ir gyvent saldziau wink.gif o jei noriu daugiau,tai riesutai gelbsti. anakardzio megstu- tokie saldus ir labai sotus-daug nesuvalgysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2014 03 05, 12:48)
drinks_cheers.gif Grieztai atsisakyt tikrai nerekomenduojama. organizmas jau priprates prie dideliu gliukozes doziu ir ju reikalauja.reikia mazint palaipsniu ir nebus to zverisko nori persivalgyt sokoladais wink.gif

Nesutinku, man toks variantas netiko. Ir kur čia taip rekomenduojama smile.gif Arba viskas arba nieko. Jei jau nevalgyt cukraus, tai visai. Nu ir ką, bus pora dienų lomkės ir praeis. Niekas nuo to nenumirė. O su tais mažinimais palaipsniui- čia kaip su rūkymu. Atseit mažini, bet po kiek laiko žiūri, kad kuo toliau tuo daugiau rūkai. Tas pats ir su saldumynais, jei yra priklausomybė, tai mažinimas nepadės.
O visame keme labiausiai padeda teisinga ir stipri motyvacija, valia cia nie prie ko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cushy: 05 kovo 2014 - 11:28
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 05, 11:03)
Help, is kur parsisiusti trx training program?
4u.gif

O knygutės nebuvo prie treniruoklio? Mes klube tai daugmaž tuos pačius pratimus darom kiekvieną sykį.

Dėl saldumynų atsisakymo. Tikrai galima keisti vaisiais, riešutais drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 03 05, 13:27)
Nesutinku, man toks variantas netiko. Ir kur čia taip rekomenduojama smile.gif Arba viskas arba nieko. Jei jau nevalgyt cukraus, tai visai. Nu ir ką, bus pora dienų lomkės ir praeis. Niekas nuo to nenumirė. O su tais mažinimais palaipsniui- čia kaip su rūkymu. Atseit mažini, bet po kiek laiko žiūri, kad kuo toliau tuo daugiau rūkai. Tas pats ir su saldumynais, jei yra priklausomybė, tai mažinimas nepadės.
O visame keme labiausiai padeda teisinga ir stipri motyvacija, valia cia nie prie ko smile.gif

Na taip,toks variantas irgi geras. nutraukei ir viskas. bet cia tik labai stipria valia ar motyvacija turinciai tinka. rekomenduoja medikai ir psichologai wink.gif As pvz visai cukraus atsisakyt nesiruosiu. nenoriu. buvo etapas,kai tik saldumynus valgiau(nei mesos nenorejau nieko). norejau atsikratyt to tokio manjakisko saldumynu vartojimo. ir visai neskausmingai padejo,kai mazinau,keiciau vaisiais,riesutais. db nejauciu poreikio suvalgyt visa kilograma saldainiu per diena,kuris yra spintelej-uztenka tik vieno wink.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 03 05, 11:27)

na o aš su šituo teiginiu nesutikčiau.Visgi ryšys labai labai glaudus tarp šių dalykų. Gali būti labai užsimotyvavęs, bet realiai tai gali likt neįgyvendintais darbais. Va čia jau ir valia įsijungia biggrin.gif

aš visgi už tą ėjimą palaipsniui. Galiu, kad ir iš savo patirties pasakyt : ankščiau juodo šokolado plytelė (50proc) prie arbatos ar kavos būdavo įprastas dalykas, net nejusdavau, kaip tas šokoladas dingdavo begurkšnojant biggrin.gif dabar mažiau 70 proc nebeperku ir didžiausia ''dozė'' ir tik retais atvejais - pusė plytelės. Dažniausiai užtenka ir kelių gabalėlių + banano, jei dar norisi saldumo

ir dėl tų pačių saldumynų, visgi tų saldainiukų reiktų griežtai atsisakyt ir pakeis juos kokybišku juodu šokoladu biggrin.gif  kad bent jau naudos būtų  biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Féline: 05 kovo 2014 - 12:06
QUOTE(Amarcord @ 2014 03 05, 12:30)
O knygutės nebuvo prie treniruoklio? Mes klube tai daugmaž tuos pačius pratimus darom kiekvieną sykį.

Dėl saldumynų atsisakymo. Tikrai galima keisti vaisiais, riešutais  drinks_cheers.gif

gal ir bus, bet dar negavau treniruoklio, ruosiuosi is anksto mirksiukas.gif
Atsakyti