Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

Insanity programos negaliu parsisiusti man neleidžia gal galite padeti kas?
Atsakyti
QUOTE(simkalinimka @ 2014 03 02, 12:02)
Insanity programos negaliu parsisiusti man neleidžia gal galite padeti kas?

As siunciau is linkomanijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazapupa69 @ 2014 03 02, 12:28)
Kas patarsite man kokius pratimus.  Noriu plokscio pilvuko. Pavasaris reikia matuotis rubus nepatinka i save ziureti.  biggrin.gif

Plokscias pilvukas priklauso kokiais 80 proc. nuo to ka dedi i burna, visa kita sportas, rekomenduoju Jillian Michaels 6 week 6 pack.
Atsakyti
Šiandien išbandysiu ir aš T25, tikiuosi patiks thumbup.gif
Atsakyti
Norejau Jusu pasiteirauti, kuri programa yra tinkamesne sportuot jeigu labiau norisi padailinti uzpakaliuka ir klubus?
Atsakyti
QUOTE(hecate @ 2014 03 03, 21:56)
Norejau Jusu pasiteirauti, kuri programa yra tinkamesne sportuot jeigu labiau norisi padailinti uzpakaliuka ir klubus?

killer buns and tights 4u.gif

o sivakara pavariau shred it with weights http://www.youtube.c...w2ssgjdIts&hd=1

super buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Pasirodo aš tikrai labai išranki treniruočių atžvilgiu, išjungiau T25 po kokių 15 min doh.gif Tiesiog nemotyvuoja nors tu ką... Tai pasiėmiau šiandien Turbo Fire advanced treniruotes, kurių dar nesu dariusi. Labai liuks, valandą prasportavau ir neikart į laikrodį nežvilgtelėjau thumbup.gif Dabar prie šios programos ir pasiliksiu, plius prijungiau pratimus iš http://www.blogilates.com , kad nebūtų vien tik kardio.
Atsakyti
Sveikos,
sportuoju jau gera mėnesį namuose pagal http://www.bodyrock.tv/ dar liko kelis dienos ir baigsiu. Rezultato daug nematyti, nes problemą turiu su mitybą, vis bandau ją po truputį susitvarkyti. Ir kaip rašė dauguma, turiu didelį potraukį saldumynams. Vis pasakau sau viskas nuo rytojaus nevalgysiu, tai vakar iškenčiau be saldumynų, o šiandien jau neiškenčiau be jų doh.gif kažkaip reikia susiimti..
Galvoju nuo kitos savaitės pradėti Insanity programą. Tos, kurios sportuojat pagal Insanity rezultatais džiaugiatės? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukselis11: 04 kovo 2014 - 21:17
QUOTE(aukselis11 @ 2014 03 04, 21:16)
Sveikos,
sportuoju jau gera mėnesį namuose pagal http://www.bodyrock.tv/ dar liko kelis dienos ir baigsiu. Rezultato daug nematyti, nes problemą turiu su mitybą, vis bandau ją po truputį susitvarkyti. Ir kaip rašė dauguma, turiu didelį potraukį saldumynams. Vis pasakau sau viskas nuo rytojaus nevalgysiu, tai  vakar iškenčiau be saldumynų, o šiandien jau neiškenčiau be jų  doh.gif kažkaip reikia susiimti..
Galvoju nuo kitos savaitės pradėti Insanity programą. Tos, kurios sportuojat pagal Insanity rezultatais džiaugiatės?  smile.gif

Nesidziagiu verysad.gif nes mitybos taip pat nesugebu normaliai susitvarkyt blush2.gif doh.gif dabar darau antra karta sia programa, stengiuos kiek galiu sveikiau valgyt, bet vis atsiranda koks saldumynas namie doh.gif pradejau antra savaite jau, bet sykart jau pastebiu rezultatus - -1 kg, pora cm nuo viso kuno ir siek tiek pilvas stangresnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 03 04, 23:00)
Nesidziagiu verysad.gif  nes mitybos taip pat nesugebu normaliai susitvarkyt blush2.gif  doh.gif dabar darau antra karta sia programa, stengiuos kiek galiu sveikiau valgyt, bet vis atsiranda koks saldumynas namie doh.gif pradejau antra savaite jau, bet sykart jau pastebiu rezultatus - -1 kg, pora cm nuo viso kuno ir siek tiek pilvas stangresnis  thumbup.gif

kažkaip reikia valią išsiugdyti ir paskui džiaugtis rezultatais cool.gif bet lengva kalbėti.. žiūrėsim kaip man sekasis, nuo šiandien pabandysiu į saldumynus nežiūrėti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 02, 22:11)
Plokscias pilvukas priklauso kokiais 80 proc. nuo to ka dedi i burna, visa kita sportas, rekomenduoju Jillian Michaels 6 week 6 pack.

tai kad valgau viska. Pakol kas noriu ir valgau. Noriu kartais ir saldumynu kartais ... kaip visi.

tai vadinas as is tu kuriai reikia stipriai susimastyti del mitybos ? doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Tai Jūs žiūrėkit į tuos saldumynus ir jų valgykit, bet protingai, nes va kai taip pasisako sau "nuo šiandien nei kąsnio", beveik esu garantuota, kad po kokios savaitės prasidės lomkės ir šluosit visus saldumynus, kurie tik po ranka pasipainios smile.gif kai pasiklausai moterų, atrodo, kad turėtų pradėti veikti anonimunių saldarūrių klubai, nes priklausomybė pasirodo ne mažesnė, nei alkoholikų ar rūkalių, tik pasekmės skiriasi verysad.gif
Atsakyti