Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

Paskaitinėju jus vis, bet pasisakyt nelabai turiu ką biggrin.gif JM treniruočių vis dar nepradėjau, matyt ne laikas. Nes vos tik susiplanuoju, kas nors sumaišo. Na bet aš po senovei bėgioju pakaitom su elipsio mynimu, keletas pratimų presui. Tik tie hanteliai kampe proga MB pašiept mane, tai kam čia nusipirkai ir dulkes renka biggrin.gif Dabar pradėjau dar į darbą pėstute vaikščiot, anądien susiskaičiavau 6,27 km gaunasi. Gaunasi kokie 2-3 kartai į savaitę to ėjimo, manau visai neblogai. Žiūrėsim gal ir iki JM ar pan. kada nors daeisiu biggrin.gif

Ilgai ignoravus visokias mitybas specialias ir dietas, visgi apsisprendžiau paskaičiuot kalorijas. Man pasirodė priimtiniausia. Nu koks smagus užsiėmimas bigsmile.gif Dabar maisto ruošimas tapo tikra atrakcija, kol įgusiu. biggrin.gif Bet ir normaliai valgyt gaunasi visai, aš įsivaizdavau didesnį baubą biggrin.gif Dar tik 2 dienos kai pradėjau, bet jau matau, kurie produktai visam laikui paliks mūsų namus smile.gif

QUOTE(immer @ 2014 02 25, 10:30)
Ir į parduotuvę visada susidarau pirkinių sąrašą, kad per daug nesidairyčiau parduotuvėj ten, kur nereikia biggrin.gif

Aš kai laiko gan mažai turiu parduotuvėms, užsisakau daugmaž viską e-maximoj. Tikrai susitaupo ir neprisiperki ko nereik. Tik pastaruoju metu jie gerokai apmažino asortimentą, kartais pikta kai ko nerandi. Bet praktiškai vistiek apsieinu su jais.

QUOTE(Albe69 @ 2014 02 26, 11:36)
Girdejau ir as apie chroma, dar mastau pirkt ar ne g.gif

Esu jį vartojus labai senai, kai pirmasis chromas tik atsirado. Tada rijau saldumynus be proto. Chrustik tų kukurūzų pokelis pamenu sueidavo vienu kartu praktiškai, šokoladą irgi plytelėmis valgiau. Man padėjo, po kažkurio laiko tapau tiesiog abejinga saldumynams. Ir daugiau toks žvėriškas potraukis ir nebeatsirado man. Dabar suvalgau ir saldainį prie kavos ir torto gabaliuką prie progos, bet neretai išgeriu kavą ir tik tada prisimenu, kad va saldainį dar turėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2014 02 26, 19:30)
Esu jį vartojus labai senai, kai pirmasis chromas tik atsirado. Tada rijau saldumynus be proto. Chrustik tų kukurūzų pokelis pamenu sueidavo vienu kartu praktiškai, šokoladą irgi plytelėmis valgiau. Man padėjo, po kažkurio laiko tapau tiesiog abejinga saldumynams. Ir daugiau toks žvėriškas potraukis ir nebeatsirado man. Dabar suvalgau ir saldainį prie kavos ir torto gabaliuką prie progos, bet neretai išgeriu kavą ir tik tada prisimenu, kad va saldainį dar turėjau  biggrin.gif

viskas, pirksiu ir as ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2014 02 26, 19:30)
Aš kai laiko gan mažai turiu parduotuvėms, užsisakau daugmaž viską e-maximoj. Tikrai susitaupo ir neprisiperki ko nereik. Tik pastaruoju metu jie gerokai apmažino asortimentą, kartais pikta kai ko nerandi. Bet praktiškai vistiek apsieinu su jais.

O visai gerą mankštą (krepšelio nešiojimą parduotuvėj ir paskui maišų nešimą namo) prarandat rankoms pirkdama maistą internetu biggrin.gif Ir šiaip ten man labai didelis minusas, kad nėra daug prekių sudėčių nurodoma, nes visada mėgstu visas etiketes perskaityti prieš pirkdama ką nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 02 27, 06:52)
O visai gerą mankštą (krepšelio nešiojimą parduotuvėj ir paskui maišų nešimą namo) prarandat rankoms pirkdama maistą internetu biggrin.gif Ir šiaip ten man labai didelis minusas, kad nėra daug prekių sudėčių nurodoma, nes visada mėgstu visas etiketes perskaityti prieš pirkdama ką nors  smile.gif

Oj turejau sy yproti su etiketem pries kokiis 4 metus, nepirkdavau maisto kas daug koloriju turedavo doh.gif viska ziuredavau skaitydavau , drauge ipratinau ta paty daryt. biggrin.gif dbr ta darau bet proto ribose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 02 27, 08:11)
Oj turejau sy yproti su etiketem pries kokiis 4 metus, nepirkdavau maisto kas daug koloriju turedavo doh.gif viska ziuredavau skaitydavau , drauge ipratinau ta paty daryt.  biggrin.gif dbr ta darau bet proto ribose smile.gif

Aš ne į kalorijas žiūriu (kažkaip net mintis nekilo) biggrin.gif Skaitau sudėtį, nes manau, kad jei jau moku pinigus už maistą, turėčiau gauti mažiausiai kenksmingą, kokį tik galiu rasti, nežadu mokėti už sunkiai perskaitomus ingridientus biggrin.gif Pastebėjau, kad dažnai brangios ir reklamuojamos firmos deda daugiau sh, negu kokia optima linija unsure.gif Ilgai ieškojau pigių žirnelių konservuotų be cukraus, spėkit, radau, norfos žirnelius, kainuojančius vos virš 2Lt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ixora: 27 vasario 2014 - 08:56
QUOTE(Ixora @ 2014 02 27, 10:54)
Aš ne į kalorijas žiūriu (kažkaip net mintis nekilo)  biggrin.gif Skaitau sudėtį, nes manau, kad jei jau moku pinigus už maistą, turėčiau gauti mažiausiai kenksmingą, kokį tik galiu rasti, nežadu mokėti už sunkiai perskaitomus ingridientus biggrin.gif Pastebėjau, kad dažnai brangios ir reklamuojamos firmos deda daugiau sh, negu kokia optima linija unsure.gif Ilgai ieškojau pigių žirnelių konservuotų be cukraus, spėkit, radau, norfos žirnelius, kainuojančius vos virš 2Lt  biggrin.gif

drinks_cheers.gif su viskuo sutinku, kas parašyta. O geriausia maistą pirkti visai be sudėties smile.gif aišku kai ką neišvengiamai tenka rinktis iš tų su sudėtim, tai geriau sąrašas kuo trumpesnis būtų. O žirneliai dar ir "Cento" be cukraus smile.gif

Šiandien buvo ketvirta T25 treniruotė, man visai patiko, labai gerai, kad nėra daug šuoliukų. Po 25 min būnu šlapia. Ryt laukia dvi treniruotės iš eilės. Nežinau, kaip reiks ištempt doh.gif
Atsakyti
Sveikos, iš kur atsisiųsti "T25 naujesne programa daug cardio "
nes pirmam puslapy nuoroda nebeveikia.. unsure.gif
Atsakyti
Man irgi neveikia, bet čia gal laikinai. Nes iš to puslapio siunčiausi kažką prieš pora valandų, tai veikė. Dabar nebeatidaro. Šiaip Linkomanijoj yra, tik ten daug užima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cushy: 27 vasario 2014 - 13:44
Vis dar neveikia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2014 02 28, 15:46)
Vis dar neveikia  verysad.gif

Bandykit cia http://thepiratebay_...arch/t25/0/99/0

Man buvo priverstine savaite poilsio: kazkoks virusas kabinos, kabinos, bet nepavyko smile.gif uztat vietoj savo mylimos T25 vakarais, sia savaite vartojau citrinas, kaitinau kojas ir dariau virtu bulviu garu inhaliacijas. Facebook'e turiu uzsilaikinus ta sportmeistri Shaun T - tai kiekviena diena jis pasirodo man akyse, sazine tik griauzia, griauzria.. bet tuoj ir vel suoliuosiu kambariuos smile.gif
Atsakyti
Ačiū labai, pavyko parsisiųst. 4u.gif
Atsakyti
Kas patarsite man kokius pratimus. Noriu plokscio pilvuko. Pavasaris reikia matuotis rubus nepatinka i save ziureti. biggrin.gif
Atsakyti