Ilgai ignoravus visokias mitybas specialias ir dietas, visgi apsisprendžiau paskaičiuot kalorijas. Man pasirodė priimtiniausia. Nu koks smagus užsiėmimas Dabar maisto ruošimas tapo tikra atrakcija, kol įgusiu. Bet ir normaliai valgyt gaunasi visai, aš įsivaizdavau didesnį baubą Dar tik 2 dienos kai pradėjau, bet jau matau, kurie produktai visam laikui paliks mūsų namus
QUOTE(immer @ 2014 02 25, 10:30)
Ir į parduotuvę visada susidarau pirkinių sąrašą, kad per daug nesidairyčiau parduotuvėj ten, kur nereikia
Aš kai laiko gan mažai turiu parduotuvėms, užsisakau daugmaž viską e-maximoj. Tikrai susitaupo ir neprisiperki ko nereik. Tik pastaruoju metu jie gerokai apmažino asortimentą, kartais pikta kai ko nerandi. Bet praktiškai vistiek apsieinu su jais.
QUOTE(Albe69 @ 2014 02 26, 11:36)
Girdejau ir as apie chroma, dar mastau pirkt ar ne
Esu jį vartojus labai senai, kai pirmasis chromas tik atsirado. Tada rijau saldumynus be proto. Chrustik tų kukurūzų pokelis pamenu sueidavo vienu kartu praktiškai, šokoladą irgi plytelėmis valgiau. Man padėjo, po kažkurio laiko tapau tiesiog abejinga saldumynams. Ir daugiau toks žvėriškas potraukis ir nebeatsirado man. Dabar suvalgau ir saldainį prie kavos ir torto gabaliuką prie progos, bet neretai išgeriu kavą ir tik tada prisimenu, kad va saldainį dar turėjau