Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

QUOTE(Macadamia @ 2014 02 25, 06:59)
Šaunuolė Ixora  thumbup.gif Sportas motyvuoja neprisivalgyt šlamšto  thumbup.gif
aš pastebėjau, kad kuo daugiau suvalgau vaisių ir daržovių tuo mažiau norisi saldumynų. Sunkiausias laikotarpis atsisakant saldumynų būna iš pat pradžių, kol vyksta abstinencija, iškentus šitą laikotarpį, vėliau priklausomybė dingsta arba labai sumažėja. Kai pagalvoji, kad 1 obuolys turi kalorijų tiek pat kiek šokolado vienas kvadratukas  doh.gif

O tai kokie saldumynai jus taip traukia ??smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 02 25, 07:19)

Mane pavyzdžiui traukia absoliučiai viskas: sausainiai, šokoladas, čipsai ir pan. užkandžiai, nu viskas eina į trasą doh.gif Bet irgi pastebėjau, kad pradėjus sportuoti norisi šlamšto mažiau, nes tiesiog gaila viso triūso. Ir į parduotuvę visada susidarau pirkinių sąrašą, kad per daug nesidairyčiau parduotuvėj ten, kur nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(immer @ 2014 02 25, 11:30)
Mane pavyzdžiui traukia absoliučiai viskas: sausainiai, šokoladas, čipsai ir pan. užkandžiai, nu viskas eina į trasą  doh.gif Bet irgi pastebėjau, kad pradėjus sportuoti norisi šlamšto mažiau, nes tiesiog gaila viso triūso. Ir į parduotuvę visada susidarau pirkinių sąrašą, kad per daug nesidairyčiau parduotuvėj ten, kur nereikia biggrin.gif

Sveikos , mergaites pritariu, kad pradejus sportuoti tikrai visokio s.... biggrin.gif norisi maziau arba visai nesinori , svarbiausia pralaukti pradzioje kol isisvaziuoji sportuoti. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
pradėjau T25. Vienas klausimas- penktadieniais dvi treniruotes iš eilės daryti, ar pvz vieną ryte, kitą vakare?
Atsakyti
QUOTE(immer @ 2014 02 25, 10:30)
Ir į parduotuvę visada susidarau pirkinių sąrašą, kad per daug nesidairyčiau parduotuvėj ten, kur nereikia biggrin.gif

Geras įprotis, tik va parduotuvių problema, kad kaip tik jose prekės specialiai išdėliotos taip, kad pirmiausia į akis kliūtų dalykai, kurių nereikia unsure.gif

Cushy rekomenduojama dvi iš eilės daryti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ixora: 25 vasario 2014 - 10:52
Sveikos smile.gif man atrodo aš priklausoma nuo saldumynų. 1-2-3 dienas iškenčiu, ketvirtą dieną ateina "lomkės" ir neišlaikau.
Bet pats didžiausias "saldumas" man šiandien - po vakar treniruotės taip saldžiai maloniai maudžia raumenis, ir nieko kas saldžiau už bananą nebesinori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 02 25, 10:19)

Labiausiai sausainiai, pyragai, bandelės. Bet nueini į parduotuve, prisiperki vaisių, o kai namuose daugiau nera ka saldaus valgyt, valgai vaisius. Paskui pats organizmas reikalauja vaisiu, o ne sausainių
Papildyta:
QUOTE(buzhiukas @ 2014 02 25, 13:29)
Sveikos smile.gif man atrodo aš priklausoma nuo saldumynų. 1-2-3 dienas iškenčiu, ketvirtą dieną ateina "lomkės" ir neišlaikau.
Bet pats didžiausias "saldumas" man šiandien - po vakar treniruotės taip saldžiai maloniai maudžia raumenis, ir nieko kas saldžiau už bananą nebesinori smile.gif

Svarbiausia ištverti šitas "lomkes", o paskui priklausomybe dingsta. thumbup.gif

Iš tikrųjų patarimai nedaug padės, kol nepasikeis mąstymas ir požiūris į maistą. Tarnaujam savo kūno silnybėms, o paskui papildomus kilogramus turim visur su savim tampytis.
Papildyta:
Va čia geras, kai dalyviai tiek kiek numetė svorio kas savaitę turėjo užsidėti ant rogučių ir užtemti į kalną. O temti rogutėmis svorį yra lengviau nei nešti, o anksčiau juk nešė ant savęs, žiūrėti nuo 45 min. http://www.youtube.c...h?v=txlJQ8UD3R0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Macadamia: 25 vasario 2014 - 11:57
QUOTE(Macadamia @ 2014 02 25, 11:55)
Papildyta:
Va čia geras, kai dalyviai tiek kiek numetė svorio kas savaitę turėjo užsidėti ant rogučių ir užtemti į kalną. O temti rogutėmis svorį yra lengviau nei nešti, o anksčiau juk nešė ant savęs, žiūrėti nuo 45 min. http://www.youtube.c...h?v=txlJQ8UD3R0

bet video, kai paskui sveriasi, pavz ta garbanota mergina, sveria virs 100kg, bet atrodo geriau nei as su 81kg biggrin.gif
Atsakyti
Taigi dėl šio sezono the biggest loser laimėtojos Amerikoj kilo skandalas, kai ji numetė 60proc. savo kūno masės smile.gif Buvo apkaltinta anoreksija ir pan unsure.gif http://s1.ibtimes.co...15-winner_0.PNG aišku, svorio numesta siaubingai daug, bet oda niekur nekabo, galvoju, kad gal ji ir numetė normaliai tą svorį nebadaudama, nes kadangi buvus plaukikė aukšto lygio, USA varžybų įvairių laimėtoja, gal tai įtakojo, nes dažnai atletai priaugtą svorį greitai sugeba numesti smile.gif nors pagalvojus, velnias žino, kaip ten iš tikro ji numetė svorį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ixora: 25 vasario 2014 - 12:53
Sveikos,
galvoju prisijungti , gal karts nuo karto pasivaidensiu cia. Esu 2 vaiku (dvynuku) mama, su svoriu norm, jau grizau i "senas vezias" kilogramais, bet pilvukas ir sonai tai nlb. esu 159 cm, 47 - 48 kg, bet negrazus sonai ir pilvukas kai sedziu. arba kai pavalgius tai aisku figura ne ideali. Gavau dabar steperi, tai pavaikstau nes tai imanoma su vaikais (buna kad lipa kartu ir zingsniuojam). Aisku reiktu pratimukus daryt, bet problema kad vaikai lipa ant galvos, kai tik atsigulu tai jos ant manes krenta biggrin.gif ar yra cia mamyciu sportuojanciu? manau kad tik zingsniuoklis nepades man atsikratyti "sonu" ir pilvuko? bandau aisku priziuret mityba bet cia taip na nenuosirdiziai biggrin.gif
Papildyta:
beje kai buvau dekrete dariau pratimus pagal Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout tai sitas padejo man grizt i forma ir graziai tilpt i savus drabuzius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 02 25, 12:49)
Taigi dėl šio sezono the biggest loser laimėtojos Amerikoj kilo skandalas, kai ji numetė 60proc. savo kūno masės  smile.gif Buvo apkaltinta anoreksija ir pan unsure.gif http://s1.ibtimes.co...15-winner_0.PNG aišku, svorio numesta siaubingai daug, bet oda niekur nekabo, galvoju, kad gal ji ir numetė normaliai tą svorį nebadaudama, nes kadangi buvus plaukikė aukšto lygio, USA varžybų įvairių laimėtoja, gal tai įtakojo, nes dažnai atletai priaugtą svorį greitai sugeba numesti  smile.gif nors pagalvojus, velnias žino, kaip ten iš tikro ji numetė svorį smile.gif

Bet kaip veidas išsiaurėja, visą žavesį praranda doh.gif unsure.gif Absoliučiai kitokie bruožai patapo, tokie vyriški daug daugiau, daug mažiau simpatiška rolleyes.gif Nuo veido jai reikėjo pakankamai nedaug numesti, o kad nukrito doh.gif Nebent dar per laiką atsigaus, stabilizuosis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 02 25, 14:49)
Taigi dėl šio sezono the biggest loser laimėtojos Amerikoj kilo skandalas, kai ji numetė 60proc. savo kūno masės  smile.gif Buvo apkaltinta anoreksija ir pan unsure.gif http://s1.ibtimes.co...15-winner_0.PNG aišku, svorio numesta siaubingai daug, bet oda niekur nekabo, galvoju, kad gal ji ir numetė normaliai tą svorį nebadaudama, nes kadangi buvus plaukikė aukšto lygio, USA varžybų įvairių laimėtoja, gal tai įtakojo, nes dažnai atletai priaugtą svorį greitai sugeba numesti  smile.gif nors pagalvojus, velnias žino, kaip ten iš tikro ji numetė svorį smile.gif

Šita man laimėtoja nelabai simpatiška, tikrai atrodo per liesa. Va 14 sezono laimėtoja Danni - fantastiška thumbup.gif , raumenukai kokie wub.gif http://www.youtube.c...h?v=sm7WN3v5jX8
Atsakyti