Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

[quote=Ixora,2014 02 11, 10:28]
Labas mirksiukas.gif Jūs gal ne daugiabuty gyvenat? Aš šuoliukus ir bildančius pratimus bandau keisti tylesniais, todėl pačių sunkiausių pratimų kartais nedarau su jais, bet šiaip T25 palyginus su Insanity šituo labai man patinka, nes nėra tiek šuolių thumbup.gif Dėl potraukio anglims užjaučiu, čia jau rimtai šito reikalo sunku atsikratyti, kaip kokia priklausomybė unsure.gif

Gyvenu daugiabuty.. del to sportuoju basa - pripratau taip, pedu neskauda ir bildejimo maziau. Kaimynai nesiskunde dar, bet as sportuoju iskart po darbo, jie gal dar negrize buna.

Insanity daugiau suoliu? .. blogai blogai, nes po T25 ketinau i ja pereit. Ir beje, man irgi jau norisi papildomai sporto, tai daznai darau po 2 T25 treniruotes.
Papildyta:
QUOTE(kvartetas @ 2014 02 11, 13:06)
Paskaiciau cia jusu siek tiek plepaliukus gal kokius pirmus 20psl.
Noreciau ir as pameginti sportuoti namie. Aplamai niekada nesportuodavau, nei saleje, nei namie. Nesu nustukusi ar stora, bet kunas paglebes. Patarkit nuo kurios programos geriau pradeti. Neturiu jokiu hanteliu ar kitu priedu. Kilimeli rasciau.

O taip pat labai domintu pries pradedant kokius pratimus pasidaryt apsilimui. Labai lauksiu jusu patarimu. 4u.gif. Uzveskit ant kelio pradedanciaja blush2.gif

Labas vakaras, as irgi siulyciau Shred. Tik svarmenu ten reikes, bet as pati, kai ja dariau, apsiejau su buteliukais vandens. sekmes smile.gif
Atsakyti
Noriu keliauti Insanity beveik šuolių karalius biggrin.gif iš programų, kuriomis domėjausi tik Asylum I ir II šuolių dar daugiau, viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl Insanity nebedarau, nes gaila kaimynams bildėti, o jei šuolių nedarai, tai jau ir dalis mankštos "nusimeta" smile.gif Bet jei žinočiau, kad konkrečiu momentu kaimynų nebūna bute, tai tikrai vėl imčiausi Insanity biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2013 10 01, 11:05)

Praejusia savaite dariau kuno analize: riebalai, vanduo, kaulu svoris ir t,.t...

kiek toks dalykas kainuoja ir kur? blush2.gif
Atsakyti
Parsisiunciau as sred 30 day su rusisku vertimu. Vakar pirma treniruote pabandziau. Kaikuriu pratimu neistengiau iveikti (atsispaudimu, rankos ziuriu ziauriai silpnos). Siandien vaikstau/seduosi/stojuosi kaip invalidas, viskas skauda. Mankstos siandien nebedariau. Paziuresiu , bet manyciau man pradziai uzteks ir kas antra diena....
Ka jus patartumet? Kankinti save vistiek, nors ir skauda?
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2014 02 17, 00:11)
Parsisiunciau as sred 30 day su rusisku vertimu. Vakar pirma treniruote pabandziau. Kaikuriu pratimu neistengiau iveikti (atsispaudimu, rankos ziuriu ziauriai silpnos). Siandien vaikstau/seduosi/stojuosi kaip invalidas, viskas skauda. Mankstos siandien nebedariau. Paziuresiu , bet manyciau man pradziai uzteks ir kas antra diena....

Sveiki, labai pazistama situacija (man irgi tik pradejus Shred'a taip buvo: visa savaite siaubingai skaudejo, nors buvau tokia siaip sau sportuojanti). Bet as patarciau nedaryti pertrauku. Nes sako, jei raumenims ir toliau daromas kruvis (nors truputi), jie pripranta, ir greiciau nebeskauda. O jei jus juos apkraunat, tada jums skauda, tada jus duodat jiem petrauka, po jos vel apkraunat, jums vel skauda... uzburtas ratas. Diena po intensyvios treniruotes mankstinkintes vos vos, palengvinta, paletinta, daugiau toki tempimu. Mano nuomone tokia, o jus ziurekites, ar tikrai tikrai tikrai organizmas jumu praso pertraukos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ixora @ 2014 02 13, 20:37)
Noriu keliauti Insanity beveik šuolių karalius biggrin.gif iš programų, kuriomis domėjausi tik Asylum I ir II šuolių dar daugiau, viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl Insanity nebedarau, nes gaila kaimynams bildėti, o jei šuolių nedarai, tai jau ir dalis mankštos "nusimeta" smile.gif Bet jei žinočiau, kad konkrečiu momentu kaimynų nebūna bute, tai tikrai vėl imčiausi Insanity  biggrin.gif

Zinot, tie kaimynai, vidiniai kompleksai, issigalvojimai.. juk faina, kad sportuoju, na ir kas, kad namie, ar ne? kaip tik, jei ko paklausi, kodel nesportuoji, sako, neturiu sporto klubui pinigu. o namie? namie eik tu, nesamone, neturiu tiek valios. O AS TURIU VALIOS, TAI VALIO! tik kazkodel labai daznai, del nesuprantamu priezasciu, kad niekas neisgirstu (kaimynai:D), slopinu save, sokineju zemiau, begu leciau..

man sitas forumas ir jus, sportuojancios namie merginos, ipuciat ramybes ir sveiko proto smile.gif aciu smile.gif
Atsakyti
Del kaimynu - ir as tos pacios nuomones, nieko jiems nenutiks, pakentes valandele, o gal net ir nepastebes dienos triuksme wink.gif
Jug ne 12 val nakties sokinejat, kai visi miega, o kol zmones nemiega, tai ta valandele padunksejimo virs galvos, tikrai neturetu buti baisus blogis g.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2014 02 16, 23:11)

Iš savo patirties galiu pasakyti, kad pradėjus sportuoti kitą dieną visada skauda raumenis, tačiau, jei juos normaliai pratempiu, skausmas praeina ir vėl galiu normaliai sportuoti smile.gif Taip buvo su pirma insanity mankšta - labai skaudėjo raumenis kitą dieną, vos paėjau, tai dėl to skausmo ir nedariau porą dienų mankštos. Blogai pasielgiau, nes raumenis skaudėjo savaitę biggrin.gif paskui padariau gana ilgą pertrauką ir vėl pradėjus antrą kartą daryti insanity nuo pradžių vėl raumenis skaudėjo, bet kitą dieną vėl normaliai pasportavau, pratempiau raumenis ir praėjo skausmas po 2 dienų smile.gif
Taigi, jei bijot sportuoti, nors normalų tempimą būtinai padarykit - atlėgs skausmas mirksiukas.gif

QUOTE(noriu_keliauti @ 2014 02 17, 08:22)
Zinot, tie kaimynai, vidiniai kompleksai, issigalvojimai.. juk faina, kad sportuoju, na ir kas, kad namie, ar ne? kaip tik, jei ko paklausi, kodel nesportuoji, sako, neturiu sporto klubui pinigu. o namie? namie eik tu, nesamone, neturiu tiek valios. O AS TURIU VALIOS, TAI VALIO! tik kazkodel labai daznai, del nesuprantamu priezasciu, kad niekas neisgirstu (kaimynai:D), slopinu save, sokineju zemiau, begu leciau..

man sitas forumas ir jus, sportuojancios namie merginos, ipuciat ramybes ir sveiko proto smile.gif aciu smile.gif

Jei per tris metus dar nesiskundė, tai spėju, kad apsiprato jau biggrin.gif Man namie kaip tik lengviau sportuoti, nereikia stovėti eilėse prie treniruoklių ar trenktis per pusę miesto iki salės, atsikeli ir eini iškart sportuoti, pačios kūno svoris - puikiausias universalus treniruoklis biggrin.gif

O man šiandien smagi diena, pradedu gamma fazę, baigėsi cardio, muštruosiu raumenis dabar, permečiau akimis pratimus, tai labai patiko showoff.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ixora: 17 vasario 2014 - 09:42
Laba diena, noriu pradeti sportuoti namuose ax.gif
Gal, kuri is Jusu zinote is kur atsisiusti Jillian Michaels 30 day shred video? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciukas23 @ 2014 02 17, 16:11)
Laba diena, noriu pradeti sportuoti namuose  ax.gif
Gal, kuri is Jusu zinote is kur atsisiusti Jillian Michaels 30 day shred video? Aciu  4u.gif

galima ir nesisiust yra youtubej\
http://www.youtube.c...h?v=1Pc-NizMgg8 1levelis
http://www.youtube.c...h?v=yi5mdHCN81c 2 levelis
http://www.youtube.c...h?v=_JGtSuIQ0UI visi trys leveliai
Atsakyti
QUOTE(Macadamia @ 2014 02 17, 15:42)

Aciu, youtube radau, bet namie interneto neturiu, tai mastau gal yra kazkur kur isirasyti galima ax.gif
Atsakyti
As siunciausi is torentu. Buvo pasirinkti anglu ar rusu kalbomis.
Atsakyti
Dar turiu 1klausima apie Jillian Michaels 30 day shred. Video kalba, kad yra 3lygiai pagal pratimu sudetinguma. Nieko nesako kiek reikia laiko daryt pratimus pagal pirmaji lygi, ir kada jau pereiti i antraji.
Na snd pasportavau velgi. Pokolkas nejauciu, kad skaudetu labiau drinks_cheers.gif . Ziuresim kas bus rytoij ax.gif .
Atsakyti