Labas Jūs gal ne daugiabuty gyvenat? Aš šuoliukus ir bildančius pratimus bandau keisti tylesniais, todėl pačių sunkiausių pratimų kartais nedarau su jais, bet šiaip T25 palyginus su Insanity šituo labai man patinka, nes nėra tiek šuolių Dėl potraukio anglims užjaučiu, čia jau rimtai šito reikalo sunku atsikratyti, kaip kokia priklausomybė
Gyvenu daugiabuty.. del to sportuoju basa - pripratau taip, pedu neskauda ir bildejimo maziau. Kaimynai nesiskunde dar, bet as sportuoju iskart po darbo, jie gal dar negrize buna.
Insanity daugiau suoliu? .. blogai blogai, nes po T25 ketinau i ja pereit. Ir beje, man irgi jau norisi papildomai sporto, tai daznai darau po 2 T25 treniruotes.
Papildyta:
QUOTE(kvartetas @ 2014 02 11, 13:06)
Paskaiciau cia jusu siek tiek plepaliukus gal kokius pirmus 20psl.
Noreciau ir as pameginti sportuoti namie. Aplamai niekada nesportuodavau, nei saleje, nei namie. Nesu nustukusi ar stora, bet kunas paglebes. Patarkit nuo kurios programos geriau pradeti. Neturiu jokiu hanteliu ar kitu priedu. Kilimeli rasciau.
O taip pat labai domintu pries pradedant kokius pratimus pasidaryt apsilimui. Labai lauksiu jusu patarimu. . Uzveskit ant kelio pradedanciaja
Noreciau ir as pameginti sportuoti namie. Aplamai niekada nesportuodavau, nei saleje, nei namie. Nesu nustukusi ar stora, bet kunas paglebes. Patarkit nuo kurios programos geriau pradeti. Neturiu jokiu hanteliu ar kitu priedu. Kilimeli rasciau.
O taip pat labai domintu pries pradedant kokius pratimus pasidaryt apsilimui. Labai lauksiu jusu patarimu. . Uzveskit ant kelio pradedanciaja
Labas vakaras, as irgi siulyciau Shred. Tik svarmenu ten reikes, bet as pati, kai ja dariau, apsiejau su buteliukais vandens. sekmes