Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

QUOTE(Albe69 @ 2014 02 03, 23:47)
Sveikos mirksiukas.gif

Po beveik savaites pertraukos grystu prie sporto smile.gif
Siandien pradejau JM Body Revolution, bet man pasirode mazai tai dar ir JM Killer ABS padariau  biggrin.gif Nezinau, labai lengvai man ejos, net nesuprakaitavau beveik. Nepalyginsi su Insanity schmoll.gif
Galvoju, kad gal reiktu T25 pabandyt vel, ten daugiau veiksmo manyciau g.gif Beje, gal kuri turi T25 tvarkarasti? Nes as treniruotes turiu, o kada kokia daryt nezinau  ax.gif
Ir dar bandau gryst prie sveikos mitybos + pradejau skaiciuot kalorijas biggrin.gif Norejau paziuret, ar svoris laikosi del to kad per mazai, ar per daug valgau. Visgi truputeli per daug blush2.gif

Body revolutios stipresnes treniruotes nuo 5-6 ar 7-8.
Aš ir bandau susireguliuot mitybą, kalorijų neskaičiuoju, sunku man su jom! Stengsiuos valgyt pagal knygą "Valgyk, kad gyventum", žiūrėsiu kokio stiprumo mano valia biggrin.gif Tai ne dieta, tai yra mityba visam gyvenimui. Kalorijų skaičiuot nereik, reik daug valgyt, o svoris turi krist.
T25 Alfa grafikas
1 savaitė
Cardio
Speed 1.0
Total body circuit
Ab intervals
Cardio & lower focus
poilsis
stretch
2 savaitė
cardio
Total body circuit
Speed 1.0
cardio
lower focus & ab interval
poilsis
stretch
3 savaite
total body circuit
speed 1.0
lower focus
cardio
total body circuit & ab intervals
poilsis
stretch
4 savaite
cardio
total body circuit
lower focus
total body circuit
ab interval & speed 1.0
poilsis
stretch
5 savaite
total body circuit
ab intervals
total body circuit
cardio
total body circuit & lower focus
poilsis
stretch

Atsakyti
Labas vakaras smile.gif Albe69 jei nori, gali į až parašyti savo email, atsiųsčiau visų fazių kalendorius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Macadamia @ 2014 02 04, 15:43)

T25 Alfa grafikas

4u.gif

QUOTE(Ixora @ 2014 02 04, 22:35)
Labas vakaras  smile.gif Albe69 jei nori, gali į až parašyti savo email, atsiųsčiau visų fazių kalendorius  mirksiukas.gif

Parasiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pasportavau, tai sakau uzsuksiu pas jus ax.gif Jau savaitele sportuoju pagal JM Body Revolution... Lengvoka man, tai dar ir kitus pratimus darau. Siandien sportavau pagal T25, tai thumbup.gif Pries pora men bandziau, bet man pasirode per sunku, o dabar pats tas thumbup.gif

Tik duokit man velniu del maisto. Niekaip negaliu susiimt, vis saldumynai prisivilioja mane blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 02 09, 22:27)
Sveikos 4u.gif

Pasportavau, tai sakau uzsuksiu pas jus ax.gif Jau savaitele sportuoju pagal JM Body Revolution... Lengvoka man, tai dar ir kitus pratimus darau. Siandien sportavau pagal T25, tai  thumbup.gif Pries pora men bandziau, bet man pasirode per sunku, o dabar pats tas thumbup.gif

Tik duokit man velniu del maisto. Niekaip negaliu susiimt, vis saldumynai prisivilioja mane blush2.gif  doh.gif

Labas smile.gif as siandien perejau i T25 Beta faze. Kaskart po treniruotes kaip po pirties - bunu visa slaput slaputele, bet jau kuris laikas padarau treniruotes pilnumoj, praktiskai viska, ka daro "stiprieji", tik kartais leciau. Kaip kitoms sekasi?

Butent del mitybos ir rezultatai manieji ne tokie zymus. Man ne saldumynai, o bandeliniai-duoniniai angliavandeniai kankina. Va ir dabar sedziu ir kovoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu_keliauti @ 2014 02 10, 20:31)
Labas smile.gif as siandien perejau i T25 Beta faze. Kaskart po treniruotes kaip po pirties - bunu visa slaput slaputele, bet jau kuris laikas padarau treniruotes pilnumoj, praktiskai viska, ka daro "stiprieji", tik kartais leciau. Kaip kitoms sekasi?

Butent del mitybos ir rezultatai manieji ne tokie zymus. Man ne saldumynai, o bandeliniai-duoniniai angliavandeniai kankina. Va ir dabar sedziu ir kovoju biggrin.gif

Bandeles dar kaip bandeles, galiu ir nevalgyt tu, bet va sokolado tai niekaip negaliu atsisakyt doh.gif
As siandien po T25 ir padariau dar insanity viena treniruote thumbup.gif Vis man mazai, nors siandien turejo but laisva diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu_keliauti @ 2014 02 10, 20:31)

Labas mirksiukas.gif Jūs gal ne daugiabuty gyvenat? Aš šuoliukus ir bildančius pratimus bandau keisti tylesniais, todėl pačių sunkiausių pratimų kartais nedarau su jais, bet šiaip T25 palyginus su Insanity šituo labai man patinka, nes nėra tiek šuolių thumbup.gif Dėl potraukio anglims užjaučiu, čia jau rimtai šito reikalo sunku atsikratyti, kaip kokia priklausomybė unsure.gif

QUOTE(Albe69 @ 2014 02 10, 21:29)
Bandeles dar kaip bandeles, galiu ir nevalgyt tu, bet va sokolado tai niekaip negaliu atsisakyt doh.gif
As siandien po T25 ir padariau dar insanity viena treniruote thumbup.gif Vis man mazai, nors siandien turejo but laisva diena biggrin.gif

Labas rytas, nusipirkit juodo gero šokolado, kuriame daug kakavos, tai to ir norit daug neis suvalgyti, o vienas gabaliukas niekam nepakenkė biggrin.gif

O man liko viena savaitė ir pereisiu į pure gamma fazę, mačiau, kad ten raumenims darbo duodamaa labai daug, o tokia normali cardio mankšta tik viena tėra clap.gif

Artėja pavasaris, turėtų pradėti norinčių sportuoti keturgubėti prieš vasarą, kaip ir kiekvienąmet biggrin.gif
Atsakyti
Paskaiciau cia jusu siek tiek plepaliukus gal kokius pirmus 20psl.
Noreciau ir as pameginti sportuoti namie. Aplamai niekada nesportuodavau, nei saleje, nei namie. Nesu nustukusi ar stora, bet kunas paglebes. Patarkit nuo kurios programos geriau pradeti. Neturiu jokiu hanteliu ar kitu priedu. Kilimeli rasciau.

O taip pat labai domintu pries pradedant kokius pratimus pasidaryt apsilimui. Labai lauksiu jusu patarimu. 4u.gif. Uzveskit ant kelio pradedanciaja blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 11 vasario 2014 - 12:07
Jungiuosi ir aš.Vakar padariau 8min ABS ir buns workout,kojų raumenis jau jaučiu šįryt,pilvas dar nieko.Intensyvumo kaip pradedančiai pratimuose tikrai užtenka. Taip pat bėgioju...
Na tikiuosi valios užteks iki vasaros ir džiaugsiuos stipresniu ir dailesniu kūnu ir geresne savijauta bigsmile.gif
Svorio numest nereikia,tik išryškint raumenis smile.gif
Geros dienos ir treniruočių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2014 02 11, 12:06)
Paskaiciau cia jusu siek tiek plepaliukus gal kokius pirmus 20psl.
Noreciau ir as pameginti sportuoti namie. Aplamai niekada nesportuodavau, nei saleje, nei namie. Nesu nustukusi ar stora, bet kunas paglebes. Patarkit nuo kurios programos geriau pradeti. Neturiu jokiu hanteliu ar kitu priedu. Kilimeli rasciau.

O taip pat labai domintu pries pradedant kokius pratimus pasidaryt apsilimui. Labai lauksiu jusu patarimu. 4u.gif. Uzveskit ant kelio pradedanciaja blush2.gif

Labas, kaip pradedančiai siūlau Jillian Michaels 30 day shred, ten kartu su apšilimu pratimai yra mirksiukas.gif Man atrodo, kad ten nereikia su svarmenimis dirbti, bet galiu klysti smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš taip pat esu sporto namuose gerbėja smile.gif Šiuo metu mankštinosi pagal programas pagimdžiusioms, mano pagrandukui tik 4 mėnesiai. Labai patinka Cindy Crowford "New dimensions" ir neseniai atrasta treniruotė "Fabulously fit moms", kurią galima daryti su kūdikiu ant rankų - mažajam labai patinka smile.gif o man nelieka pasiteisinimo kad nėra laiko pasportuoti wink.gif Prieš nėštumą patiko Debbie Siebers "Slim in 6 Rapid Results" 2010 m.: yra kelios dalys, nuo lengvesnės 30 min. iki 1 val. sudėtingesnių, skirtingai nei J. Michaels treniruotėse - nėra šuoliukų, lengviau kelių sąnariams. Rezultatai, derinant su mityba, taip pat buvo geri. Rekomenduočiau pradedančiosioms.
Taip pat labai patinka Cathe Friedrich - "Low Impact Series" thumbup.gif rinkinyje yra intensyvi "Afterburn" treniruotė be šuoliukų, treniruotė turinčioms namie dviratį-treniruoklį, joga ir kt.
Visas šias treniruotes galima rasti rutracker.org torentuose, gal kam pravers 4u.gif

O čia keletas internetinių nuorodų:
http://www.fitnessblender.com/ - yra treniruočių paieška pagal sudėtingumo lygį, pobūdį, trukmę, turimą sportinį inventorių ir pan.
http://www.youtube.com/user/Gymra1

Atsakyti
Noriu paklausti, ar yra merginu, praktikuojančių stepo treniruotes namuose? Norejau pasidometi, ką iš pagalbinio inventoriaus (buitinio) galima panaudoti vietoj stepo? 4u.gif Ačiū
Atsakyti