QUOTE(Albe69 @ 2014 02 03, 23:47)
Sveikos
Po beveik savaites pertraukos grystu prie sporto
Siandien pradejau JM Body Revolution, bet man pasirode mazai tai dar ir JM Killer ABS padariau Nezinau, labai lengvai man ejos, net nesuprakaitavau beveik. Nepalyginsi su Insanity
Galvoju, kad gal reiktu T25 pabandyt vel, ten daugiau veiksmo manyciau Beje, gal kuri turi T25 tvarkarasti? Nes as treniruotes turiu, o kada kokia daryt nezinau
Ir dar bandau gryst prie sveikos mitybos + pradejau skaiciuot kalorijas Norejau paziuret, ar svoris laikosi del to kad per mazai, ar per daug valgau. Visgi truputeli per daug
Po beveik savaites pertraukos grystu prie sporto
Siandien pradejau JM Body Revolution, bet man pasirode mazai tai dar ir JM Killer ABS padariau Nezinau, labai lengvai man ejos, net nesuprakaitavau beveik. Nepalyginsi su Insanity
Galvoju, kad gal reiktu T25 pabandyt vel, ten daugiau veiksmo manyciau Beje, gal kuri turi T25 tvarkarasti? Nes as treniruotes turiu, o kada kokia daryt nezinau
Ir dar bandau gryst prie sveikos mitybos + pradejau skaiciuot kalorijas Norejau paziuret, ar svoris laikosi del to kad per mazai, ar per daug valgau. Visgi truputeli per daug
Body revolutios stipresnes treniruotes nuo 5-6 ar 7-8.
Aš ir bandau susireguliuot mitybą, kalorijų neskaičiuoju, sunku man su jom! Stengsiuos valgyt pagal knygą "Valgyk, kad gyventum", žiūrėsiu kokio stiprumo mano valia Tai ne dieta, tai yra mityba visam gyvenimui. Kalorijų skaičiuot nereik, reik daug valgyt, o svoris turi krist.
T25 Alfa grafikas
1 savaitė
Cardio
Speed 1.0
Total body circuit
Ab intervals
Cardio & lower focus
poilsis
stretch
2 savaitė
cardio
Total body circuit