Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 21, 17:37)
reikia eiti i private home folderi

Radau mirksiukas.gif tavo pilvukas wub.gif

Nebemoku kaip istrint albuma savo , sukurciau prie visu . doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 10 21, 19:49)
Radau  mirksiukas.gif tavo pilvukas  wub.gif

Nebemoku kaip istrint albuma savo , sukurciau prie visu . doh.gif

Ištryniau. Žinau, kad įmanoma perkelti iš vienos vietos į kitą, bet niekaip nepavyko blush2.gif Kurk iš naujo.

Beje abiejų pilvukai beveik tobuli smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 10 22, 09:35)
Ištryniau. Žinau, kad įmanoma perkelti iš vienos vietos į kitą, bet niekaip nepavyko  blush2.gif Kurk iš naujo.
Beje abiejų pilvukai beveik tobuli smile.gif  wub.gif

Man iki tobulumo dar labai toli mirksiukas.gif sukuriau is naujo albumeni, ir keliau plius dar viena foto :)Tavo foto nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 10 22, 18:34)
Man iki tobulumo dar labai toli mirksiukas.gif  sukuriau is naujo albumeni, ir keliau plius dar viena foto :)Tavo foto nematau  g.gif

karalinda, esi labai graziu bruozu:)

pilvas thumbup.gif matosi, kad dirbi:)
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 23, 16:04)
karalinda, esi labai graziu bruozu:)

pilvas  thumbup.gif matosi, kad dirbi:)

Aciu blush2.gif As dar labai stengiuosi dirbti ant uzpakaliuko , lb grazu .. man tie apvalus zandukai . Nuo sporto pradzios jie pakilo biski blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kur dingo , visos ? Vasara cia musu buvo tiek daug ..
O dbr Temute apmire visiskai .. biggrin.gif

As siandiena ilesiuosi nuo sales , tai namie darysiu JM 6pack bigsmile.gif
Salei kargts nuo karto pasiboksuoju , tai zinokit nieko nera geriau.. super cardio thumbup.gif slapia bunu visa biggrin.gif
Atsakyti
Sportuojam kasdien saziningai 4u.gif

Atsakyti
Taip, ir kaip sekasi? Aš turbut tik namie prisiversiu, labai daug laiko pasitaupo, kol nuvažiuosi i sporto sale, kol pasportuosi, o čia ant kilimelio sau ir sportuoji. Svarbu, kad tai pataptu įpročiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo li-li: 31 spalio 2013 - 10:36
Sveikos sportininkes. As sia savaite pass...Praejusia savaite pasidariau keturias trenkes pagal F25, Insanity, o sia savaite nei vienos, nes naktys tokios pagerintos..
Atsakyti
Labas
QUOTE(Mopsyte @ 2013 10 31, 18:03)
Sveikos sportininkes. As sia savaite pass...Praejusia savaite pasidariau keturias trenkes pagal F25, Insanity, o sia savaite nei vienos, nes naktys tokios pagerintos..

Tai kū veiki? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 10 31, 21:00)
Labas

Tai kū veiki? hihihi.gif

Mano mazasis sunelis smile.gif . Kartais jam rytas prasideda 5 ryto, 3 nakties, 7 ryto...
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2013 10 31, 20:15)
Mano mazasis sunelis smile.gif . Kartais jam rytas prasideda 5 ryto, 3 nakties,  7 ryto...

Mat kaip smile.gif O aš jau maniau, kad baliai, festivaliai... 59.gif
Atsakyti