Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

QUOTE(Sensoria @ 2014 01 28, 21:43)
Laba vakara 4u.gif
gal galėtume patarti  help.gif  pastaruoju metu daug priaugau svorio noriu numesti  verysad.gif  ir nežinau nuo kuo pradėti  g.gif , man jau 38 metai fiziškai neesu labai ištverminga bandžiau Jillian Michaels 30 dienu , bet perskaičiau kad geresni rezultatą gausiu jeigu nemažiau nei 30 min sportuosiu dabar jau nuo  šeštadienio sportuoju pagal  Banish Fat, Boost Metabolism Jilian Michaels.Gal galėtume patarti pagal kokia programa užsiiminėti kad galėčiau gauti geresni rezultatą. fitness3.gif ?Iš anksto širdingai dėkoju ir ne kantrai lauksiu Jūsų patarimu. wub.gif

o tai kas daugiau patinka cardio ar weight training?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 01 29, 20:29)
o tai kas daugiau patinka cardio ar weight training?

Labutis 4u.gif

blush2.gif šitoje srityje esu naujoke ir ax.gif nelabai žinau kuo šitie dalykai skiriasi, norisi nuo užpakaliuko ir kojų rebaliuko atsikratyti ir aišku nuo pilvuko, kadangi sėdimas darbas greitai pastorėjau. verysad.gif .Suprantu kad reikia įdeti daug pastangą, kad nors kažkiek numesti svorio, bet butų labai skaudu jeigu parinksiu netinkamus pratimus ir neko nepaseksiu. blink.gif
Atsakyti
Sensoria ar tvarkingai valgot? Nes jei valgysit beleką ir sportuosit, svoris arba visai nekris arba kris vėžlio greičiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensoria @ 2014 01 29, 21:36)
Labutis 4u.gif

blush2.gif šitoje srityje esu naujoke ir  ax.gif nelabai žinau kuo šitie dalykai skiriasi, norisi nuo užpakaliuko ir kojų rebaliuko atsikratyti ir aišku nuo pilvuko, kadangi sėdimas darbas greitai pastorėjau. verysad.gif .Suprantu kad reikia įdeti daug pastangą,  kad nors kažkiek numesti svorio, bet butų labai skaudu jeigu parinksiu netinkamus pratimus ir neko nepaseksiu. blink.gif

Kaip nepasieksit, o ko verta geresne savijauta? smile.gif Pas mane taip pat sedimas darbas, kencia nuo to subine, slaunys, pilvas doh.gif Nors as virsvorio neturiu, bet nieko nesiimant vaizdelis gali tapti labai nekoks. Man dar nugara skaudedavo sedint darbe, pradejus sportuot dingo visi skausmai thumbup.gif
Pritariu del mitybos, sportuojant ir valgant bele ka, svoris tikrai nekris turbo greiciu zemyn. Reikia bent kazkiek pasistengt prisiziuret maista, nors man pradejus sportuoti tas kazkaip naturaliai gaunasi, pasportuoji ir automatikai jau nekyla noras prisiryt, juk gaila sporto tada bus.
Manau, svarbu pasirinkt tinkama sau treniruote, kuri patiktu ir tiktu, kas is to jei kiekviena diena su nerimu lauksi treniruotes kuri tau nepatiks, vargins, po kurios tik i lova noresis griut, tai ir treniruote turi butu nei per trumpa ir ne per ilga, ir teikti na jei ne malonuma tai bent nekancia biggrin.gif
O as manau Jillian Michaels 30 day shared turbut? pradziai pats tas, jei tik patinka treniruotes. Ar raumenukus skauda po treniruociu? As kaip tik ipusejau sia programa, man ji labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2014 01 30, 17:10)
Kaip nepasieksit, o ko verta geresne savijauta?  smile.gif  Pas mane taip pat sedimas darbas, kencia nuo to subine, slaunys, pilvas doh.gif Nors as virsvorio neturiu, bet nieko nesiimant vaizdelis gali tapti labai nekoks. Man dar nugara skaudedavo sedint darbe, pradejus sportuot dingo visi skausmai  thumbup.gif
Pritariu del mitybos, sportuojant ir valgant bele ka, svoris tikrai nekris turbo greiciu zemyn. Reikia bent kazkiek pasistengt prisiziuret maista, nors man pradejus sportuoti tas kazkaip naturaliai gaunasi, pasportuoji ir automatikai jau nekyla noras prisiryt, juk gaila sporto tada bus.
Manau, svarbu pasirinkt tinkama sau treniruote, kuri patiktu ir tiktu, kas is to jei kiekviena diena su nerimu lauksi treniruotes kuri tau nepatiks, vargins, po kurios tik i lova noresis griut, tai ir treniruote turi butu nei per trumpa ir ne per ilga, ir teikti na jei ne malonuma tai bent nekancia  biggrin.gif
O as manau Jillian Michaels 30 day shared turbut? pradziai pats tas, jei tik patinka treniruotes. Ar raumenukus skauda po treniruociu?  As kaip tik ipusejau sia programa, man ji labai patinka.

Kaip paklausote apie mityba susimuščiau g.gif aišku nera tokia jau tvarkinga bet tikrai ne valgau jau taip nesaikingai, bet viena beda apie 18 grižtu namo ir vėlyva vakariene : pora sumuštinių. Saldumynų nedidele gerbėja bet 2-3 saldainius per diena suvalgau pora kartu per savaite kadangi vaišina kolegas negražu atsisakyti, arbata be cukraus geriu.Aišku dabar reikes daugiau skirti dėmesio mitybai.
Kiek skaičiau kad aktyvus riebalų deginimas prasideda pradėjus sportuoti maždaug po 25 minučių todėl ir nežinau kokia treniruote pasirinkti ir prašau Jūsų patarimų.I dar keista kad sunku atlikinėti pratimus bet raumenukai neskauda, gal kažką ne taip darau, nors stengiuosi viską atlikti kaip jie rodo ir pratimai tikrai nelengvi kaip man, bet po treniruotes tikrai geresne savijauta.
Pietauju apie 12 val. grižtu namo pailsiu kažkiek ir pradedu sportuoti, bet klausymas prieš treniruote ar po jos galima kažką užkasti koki vaisių arba geriau vandenį išgerti? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensoria: 30 sausio 2014 - 20:03
QUOTE(Melajja @ 2014 01 30, 17:10)
O as manau Jillian Michaels 30 day shared turbut? pradziai pats tas, jei tik patinka treniruotes. Ar raumenukus skauda po treniruociu?  As kaip tik ipusejau sia programa, man ji labai patinka.

pritariu del 30 days shred, pradziai tai puiki treniruote

QUOTE(Sensoria @ 2014 01 30, 20:58)
Kaip paklausote apie mityba susimuščiau g.gif aišku nera tokia jau tvarkinga bet tikrai ne valgau jau taip nesaikingai, bet  viena beda apie 18 grižtu namo ir vėlyva vakariene : pora sumuštinių. Saldumynų nedidele gerbėja bet 2-3 saldainius per diena suvalgau pora kartu per savaite kadangi vaišina kolegas negražu atsisakyti, arbata be cukraus geriu.Aišku dabar reikes daugiau skirti dėmesio  mitybai.
Kiek skaičiau kad  aktyvus riebalų deginimas prasideda pradėjus sportuoti maždaug po 25 minučių todėl ir nežinau kokia treniruote pasirinkti ir prašau Jūsų patarimų.I dar keista kad sunku atlikinėti pratimus  bet raumenukai neskauda, gal kažką ne taip darau?Pietauju apie 12 val. grižtu namo pailsiu kažkiek ir pradedu sportuoti, bet klausymas prieš treniruote ar po jos galima  kažką užkasti koki vaisių arba geriau vandenį išgerti? wub.gif

vengit baltu miltu angliavandeniu, cukringu vaisiu, kartais jau geriau arbata su cukrumi nei vynuoges pvz.
pries treniruote galima uzkasti angliavandeniu daugiau, pries 1 - 2 val. duos energijos, po treniruotes geriau baltymu daugiau, angliav. reikia ziureti kokius jau.

vakare sumustiniu tikrai reiketu atsisakyti, nes visos bulkos duonos eina i pilva, galit daryti kad ir 1000 atsilenkimu ar kitu pratimu pilvo presui, bet jei valgysit angliavandenius, greitai skylancius, baltu miltu gaminius ir t.t. tada ant pilvo nebus kaladeliu.

O siaip daugiau del mitybos, yra atskira tema mityba sportuojant. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O as apsirgau, tai sportu net nekvepia doh.gif Na, bet ta proga bus sioks toks poilsis kunui, nes jau jauciasi, kad 6 dienu per savaite per daug truputi ax.gif
Atsakyti
Sveikatytės Jums 4u.gif Poilsio irgi reikia, bet linkiu greičiau vėl galėt sportuot 4u.gif
Atsakyti
Ačiu, kad išklausete ir už patarimus aciuks.gif aciuks.gif sportuosiu ir peržiūrėsiu savo valgiarašti wub.gif gal ir pavyks kažkiek numesti svorio blush2.gif
Jums sveikatos ir geros nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Iškasiau youtube'ėj labai fainą vyruką, kuris veda jogos ir pilates pratimus, tai pabandžiau jogą pradedantiesiems - gerai pratempė raumenis thumbup.gif , nes kartą per savaitę normalaus tempimo man mažoka smile.gif https://www.youtube....user/methodyoga jei kam įdomu čia visas kanalas jo, yra ir labiau pažengusiems mankštų ax.gif Tik gaila, kad kartais asanas labai greitai keičia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 02 01, 20:37)
Labas vakaras  4u.gif Iškasiau youtube'ėj labai fainą vyruką, kuris veda jogos ir pilates pratimus, tai pabandžiau jogą pradedantiesiems - gerai pratempė raumenis  thumbup.gif , nes kartą per savaitę normalaus tempimo man mažoka  smile.gif  https://www.youtube....user/methodyoga jei kam įdomu čia visas kanalas jo, yra ir labiau pažengusiems mankštų  ax.gif Tik gaila, kad kartais asanas labai greitai keičia  unsure.gif

Ačiū už nuorodą wink.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Po beveik savaites pertraukos grystu prie sporto smile.gif
Siandien pradejau JM Body Revolution, bet man pasirode mazai tai dar ir JM Killer ABS padariau biggrin.gif Nezinau, labai lengvai man ejos, net nesuprakaitavau beveik. Nepalyginsi su Insanity schmoll.gif
Galvoju, kad gal reiktu T25 pabandyt vel, ten daugiau veiksmo manyciau g.gif Beje, gal kuri turi T25 tvarkarasti? Nes as treniruotes turiu, o kada kokia daryt nezinau ax.gif
Ir dar bandau gryst prie sveikos mitybos + pradejau skaiciuot kalorijas biggrin.gif Norejau paziuret, ar svoris laikosi del to kad per mazai, ar per daug valgau. Visgi truputeli per daug blush2.gif
Atsakyti