Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

Sveikos,

Norėjau paklausti ar kuri nors iš jūsų sportuoja pagal Brazil butt lift programą? Ar ji efektyvi?

Taip pat gal yra sportuojančių, kurios nori ne numesti, o priaugti svorio (priaugti raumenų). Esu labai liekna, norėčiau pastorinti kojas, padidinti užpakaliuką, gal kas žino specialiai programų masės auginimui? Baisu, kažką sportuoti, kad svoris dar labiau nesumažėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina89 @ 2014 01 26, 12:12)
Sveikos,

Norėjau paklausti ar kuri nors iš jūsų sportuoja pagal Brazil butt lift programą? Ar ji efektyvi?

Taip pat gal yra sportuojančių, kurios nori ne numesti, o priaugti svorio (priaugti raumenų). Esu labai liekna, norėčiau pastorinti kojas, padidinti užpakaliuką, gal kas žino specialiai programų masės auginimui? Baisu, kažką sportuoti, kad svoris dar labiau nesumažėtų smile.gif

Mityba mityba ir dar kartą mityba turi eiti tuomet pagrindu. Taip pat reikia peržiūrėti savo skydliaukės veiklą, žinoti ar nėra širdies problemų. Daryti minimaliai kardio, juos keisti nebent kokiais šuoliais per intervalus, kurie dar ir tvirtintų kojas. Daryti daug jėgos pratimų su svoriais ar bent kūno svoriu.
Atsakyti
QUOTE(Lina89 @ 2014 01 26, 13:12)
Sveikos,

reikia daug ir daznai valgyti, tureti kaloriju pliusa ir dirbti su dideliais svoriais, maziau cardio.
Atsakyti
QUOTE(Lina89 @ 2014 01 26, 12:12)

O iki šiol sportavot?
Kadangi kojos plonos tai įtariu, kad ne. Pati visą gyvenimą sportavau ir toliau sportuoju. Ir nors esu liekna, bet va kojos, tai norėčiau plonesnių. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 01 26, 14:54)
reikia daug ir daznai valgyti, tureti kaloriju pliusa ir dirbti su dideliais svoriais, maziau cardio.

Katik buvau fotki , ziuriu nuotraukyciu ikelusi .. thumbup.gif liemuo pas tave koks kudas smile.gif Labai moteriskos figuros esi , labai grazu smile.gif
Ikelsiu ir as savo keleta , tik pas mane sporto daugiau salei , bet siek tiek ir namie. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 01 28, 00:18)
Katik buvau fotki , ziuriu nuotraukyciu ikelusi ..  thumbup.gif  liemuo pas tave koks kudas smile.gif Labai moteriskos figuros esi , labai grazu  smile.gif
Ikelsiu ir as savo keleta , tik pas mane sporto daugiau salei , bet siek tiek ir namie. smile.gif 4u.gif

labas, buvai padariusi menesio pertrauka taip?
kaip sekesi po pertraukos sugristi? mano ilgiausia pertrauak buvo savaite, per egzaminu sesija,
o dabar vel grizau i ritma.

foto turbut ten senos, nieko naujo dabar nekeliau, gal kas uz mane ikele:D
Papildyta:
QUOTE(jovka @ 2014 01 27, 14:05)
O iki šiol sportavot?
Kadangi kojos plonos tai įtariu, kad ne. Pati visą gyvenimą sportavau ir toliau sportuoju. Ir nors esu liekna, bet va kojos, tai norėčiau plonesnių.  doh.gif

man ir iki sporto kojos buvo dideles ir dabar jos stambios, nuo liasku sunkiausia nukratyti, su tvirtom blauzdom jau susitaikiau, tik batelius kai perku reikia labai ziureti:D
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 01 28, 06:17)
labas, buvai padariusi menesio pertrauka taip?
kaip sekesi po pertraukos sugristi? mano ilgiausia pertrauak buvo savaite, per egzaminu sesija,
o dabar vel grizau i ritma.

foto turbut ten senos, nieko naujo dabar nekeliau, gal kas uz mane ikele:D

Gal ir senos , bet nebuvau ju maciusi smile.gif
Jo maenesiuka buvau padariusi , cia buvo gruodzio menesi . Priaugau 1,5kg smile.gif Sugryzau greit ir be problemu smile.gif Bet pilvas vietiek nebera toks grazus kaip buvo vasara doh.gif biggrin.gif
Svoris man laikosi vietoj dbr 58-59 smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Noreciau ir as i jusu albumeli .. Ka cia reikia padaryt ir pas ka kreiptis? blush2.gif
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif
gal galėtume patarti help.gif pastaruoju metu daug priaugau svorio noriu numesti verysad.gif ir nežinau nuo kuo pradėti g.gif , man jau 38 metai fiziškai neesu labai ištverminga bandžiau Jillian Michaels 30 dienu , bet perskaičiau kad geresni rezultatą gausiu jeigu nemažiau nei 30 min sportuosiu dabar jau nuo šeštadienio sportuoju pagal Banish Fat, Boost Metabolism Jilian Michaels.Gal galėtume patarti pagal kokia programa užsiiminėti kad galėčiau gauti geresni rezultatą. fitness3.gif ?Iš anksto širdingai dėkoju ir ne kantrai lauksiu Jūsų patarimu. wub.gif
Atsakyti
Žiūrėjau Biggest loser laidą, ten visi nori numesti daug svorio. Taigi pradžioje dalyviai daug daro cardio pratimų: bėgimas, ėjimas, šokinėjimas virvute, važiavimas dviračiu, elipsinis treniruoklis ir daug kitų. http://www.youtube.c...h?v=DT5yo7Q21r4 Paskui vis daugiau jėgos pratimų. be abejo labai svarbu mityba 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif Iš the biggest loser faina mankšta yra weight loss yoga, kartais prie daromų pratimų kurią dieną ir šitą pridedu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 01 29, 01:19)
Labas vakaras  smile.gif Iš the biggest loser faina mankšta yra weight loss yoga, kartais prie daromų pratimų kurią dieną ir šitą pridedu  bigsmile.gif

Ačiū už rekomendaciją bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti