Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

As darau basom pratimus ant vaiko kilimelio. Kazkaip net i galva neatejo namie su kedais sportuot unsure.gif

Pritariu Macadamia del svoriu drinks_cheers.gif Turiu 2 kg tai bicepsam jie per lengvi jau, o tarkim peciu juostai tai gana sunku su tokiais pratimus atlikt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 01 23, 12:31)
Pakankamai gerai, nors reikliam žmogui, koks aš esu, turbūt niekada negana smile.gif Efektyviausi tai žinoma tokie sakykim "vyriški pratimai", sportas su gyromis, štangomis ir pan. Taip pat vikrumas ir greitumas, nes jėga ne vien iškeltoje štangoje slypi. Ir labai pasiteisina įvairovė, nes žiūrėk jau kurį pratimą primiršai, seniai darei ir padarius po to labai jauti tą raumenų grupę, skaudančią vietą.

Labas, atrodo, mes bendravom seniau mirksiukas.gif

aš irgi dabar jau darau daugiau su svoriais, štangomis, sunkensiais hanteliais, ant grifo prisidedu kiek išeina pakelti ir pan.

O cardio dabar palikau Jillianai, ji gaunasi kaip apšilimas.
Na tiesa jos 6 week 6 pack nepakeičiamas, thumbup.gif rezultatai stebinantys.
Papildyta:
QUOTE(noriu_keliauti @ 2014 01 23, 15:18)
O toks klausimas, gal kam keistas pasirodys, sportuojate su batais? as basa. Rizikuoju siek tiek, bet taip darau jau koks pusmetis, matyt, ipratau. Triuksmo tikrai maziau, be to, kojos tikrai stabilesnes, ne taip slysta, tai ir visokie prisitraupimai, pritupimai, kai reikia laikyti kojas vienoje pozicijoje, kurios ir taip dreba, atliekami gerokai patogiau.

QUOTE(Albe69 @ 2014 01 23, 19:54)
As darau basom pratimus ant vaiko kilimelio. Kazkaip net  i galva neatejo namie su kedais sportuot unsure.gif

Pritariu Macadamia del svoriu drinks_cheers.gif Turiu 2 kg tai bicepsam jie per lengvi jau, o tarkim peciu juostai tai gana sunku su tokiais pratimus atlikt ax.gif

aš sportuoju su "kedais", mažiau bildu ir jaučiuosi stabilesnė, saugesnė.
Papildyta:
QUOTE(Elsker @ 2014 01 22, 18:55)
O, apie maistą, kaip reguliuojatės? Ką valgot?

valgau pagal paleo, tai padeda mano 6 packui ryškėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 01 23, 14:35)
ech tas pilvas doh.gif  bandysiu kažką keist ir žiūrėt kaip savijauta po kokio mėnesio bus smile.gif

Man tai labai padėjo, kai susitvarkiau su savo laikysena. Nežinau ar jis dabar sumažėjo ar ne, bet atrodo tai tikrai žymiai geriau. smile.gif
O va po antro gimdymo, tai irgi didžiausia problema buvo pilvas, netgi ir ansvorio neturėjau, bet pilvas tai tikra tragedija buvo. Dabar man jis jau patinka, nors dar ir nėra idealus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

kaip naujokei iškilo klausimas, ar sportuojate namuose su elipsiniais treniruokliais? Užmačiau šį:
http://www.skelbiu.l...s-18350964.html

bet mąstau ar verta investuoti.. Tik kaip suprantu, toks treniruoklis labai gerai apšilimui. Ar klystu? ax.gif
Atsakyti
Strykt yra tema apie elipsinius treniruoklius smile.gif Šiaip man net mintis apie treniruoklį nėra kilusi, yra puikiausių cardio pratimų apšilimui mirksiukas.gif

Mačiau bus (o gal jau ir išleista) Jillian nauja mankštų programa, Yoga inferno ar kažkaip panašiai vadinasi smile.gif Jillian fanėms turėtų patikti, gana rimti pratimai atrodo ax.gif
Atsakyti
Is kur dar galima parsisiust JM Body revolution? Nes linkomanijoj nerandu, o pirmam psl. is to rusisko nesuprantu kaip, rusiskai nemoku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 01 24, 16:37)
Is kur dar galima parsisiust JM Body revolution? Nes linkomanijoj nerandu, o pirmam psl. is to rusisko nesuprantu kaip, rusiskai nemoku ax.gif

Pabandykit paieškoti thepiratebay.se smile.gif
Atsakyti
QUOTE(strykt @ 2014 01 24, 11:33)
ar sportuojate namuose su elipsiniais treniruokliais?

Pasakysiu iš savo ir ne tik savo patirties 4u.gif nusipirkom su vyru dviratį, sakėm net teliką žiūrėdamas gali sportuot, pirmą savaitę taip ir dariau, bet pradėjo taaaip retėti tie "pasivažinėjimai", kad kokius metus prastovėjo nenaudojamas ir gavom parduot lotuliukas.gif Labai mažai kas nusipirkę tokius treniruoklius ilgai naudoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2014 01 25, 12:54)
Pasakysiu iš savo ir ne tik savo patirties  4u.gif nusipirkom su vyru dviratį, sakėm net teliką žiūrėdamas gali sportuot, pirmą savaitę taip ir dariau, bet pradėjo taaaip retėti tie "pasivažinėjimai", kad kokius metus prastovėjo nenaudojamas ir gavom parduot  lotuliukas.gif Labai mažai kas nusipirkę tokius treniruoklius ilgai naudoja  4u.gif

Pritariu. Tai rodo vien tai kaip tokioje mažoje šalyje kaip Lietuva tiek daug jų perparduodamų per skelbimus pastoviai. Taip ir keliauja iš namų į namus, nes akivaizdžiai pabosta.
Atsakyti
O man dviratis treniruoklis gera cardio treniruotė thumbup.gif , nes šuoliukų dėl stuburo problemų turiu saugotis, nors gal greičiau tai yra išimtis nei taisyklė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 01 25, 13:34)
Pritariu. Tai rodo vien tai kaip tokioje mažoje šalyje kaip Lietuva tiek daug jų perparduodamų per skelbimus pastoviai. Taip ir keliauja iš namų į namus, nes akivaizdžiai pabosta.

O jei atvertus automobiliu skelbimu puslapius tos pacios mazos saleles, tai atrodo, kad i masinas net ziureti neverta, kiek ju ten lotuliukas.gif
Vieni naudoja, kiti ne pagal paskirti. Vieni parduoda nes pabodo, kiti iesko geresnio aparato, treti kokiu naudotu is Vokietijos pririnko ir parveze parduot, ne argumentas cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2014 01 25, 23:45)

Vieni naudoja, kiti ne pagal paskirti. Vieni parduoda nes pabodo, kiti iesko geresnio aparato, treti kokiu naudotu is Vokietijos pririnko ir parveze parduot, ne argumentas cia  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Mes naudojam. Kadangi šeima nemaža ir tik du, kol kas, neprileidžiami prie treniruoklių tai trinam kone kasdien juos. Paskaičiavom, kad pigiau įsirengti namie treniruoklių salę, nei į sportklubį vaikščioti. Pritariu Gituliai, kaip kam smile.gif
Atsakyti