Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

QUOTE(Elsker @ 2014 01 22, 17:55)
O, apie maistą, kaip reguliuojatės? Ką valgot?

Nekontroliuoju maisto.
Saldumynų nemėgstu, tai juos valgau labai labai retai. O visa kita valgau tai ko noriu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 01 23, 09:56)
Labas, būtina ilsėtis, nereikia persitempti.
Papildyta:

dėl jėgos smile.gif

ir kaip sekasi tikslo siekti? kas labiausiai rezultatų duoda?

QUOTE(jovka @ 2014 01 23, 10:14)
Nekontroliuoju maisto.
Saldumynų nemėgstu, tai juos valgau labai labai retai. O visa kita valgau tai ko noriu.  4u.gif

man reiktų dažniau valgyt bet po mažiau, nors kitaip nelabai išeina, vos tik atsikėlus ar košę kokią ar vaisių kokį suvalgau ir į paskaitas, o jau po jų kaip "Atsidaro" skrandis tai iki vakaro pilnutėlis būna
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 01 23, 11:20)
ir kaip sekasi tikslo siekti? kas labiausiai rezultatų duoda?

Pakankamai gerai, nors reikliam žmogui, koks aš esu, turbūt niekada negana smile.gif Efektyviausi tai žinoma tokie sakykim "vyriški pratimai", sportas su gyromis, štangomis ir pan. Taip pat vikrumas ir greitumas, nes jėga ne vien iškeltoje štangoje slypi. Ir labai pasiteisina įvairovė, nes žiūrėk jau kurį pratimą primiršai, seniai darei ir padarius po to labai jauti tą raumenų grupę, skaudančią vietą.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 01 23, 11:31)
Pakankamai gerai, nors reikliam žmogui, koks aš esu, turbūt niekada negana smile.gif Efektyviausi tai žinoma tokie sakykim "vyriški pratimai", sportas su gyromis, štangomis ir pan. Taip pat vikrumas ir greitumas, nes jėga ne vien iškeltoje štangoje slypi. Ir labai pasiteisina įvairovė, nes žiūrėk jau kurį pratimą primiršai, seniai darei ir padarius po to labai jauti tą raumenų grupę, skaudančią vietą.

tai čia jau įtariu tuos vyriškus pratimus tik salėj įmanoma padaryt, nebent visus svarmenis namie rast galima
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 01 23, 11:47)
tai čia jau įtariu tuos vyriškus  pratimus tik salėj įmanoma padaryt, nebent visus svarmenis namie rast galima

Viską galima namie, bet tenka amunicijos nusipirkti, faktas. Jei "išaugi", pasidaro per silpni svoriai, tai parduodi, nusiperki stipriau.
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 01 23, 09:44)
na tikrai gan griežta mityba, o savijauta kaip? man su saldumynais irgi prastai, užietėjusi megėja blush2.gif  ir plius jokių varškių valgyt negaliu, alergiška pieno produktams unsure.gif 

Savijauta gan normali sakyciau. Maisto pakanka, alkana nesijauciu. Kas del sporto, tai ir pries pradedama Insanity nebuvau minksta, sportuoju jau daugiau nei metus, tai sakyciau gan tvirta esu biggrin.gif Tik va tas pilvas trukdo doh.gif Na bet is kitos puses as niekad nesu turejus plokscio pilvuko, nors ir kokia kuda esu buvus. Gal cia tiesiog kuno sudejimas toks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 01 23, 13:37)
Savijauta gan normali sakyciau. Maisto pakanka, alkana nesijauciu. Kas del sporto, tai ir pries pradedama Insanity nebuvau minksta, sportuoju jau daugiau nei metus, tai sakyciau gan tvirta esu biggrin.gif Tik va tas pilvas trukdo doh.gif Na bet is kitos puses as niekad nesu turejus plokscio pilvuko, nors ir kokia kuda esu buvus. Gal cia tiesiog kuno sudejimas toks g.gif

mane žinok irgi nervina pilvas, žiauriai neproporcongai atrodo kai visa pakankamai kūda o viskas ant pilvo eina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 01 23, 13:55)
mane žinok irgi nervina pilvas,  žiauriai neproporcongai atrodo kai visa pakankamai kūda o viskas ant pilvo eina doh.gif

Laba diena smile.gif Neveltui egzistuoja posakis "Abs are made in kitchen", pilvui daugiausia naudos duoda mitybos koregavimas smile.gif
Šiandien Upper body mankšta - labai patinka su svoriais dirbti, lengviau, nei vien cardio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 01 21, 17:45)
Dėl to bildėjimo tai manau, kad tik  iš pradžių taip, kol nespėji su treneriu ir pratimų nežinai, paskui, kai žinosi judesius pavyks labiau kontroliuoti visą kūną sportuojant, tada jau ir nekrisi žemyn kaip akmuo, o išmoksi nusileisti tyliai sulenkiant kelienus biggrin.gif Šita taisyklė visoms mankštoms tinka  smile.gif

O toks klausimas, gal kam keistas pasirodys, sportuojate su batais? as basa. Rizikuoju siek tiek, bet taip darau jau koks pusmetis, matyt, ipratau. Triuksmo tikrai maziau, be to, kojos tikrai stabilesnes, ne taip slysta, tai ir visokie prisitraupimai, pritupimai, kai reikia laikyti kojas vienoje pozicijoje, kurios ir taip dreba, atliekami gerokai patogiau.

Beje, nusipirkau 2kg svarmenukus, tikiuosi, pataikiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu_keliauti @ 2014 01 23, 14:18)
O toks klausimas, gal kam keistas pasirodys, sportuojate su batais? as basa. Rizikuoju siek tiek, bet taip darau jau koks pusmetis, matyt, ipratau. Triuksmo tikrai maziau, be to, kojos tikrai stabilesnes, ne taip slysta, tai ir visokie prisitraupimai, pritupimai, kai reikia laikyti kojas vienoje pozicijoje, kurios ir taip dreba, atliekami gerokai patogiau.

Man priešingai, su batais mažiau bildu, esu bandžiusi basa daryti, tai kaip dramblys jaučiausi biggrin.gif Ir dėl pratimų, su batais man lengviau, kedų padas didesnį stabilumą suteikia smile.gif Bet čia spėju grynai įpratimo klausimas smile.gif

2kg svarmenys toks optimalus variantas atrodo, mažai šansų, kad jie bus per sunkūs, o jei visgi bus, greitai turėtumėt priprasti prie to svorio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 01 23, 14:18)
Laba diena smile.gif Neveltui egzistuoja posakis "Abs are made in kitchen", pilvui daugiausia naudos duoda mitybos koregavimas smile.gif
Šiandien Upper body mankšta - labai patinka su svoriais dirbti, lengviau, nei vien cardio  ax.gif

ech tas pilvas doh.gif bandysiu kažką keist ir žiūrėt kaip savijauta po kokio mėnesio bus smile.gif

šiandien su T25 total body circuit vargau nes kedai kaip slysta ant mano grindų darant prisispaudimus ir tokioj pat pozoj kitus pratimus tai ne tas žodis, niekaip nėjo kokio trečdalio pratimų normaliai padaryt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu_keliauti @ 2014 01 23, 16:18)

2 kg pats tas, vėliau ant bicepso greičiausiai pasijaučia, kad jau per lengvi. O pavyzdžiui va šitą pratimą http://www.oprah.com...t-Really-Need/4 darau su 1 kg., su 2 kg. kol kas per sunku.

Jogos, tempimo pratimus lengviau daryti basai, be kojinių, o cardio - lengviau su kedais.
Dabar sportuoju su kedais, nes patogūs jie man http://www.ebay.co.u...i...on&_sacat=0

QUOTE(Elsker @ 2014 01 23, 16:35)

šiandien su T25  total body circuit vargau nes kedai kaip slysta ant mano  grindų darant prisispaudimus ir tokioj pat pozoj kitus pratimus tai ne tas žodis, niekaip nėjo kokio trečdalio pratimų normaliai padaryt schmoll.gif

Ant mano grindų kedai irgi slysta, jei reik daryt pratimus įsispyrus, dėl to turiu nusipirkus pigesnį, gal 10 lt. Prismoj mokejau, ploną sporto kilimėlį ir ant jo darau tuos pratimus, kuriu negaliu padaryt ant grindų.
Atsakyti