QUOTE(Ixora @ 2014 01 21, 15:22)
Aš ne su svareliais dabar sportuoju, o va su panašiais į šiuos, apsisuku juos aplink riešus sportuojant , tik maniškiai 2 ar 2,5kg, tai šiek tiek per lengvi galvoju apie 3kg, bet reikėtų nueiti į parduotuvę ir pakilnoti, kaip atrodys
Elsker ir man patikdavo bėgioti, vasarą planavau rimtai tuo užsiimti, bet tikriausiai pajutau, kad bėgimas ne man, per mažai intensyvumo ir pažiūrėjau, kad ilgų atstumų bėgikų figūros palyginus su sprinterių nekaip atrodo
Dėl svarelių, tai galit ir daryti su 1kg, jei šitų pakaks, bet manau, kad jei iki betos išsportuosit, tie svareliai bus žymiai per lengvi
Didžiausias pliusas sportuoti namuose žiemą yra tas, kad sąžiningai pasportavus, po to bent kelias valandas nebebūna šalta bute
Elsker ir man patikdavo bėgioti, vasarą planavau rimtai tuo užsiimti, bet tikriausiai pajutau, kad bėgimas ne man, per mažai intensyvumo ir pažiūrėjau, kad ilgų atstumų bėgikų figūros palyginus su sprinterių nekaip atrodo
Dėl svarelių, tai galit ir daryti su 1kg, jei šitų pakaks, bet manau, kad jei iki betos išsportuosit, tie svareliai bus žymiai per lengvi
Didžiausias pliusas sportuoti namuose žiemą yra tas, kad sąžiningai pasportavus, po to bent kelias valandas nebebūna šalta bute
dėl pliuso tikrai sutinku ką tik padariau alfos pačią pirmą treniruote, tikriausiai net ir plaukai sukaito jaučiu apačioj kaimynai galvojo kad čia drambliai puotą iškėlė, nes neina tyliai man nusileist ant žemės, atrodo sveriu nedaug tikrai, bet jau tokie garsai...