Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

QUOTE(Ixora @ 2014 01 21, 15:22)
Aš ne su svareliais dabar sportuoju, o va su panašiais į šiuos, apsisuku juos aplink riešus sportuojant user posted image, tik maniškiai 2 ar 2,5kg, tai šiek tiek per lengvi smile.gif galvoju apie 3kg, bet reikėtų nueiti į parduotuvę ir pakilnoti, kaip atrodys smile.gif

Elsker ir man patikdavo bėgioti, vasarą planavau rimtai tuo užsiimti, bet tikriausiai pajutau, kad bėgimas ne man, per mažai intensyvumo ir pažiūrėjau, kad ilgų atstumų bėgikų figūros palyginus su sprinterių nekaip atrodo unsure.gif
Dėl svarelių, tai galit ir daryti su 1kg, jei šitų pakaks, bet manau, kad jei iki betos išsportuosit, tie svareliai bus žymiai per lengvi  mirksiukas.gif

Didžiausias pliusas sportuoti namuose žiemą yra tas, kad sąžiningai pasportavus, po to bent kelias valandas nebebūna šalta bute  biggrin.gif

dėl pliuso tikrai sutinku biggrin.gif ką tik padariau alfos pačią pirmą treniruote, tikriausiai net ir plaukai sukaito biggrin.gif jaučiu apačioj kaimynai galvojo kad čia drambliai puotą iškėlė, nes neina tyliai man nusileist ant žemės, atrodo sveriu nedaug tikrai, bet jau tokie garsai... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dėl to bildėjimo tai manau, kad tik iš pradžių taip, kol nespėji su treneriu ir pratimų nežinai, paskui, kai žinosi judesius pavyks labiau kontroliuoti visą kūną sportuojant, tada jau ir nekrisi žemyn kaip akmuo, o išmoksi nusileisti tyliai sulenkiant kelienus biggrin.gif Šita taisyklė visoms mankštoms tinka smile.gif
Atsakyti
Vakar padariau tą T25 pirmos dienos programą, šiandien jaučiu kaip visus nugaros raumenukus skaudena, rankas, įdomu kaip savijauta bus ryt g.gif biggrin.gif

Ixora, bandysiu šiandien nebūt tokia drambliukė doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Liko savaite sportuot pagal Insanity. Tik rezultatais nelabai ir galiu pasigirt - svorio nenumeciau nei kiek, apimtys sumazejo tik 0,5 cm. Tai va, visdar neapsisprendus ka po to sportuosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 01 22, 12:04)
Sveikos 4u.gif

Liko savaite sportuot pagal Insanity. Tik rezultatais nelabai ir galiu pasigirt - svorio nenumeciau nei kiek, apimtys sumazejo tik 0,5 cm. Tai va, visdar neapsisprendus ka po to sportuosiu g.gif

o kaip pačios savijauta? jėgų daugiau dabar yra? g.gif

man po T25 ir vakar ir šiandien kažko trūko rankoms dar, tai su hanteliukais padariau keletą pratimų
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 01 22, 12:04)
Sveikos 4u.gif

Apimtys sumažėjo tai jau yra geras rezultatas. O apimtys pas tave visur po 0.5cm sumažėjo, ar tik ten kur labaiusiai norėjai sumažint?

Svarbiausia nepasiduot ir toliau sportuot. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2014 01 22, 17:01)
Apimtys sumažėjo tai jau yra geras rezultatas. O apimtys pas tave visur po 0.5cm sumažėjo, ar tik ten kur labaiusiai norėjai sumažint?

Svarbiausia nepasiduot ir toliau sportuot.  4u.gif

nuo liemens, pilvo ir koju ax.gif Nepasiduosiu biggrin.gif zadu antra karta daryt vel insanity, tik griesciau maista ribot gal reikia g.gif
Atsakyti
O, apie maistą, kaip reguliuojatės? Ką valgot?
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 01 22, 17:55)
O, apie maistą, kaip reguliuojatės? Ką valgot?

Na jau kuris laikas valgau tomis paciomis valandomis, visada valgau 3 valgius ir dar pora uzkandziu stengiuos pasidaryt. Pusryciam renkuosi angliavandenius, dazniausiai buna avizine kose, arba sumustinukai su trapuciais. Per pietus stengiuos mesa, zuvi su darzovem valgyt, vakarienei baltymini maista, varske ar salotas kokias. Beveik nevalgau bulviu, duonos, labai riboju miltinius patiekalus, stengiuos nevalgyt saldumynu (aisku ne visada pavyksta nes esu saldumynu megeja baisi:geda2: ) Buna nukrypimu daugiau ar maziau, po svenciu gal daugiau, sunkiai sekas gryst prie normalaus ritmo ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi ir aš prie sportuojančių namuose biggrin.gif Pradžioje bandžiau sportuoti pagal Insanity, bet nepatempiau doh.gif Tai dabar darau T25, labai patinka thumbup.gif Tiesa, dar tik 3 diena kaip sportuoju pagal šią programą, tai labai tikiuosi neapsileisti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 01 22, 19:34)
Na jau kuris laikas valgau tomis paciomis valandomis, visada valgau 3 valgius ir dar pora uzkandziu stengiuos pasidaryt. Pusryciam renkuosi angliavandenius, dazniausiai buna avizine kose, arba sumustinukai su trapuciais. Per pietus stengiuos mesa, zuvi su darzovem valgyt, vakarienei baltymini maista, varske ar salotas kokias. Beveik nevalgau bulviu, duonos, labai riboju miltinius patiekalus, stengiuos nevalgyt saldumynu (aisku ne visada pavyksta nes esu saldumynu megeja baisi:geda2: ) Buna nukrypimu daugiau ar maziau, po svenciu gal daugiau, sunkiai sekas gryst prie normalaus ritmo ax.gif

na tikrai gan griežta mityba, o savijauta kaip? man su saldumynais irgi prastai, užietėjusi megėja blush2.gif ir plius jokių varškių valgyt negaliu, alergiška pieno produktams unsure.gif

QUOTE(BonPari* @ 2014 01 22, 20:31)
Sveikos  4u.gif
Jungiuosi ir aš prie sportuojančių namuose  biggrin.gif Pradžioje bandžiau sportuoti pagal Insanity, bet nepatempiau  doh.gif Tai dabar darau T25, labai patinka  thumbup.gif Tiesa, dar tik 3 diena kaip sportuoju pagal šią programą, tai labai tikiuosi neapsileisti  blush2.gif

sveika, tai mes labai panašiai vadinas sportuosim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 01 20, 14:31)
Jovka, o aš tai išvis kokia nestipri kad baisu net doh.gif  tai tarkim atliekant visus tuos pratimus  kiekvieną dieną nebus negerai?  pati, kiek suprantu, vos ne kiekvieną dieną sportuoji g.gif  nors jei tvirti raumenys tai gal ir gerai, o kas jei juos tikrai reiks stiprint, ar duot kiek "pailsėt" ar ne?

Labas, būtina ilsėtis, nereikia persitempti.
Papildyta:
QUOTE(Elsker @ 2014 01 20, 15:12)
dar klausimėlį turiu, ar sportuojat dėl savęs, savijautos geresnės, ar kad numest svorio?

dėl jėgos smile.gif
Atsakyti