Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

QUOTE(Macadamia @ 2014 01 20, 20:32)
Esu bandžius šitos programos kelias treniruotes, tikrai treneris geras  thumbup.gif aš šitą dariau kartu su ta mergaite, kur daro lengvesnį variantą, nes dėl stuburo negaliu tų šuolių tokių daryt. viena mergina sakė su šuoliais taip susivarė stuburą, kad nugarą skauda, o magnetinis rezonansas nieko nerodo ir kineziterapeutas nelabai galėjo ką padėt.

Labai gerai, kad yra ir palengvintą variantą daranti moteris, nes ir pavargus jau galima trumpam daryti pagal ją, kol pailsi, bet paskui jau žiūrėjau paskutinėse fazėse nebėra palengvinto smile.gif Pastebėjau, kad dabar jau dažnai būna tose grupinėse mankštose darančių lengvesius pratimus smile.gif

Neduok D su nugara problemų unsure.gif Mano švienam pažįstamui irgi problemos yra, tai labai padeda plaukimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ixora: 20 sausio 2014 - 19:59
QUOTE(Macadamia @ 2014 01 20, 19:32)
Esu bandžius šitos programos kelias treniruotes, tikrai treneris geras  thumbup.gif aš šitą dariau kartu su ta mergaite, kur daro lengvesnį variantą, nes dėl stuburo negaliu tų šuolių tokių daryt. viena mergina sakė su šuoliais taip susivarė stuburą, kad nugarą skauda, o magnetinis rezonansas nieko nerodo ir kineziterapeutas nelabai galėjo ką padėt.

ojeej blink.gif baiginėja jau man siųst ją, reiks įvertint irgi savo galimybes, man meniskas operuotas tai daug daug daug įtupstų visokių privengiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 01 20, 20:59)
ojeej blink.gif  baiginėja jau man siųst ją, reiks įvertint irgi savo galimybes, man meniskas operuotas tai  daug daug daug įtupstų visokių  privengiu g.gif

Juk jei kokio pratimo neina daryti galima pačiam susigalvoti ir daryti kitą (kartais taip darau dėl kaimynų, kai reikia aukštus šuolius daryti) smile.gif O šiaip cardio darant neskauda menisko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 01 20, 20:06)
Juk jei kokio pratimo neina daryti galima pačiam susigalvoti ir daryti kitą (kartais taip darau dėl kaimynų, kai reikia aukštus šuolius daryti) smile.gif O šiaip cardio darant neskauda menisko? smile.gif

neskauda, bet kas liečia pratimus kojoms, užpakaliui, tai tie pritūpimai, įtūpstai daromi tam tikru krūviu, o dar ypač keičiantis orams, nes tada labai pajautrėja man kelis, net ir bėgiot nesmagu daros tada schmoll.gif
Atsakyti
Aš kai darau pritūpimus ir įtūpstus lėtai (pagal Jillian treniruotes) ir ten pakartojimų būna tikrai ne daugiau nei 20 viskas gaunasi gerai, nes apie kiekvieną pritūpimą galvoji, kad taisyklingai padarytum, o vieną kartą nuėjau į Body pump treniruotę pas sporto klubo trenerį. ten reikėjo su štangute daryt pritūpimus apie pusvalandį http://www.youtube.c...h?v=86Z2XR_TcMM (žiūrėti video nuo 2.30 min. ), nuo nuovargio, dažno ir daug katojimo išsiderino visas mano atliekamų pratimų taisyklingumas ir po to ilgai skaudėjo kelį. Taigi, manau kiekvienam sava treniruotė 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as noriu prisijungti prie temos. sportuoju namie jau kuri laika ( gal apie du metelius), zinoma, su pertraukomis blush2.gif (truksta valios reguliariai)
Labai domina pratimukai sedmenims, nes nu niekaip nepavyksta nuo ten nusikratyti nereikalingu riebaliuku.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Rytą pradėsiu su lengvu pabėgiojimu parke

QUOTE(Macadamia @ 2014 01 20, 22:03)
Aš kai darau pritūpimus ir įtūpstus lėtai (pagal Jillian treniruotes) ir ten pakartojimų būna tikrai ne daugiau nei 20 viskas gaunasi  gerai, nes apie kiekvieną pritūpimą galvoji, kad taisyklingai padarytum, o vieną kartą nuėjau į Body pump treniruotę pas sporto klubo trenerį. ten reikėjo su štangute daryt pritūpimus apie pusvalandį http://www.youtube.c...h?v=86Z2XR_TcMM (žiūrėti video nuo 2.30 min. ), nuo nuovargio, dažno ir daug katojimo išsiderino visas mano atliekamų pratimų taisyklingumas ir po to ilgai skaudėjo kelį. Taigi, manau kiekvienam sava treniruotė 4u.gif

va va kur ne kiekybė, o kokybė treniruotėse tai man irgi dar gerai smile.gif susikūriau youtubej net atskirą list'ą visiems parodytiems klipukams, dabar tiek daug informacijos sukaupiau kad nė nežinosiu nuo ko pradėt doh.gif bet čia gerai, gerai kai jos yra, kai gali pasibandyt ir susirast labiausiai patinkančią programą smile.gif

Ixora, pasižiūrėjau vakar tą T25, išbandysiu alfa programą, bet jau pirmadienį praleidus gaunas būsiu, nebent už dvi dienas šiandien atidirbt g.gif

balta mergaite, o pagal ką sportuodavot tuos du metus? nepasiduokit tinginiui mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos, sportuojančios namuose,

na, štai, prasidėjo 3 mano Focus T25 (alfa) savaitė. Treniruotės jau daugmaž pažįstamos, tai nebėra "streso" keičiantis pratimams, raumenukų nebemaudžia, bet pajudu tikrai efektingai (prakaito kaip po pirties..), žodžiu, esu patenkinta ir kitoms rekomenduoju Focus'ą!!! užsikabinau kaip reikalas. Kaip kitoms sekasi? smile.gif

Elsker, o jūs šiandien (antradienį) darykit pirmadienio treniruotę ir taip iki 6dienio - 6dienio poilsį skaitykit buvot iš anksto atidavus pirmadieniui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noriu_keliauti: 21 sausio 2014 - 12:20
Aš kažkada irgi tvarkaraštį buvau nukėlusi, T25 pirmadienis buvo mano trečiadienis, šiaip jokio skirtumo juk nėra, svarbu viską žymėtis, kad paskui nepasimestum, kurią mankštą reikia daryti biggrin.gif

Gal esat sportavusi kas su gumomis vietoj svarelių? Įdomu kaip veikia pasipriešnimas su jomis sportuojant, galvoju ar pirkti svarelius, ar gumą, nes beta fazėj vienas vyras vietoj svarelių su guma daro pratimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 01 21, 13:59)
Aš kažkada irgi tvarkaraštį buvau nukėlusi, T25 pirmadienis buvo mano trečiadienis, šiaip jokio skirtumo juk nėra, svarbu viską žymėtis, kad paskui nepasimestum, kurią mankštą reikia daryti  biggrin.gif

Gal esat sportavusi kas su gumomis vietoj svarelių? Įdomu kaip veikia pasipriešnimas su jomis sportuojant, galvoju ar pirkti svarelius, ar gumą, nes beta fazėj vienas vyras vietoj svarelių su guma daro pratimus g.gif

O jūs kokio svorio svarelius planuojat pirkt? aš galvoju tik svarelius imt, jie praktiškesni, manau..
Atsakyti
QUOTE(noriu_keliauti @ 2014 01 21, 12:18)
Sveikos, sportuojančios namuose,

na, štai, prasidėjo 3 mano Focus T25 (alfa) savaitė. Treniruotės jau daugmaž pažįstamos, tai nebėra "streso" keičiantis pratimams, raumenukų nebemaudžia, bet pajudu tikrai efektingai (prakaito kaip po pirties..), žodžiu, esu patenkinta ir kitoms rekomenduoju Focus'ą!!! užsikabinau kaip reikalas. Kaip kitoms sekasi? smile.gif

Elsker, o jūs šiandien (antradienį) darykit pirmadienio treniruotę ir taip iki 6dienio - 6dienio poilsį skaitykit buvot iš anksto atidavus pirmadieniui biggrin.gif

o, geniali idėja čia 4u.gif biggrin.gif taip ir darysiu, susiplanavau šiandien, kad kokią 3 val darysiu pratimus, nes prasidėjus mokslams tai daug maž tada ir išeis daryt tikriausiai g.gif parašysiu kaip sekės man ji blush2.gif biggrin.gif dar rytais pabėgioju, iškarto žvalumas ir gera nuotaika visai dienai taip ateina, bet ilgai tokiu oru neina išbėgt schmoll.gif

QUOTE(Ixora @ 2014 01 21, 12:59)
Aš kažkada irgi tvarkaraštį buvau nukėlusi, T25 pirmadienis buvo mano trečiadienis, šiaip jokio skirtumo juk nėra, svarbu viską žymėtis, kad paskui nepasimestum, kurią mankštą reikia daryti  biggrin.gif

alfa kalendorius jau kabo virš mano stalo 4u.gif biggrin.gif kai dariau 8min programas skirtingoms raumenų grupėms tai naudojau vos 1 kg svarelius, bet ir tai man jų pakako pradžiai atliekant kai kuriuos pratimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu_keliauti @ 2014 01 21, 15:04)
O jūs kokio svorio svarelius planuojat pirkt? aš galvoju tik svarelius imt, jie praktiškesni, manau..

Aš ne su svareliais dabar sportuoju, o va su panašiais į šiuos, apsisuku juos aplink riešus sportuojant user posted image, tik maniškiai 2 ar 2,5kg, tai šiek tiek per lengvi smile.gif galvoju apie 3kg, bet reikėtų nueiti į parduotuvę ir pakilnoti, kaip atrodys smile.gif

Elsker ir man patikdavo bėgioti, vasarą planavau rimtai tuo užsiimti, bet tikriausiai pajutau, kad bėgimas ne man, per mažai intensyvumo ir pažiūrėjau, kad ilgų atstumų bėgikų figūros palyginus su sprinterių nekaip atrodo unsure.gif
Dėl svarelių, tai galit ir daryti su 1kg, jei šitų pakaks, bet manau, kad jei iki betos išsportuosit, tie svareliai bus žymiai per lengvi mirksiukas.gif

Didžiausias pliusas sportuoti namuose žiemą yra tas, kad sąžiningai pasportavus, po to bent kelias valandas nebebūna šalta bute biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ixora: 21 sausio 2014 - 15:23