Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

QUOTE(Albe69 @ 2014 01 09, 17:43)
Sveikos 4u.gif

As sportuoju pagal insanity programa, liko dar beveik 3 savaites, bet jau pradejau galvot, ka reiks po to sportuot g.gif galvojau apie P90x. Ar yra bandziusiu?  Kokie ispudziai?

As sportavau,bet nepraejau visos programos,man neprilipo blush2.gif
Atsakyti
isbandziau ta Jilian kikbox manksta bigsmile.gif labai patinko. isprakaituoji gerai, ne per ilga - darysiu ir toliau bigsmile.gif tik va nugaros raumenys skauda labai po pirmu 2dienu sad.gif net neitariau, kad tokiu turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2014 01 11, 13:57)
isbandziau ta Jilian kikbox manksta  bigsmile.gif  labai patinko. isprakaituoji gerai, ne per ilga - darysiu ir toliau  bigsmile.gif tik va nugaros raumenys skauda labai po pirmu 2dienu sad.gif net neitariau, kad tokiu turiu  lotuliukas.gif

koks netiketas atradimas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2014 01 11, 13:57)
isbandziau ta Jilian kikbox manksta  bigsmile.gif  labai patinko. isprakaituoji gerai, ne per ilga - darysiu ir toliau  bigsmile.gif tik va nugaros raumenys skauda labai po pirmu 2dienu sad.gif net neitariau, kad tokiu turiu  lotuliukas.gif

Smagi ta mankšta, net prajuokino kelis kartus trenerė biggrin.gif Ilgiau pasportavus ir pilvo raumenys atsiras biggrin.gif Nugaros raumenims labai gerai įvairūs pratimai atsigulus ant pilvo ir kojas rankas ištiesus, judinant jas, imituojant plaukimą ir pan mirksiukas.gif

Šiandien T25 lower focus ir total body circuit, pradedant antra mankštą kojos lankstėsi, kaip guminės, bet susikaupiau ir pabaigiau cool.gif
Atsakyti

Kaip Jums rezultatai? ax.gif
[/quote]

Na, kolkas dar tik savaite, bet jauciu, kaip dega raumenukai. Jauciasi jau labai stipriai kojos ir sedimoji dalis, pilvas kadangi stipresnis ir anksciau buvo, tai neskauda. Man labai patinka, tikra teisybe, kad sportas duoda dziaugsmo smile.gif

Norejau paklaust, kokio svorio hanteliukus turit? ziuriu, ju reikes veliau. As svarstau, gal kokiu 2 kg?
Atsakyti
QUOTE(noriu_keliauti @ 2014 01 12, 16:58)
Norejau paklaust, kokio svorio hanteliukus turit? ziuriu, ju reikes veliau. As svarstau, gal kokiu 2 kg?

Neturiu aš hantelių blush2.gif Vietoj jų naudoju tokius raiščius, kuriuos reikia ant čiurnų užsirišti, tik juos aplink rankas apvynioju, sveria jie po 1,5 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu_keliauti @ 2014 01 12, 15:58)

pas mane 1,5 kg ir 2,5 kg 4u.gif
Atsakyti
Man 1,5kg užtenka ax.gif

Tiesa parsivežiau, išbandžiau tą treniruoklį, tai galiu pasakyti kad nepatiko, gal kam tinka bet man geriau su youtube draugaut ax.gif
Atsakyti
Pusryčiauju visa raudona kaip burokas, nors jau po dušo biggrin.gif atrodo paprasti žingneliai, bet pakankamai sušilau, nes nesu dar labai pazengusi namų sportininkė tongue.gif ir šiaip les mills mane užveda, patinka man jos energija bigsmile.gif http://www.youtube.c...h?v=sHJ0a7sP7zU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Macadamia: 15 sausio 2014 - 09:10
Sveikos 4u.gif Norejau pasitikslinti del T25 kalendoriaus, tai pvz jei rytoj pradedu sportuoti tai turiu daryti ketvirtadienio pratimus? Ar daryti is eiles, ta prasme rytoj pirmadienio pratimus daryti?
Atsakyti
Sveikos, JM Shared iena tik 3 treniruotes? Level 1,2,3 sportuoti po 10 dienu is eiles? Ar as cia koki sutrumpinta varianta parsisiunciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2014 01 15, 23:52)
Sveikos  4u.gif  Norejau pasitikslinti del T25 kalendoriaus, tai pvz jei rytoj pradedu sportuoti tai turiu daryti ketvirtadienio pratimus? Ar daryti is eiles, ta prasme rytoj pirmadienio pratimus daryti?

Labas rytas smile.gif tai jei pradėsit šiandien, ir darykit pirmadienio pratimus smile.gif Juk nėra būtina, kad savaitės dienos atitiktų.
Atsakyti